kediyiii buldumm benn
laptopun ust kapagının orada duvarın dıbıne dogru
ıkı renklı bısey :)
kediyiii buldumm benn
laptopun ust kapagının orada duvarın dıbıne dogru
ıkı renklı bısey :)
bu da benim eski evim..
nasolsa taşınıcaz,ha bugün ha yarın derken bi sabah bir de baktım ev arkadaşlarım odamın resmini çekmeye gelmişler :)))
bu da benim eski evim..
nasolsa taşınıcaz,ha bugün ha yarın derken bi sabah bir de baktım ev arkadaşlarım odamın resmini çekmeye gelmişler :)))
yok,balıkesirde değilim:)amanım odası aynı böyle dağınık birini tanıyorum sen benim yeğenim olmayasın balıkesirde üniversite de okuyo
kız yengenç allah seni davul etmeye emi kız ,ne bu hal ,ben senin anan olsam varya terlikle kovalarım seninası bu hale geldi yavrum ,bunalımdamıydın noldu hastamıydın ,bide yatmış yatağa, oda dandini ,laptopu almış nette geziyo
ama varya topiğin kralı oldun ,başkada bişey demiyom..
teveccühünüz bayan whoYengec
süpersin
canım olmamış bu çok derli toplu,Buda benden olsun kızım en fazla bukadar dağıtıyor.mutfaktan odaya döndüğümde oda bu haldeydi bende hemen çekip paylaşim dedim.gerçi kupa falan hayal banaEki Görüntüle 602095
yok yaa
bu imajımı düzeltmem gerek
yeni evimin enn derli toplu halini özel albüm yapayım bari ben,hazır duvarlarımı renklendirmişken...
yarın yine bu saatlerde gördüğünüz manzaradan çok daha içaçıcı resimlerle görüşmek dileğiyle o zaman,sevdim bu topiği
=))
öğrenci evinde raf-gardolap falan olmayınca hemencecik dağılıyo elbiseler,ben de masumum aslında
evet anneler,odaları dağınık çocuklarınıza kızmayın..
Resme bakın ibret alın
Beterin beteri vardır
bu akşam annemler bende yemekteydiler,
ve biraz önce gittiler mutfağa toplamaya gitmişken vazgeçtim resim ekleyim sonra temzilerim dedim
içinizi açayım azcukkkbol seyirler:))
Eki Görüntüle 602379 Eki Görüntüle 602404
buna misaifrin gücü değil kadınlar kulubünün gücü diyorummEki Görüntüle 602440 Eki Görüntüle 602441
işte son halii
bence sonrasınıda ekleyelim toplaması kısa sürüyor ve çok eğlenceli oluyor tafsiyeyle:))
bunu bu hale getıren cocuk aslında
evın avızesı lambası halısı degıl evın en guzel süsü cocuktur
geec bır uyanıyoruzz
oglan gelmıs kafayı babasına ayakları bana dayamıs yastıkların uzerınde uyuyor
ama mısss gıbı yaw
3 yasına gırecek buyuyor hemen bır tane daha yapmalıyım
hadı ben cıkıyorum hafta sonu daha saglam resımler eklemeye calsııyorum
dogal dogal olacak bunlarda
bıraz kendı dagınıklıgımıda cekerım
ben ben benyok,balıkesirde değilim:)
ama tanışmak isterim kendisiyle...
benim gibisi pek bulunmuyo (allahtan)
yazdığım mesajları tarat canımkonu sahibi datlucadı acaba sende dağınık hallerini paylaştında benmi gözden kaçırdım yoksa hala beklemedemisin
anlayalım yani herkes kirli çamaşırını döküyor konu sahibide sadece lafla gaza getiriyor durumu var gibi de ortada bilgin olsun arkadaşım
ben ben ben
yazdığım mesajları tarat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?