İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

kediyiii buldumm benn
laptopun ust kapagının orada duvarın dıbıne dogru
ıkı renklı bısey :)

yok yaa
bu imajımı düzeltmem gerek
yeni evimin enn derli toplu halini özel albüm yapayım bari ben,hazır duvarlarımı renklendirmişken...

yarın yine bu saatlerde gördüğünüz manzaradan çok daha içaçıcı resimlerle görüşmek dileğiyle o zaman,sevdim bu topiği

bu da benim eski evim..
nasolsa taşınıcaz,ha bugün ha yarın derken bi sabah bir de baktım ev arkadaşlarım odamın resmini çekmeye gelmişler :)))

amanım odası aynı böyle dağınık birini tanıyorum sen benim yeğenim olmayasın balıkesirde üniversite de okuyo

kız yengenç allah seni davul etmeye emi kız ,ne bu hal ,ben senin anan olsam varya terlikle kovalarım seni nası bu hale geldi yavrum ,bunalımdamıydın noldu hastamıydın ,bide yatmış yatağa, oda dandini ,laptopu almış nette geziyo
ama varya topiğin kralı oldun ,başkada bişey demiyom..

amanım odası aynı böyle dağınık birini tanıyorum sen benim yeğenim olmayasın balıkesirde üniversite de okuyo
yok,balıkesirde değilim:)
ama tanışmak isterim kendisiyle...
benim gibisi pek bulunmuyo (allahtan)

depresyonda mıydım,bilmem ki
vardır bi hüzün :)
o sabah da oda arkadaşlarım uğur dündarın böcekli fırın baskını gibi odama baskın yapmışlardı :))
baskınla uyanmıştım,yani laptop geceden beri öööyle duruyomuş ,bilgisayar elimde sızmışım

annem..
ah benim garip anam
neler çekti elimden :))
ama bi türlü aşılayamadı bana derli toplu bir insan olmayı...
bazen forumlarda kaynanam pis konularında falan yorumları okuyorum;
öyyle titiz (ya da titiz görünmeye çalışan) insan varmış ki,onların asla şunsuz yapmam mutlaka şunu yaparımlarını okudukça
eneee diyom onlar insansa ben neyim :))

Yengec
süpersin
teveccühünüz bayan who

Buda benden olsun kızım en fazla bukadar dağıtıyor.mutfaktan odaya döndüğümde oda bu haldeydi bende hemen çekip paylaşim dedim.gerçi kupa falan hayal banaEki Görüntüle 602095
canım olmamış bu çok derli toplu,
neler gördü bu topik

bundan dahamı içi açıcı??
çok merak ettim iç açıcı resimleriiiiiiiiii

bu akşam annemler bende yemekteydiler,
ve biraz önce gittiler mutfağa toplamaya gitmişken vazgeçtim resim ekleyim sonra temzilerim dedim
içinizi açayım azcukkkbol seyirler:))

artık kızmıycam emin olabilirsin .

sen büyü biraz, bir yavrun olsun bakalım, birde evini o zaman görelim .:

buna misaifrin gücü değil kadınlar kulubünün gücü diyorumm
işte son halii

bence sonrasınıda ekleyelim toplaması kısa sürüyor ve çok eğlenceli oluyor tafsiyeyle:))

konu sahibi datlucadı acaba sende dağınık hallerini paylaştında benmi gözden kaçırdım yoksa hala beklemedemisin
anlayalım yani herkes kirli çamaşırını döküyor konu sahibide sadece lafla gaza getiriyor durumu var gibi de ortada bilgin olsun arkadaşım

Valla çocuk olunca zaten dağınık olur heryer ki bence toplamaya çalışmak da gereksiz bir çaba bence ya sonuçta gene dağılcak :26: Allah bağışlasın bebelerinizi

Ben genelde dağınık olmayı seviyorum ama ya

Bizde bi öğrenci evi vardı yerlerde çoraplar yorganlar kıyafetler saçık seçik ki tüm öğrenciler az çok aynıdır. Evlenince noluyosa bi düzen çöküyo ama ben seviyorum ya halimden memnunum

yok,balıkesirde değilim:)
ama tanışmak isterim kendisiyle...
benim gibisi pek bulunmuyo (allahtan)
ben ben ben

yazdığım mesajları tarat canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…