kendimden utandım yeminle :)))
ama artık daha toplu bir insanım,yeni ev arkadaşlarıma sökmüyo
YOk CaNım evimiz çok geniş..iKİ tane boş odamız var birini kiler diğerini de şimdilik bilgisayar odası olarak kullanıyoruz...Bilgisayar odamızı çocuk odası yapıcaz önümüzdeki günlerde....Ama benim kızım Beşiğini darmaduman etmekten ayrı bir zevk alıyor.. .Bu arada sizin çocuk odanız da çok güzel olmuş güle güle oynasın ufaklık...
Olsun canım önemli değil....Oynayacak alan çook ama ben beşiğine çıkma kızım dedikçe çıkıp oyncaklarını oraya taşıyor......aslında ev kucuk demek ıstememıstım :)))
bebek kucukmu anlayamadım cunku benımkı 1.5 yasından sonra besıkte durmaz olmustuda o bakımdan sordum :))) ama sabır bır yerde oynaması tabıkı harıka otesıı
tesekkur ederım daha guzellerı sızın olsun ınsallah bırazdan resm ekleyecegım bende
İşte oğlumun az önceki dağınıklığı şimdi pepe izliyor ben işe koyulucam:)
Eki Görüntüle 603932
bunlarda hafta sonundan pazar gununden
ay cadırını cok begendımm
bızımkınınen ıcıne bısey koysak kenarları olmadıı ıcın guzel durmaz sankı oglumda tutmaz gıbıme gelıyor bende altına halı koydum
oglunuda ceksenee
off keske bende evde olsaydım agız tadıyla pazartesı temızlıgı yapardım
yenı tasındık canım
esyamız oldugu kadarını koyduk
kucuk masa olan yere kucuk beyaz derı ortas yesıl olan bı koltuk yaptırıyoruz o gelecek hafta ıcı
cok bos oda soguk oluyor :)
a 101 den almıştık 20 liraya çok yer kaplıyor ama sevdi oğluşum içindekileri çıkarıyor zaten ben geri koyuyorum:)resmini koyamam maalesef babası istemiyor, yok canım ya temizlik yapmıycam bugün halim yok sadece süpürücem birde yaparsam ütü dün çok yoruldum kayınvaldemgil eltimle görümceme içli köfte yaptılar bende onlar yorulmuştur diye yemek yapıp götürdüm tatlıyıda çıkıp bende yedik yoruldum epey:)
koltuk iyi oluyor çekyat var benimkinde birde tekzenden bir dolap almıştık geçici beyaz kağıtla kapladım aslında bu aralar değişiklik istiyorum odasına zebra perde istiyorum işte divan yatak dolap bakalım babasıyla anlaşırsak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?