İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

iyi güzel hoş güldük eğlendik de
siz topu hep çocuklara atmışsınız
çıkın meydane de görelim
kirli çamaşırlar nerde

kendimden utandım yeminle :)))
ama artık daha toplu bir insanım,yeni ev arkadaşlarıma sökmüyo

hee hee öyledir :))
kesinlikle kupa senin ve ben bir daha kızımın dağınıklığından şikayet etmeyeceğim yeminle içimi korku sardı sanki kızımın geleceğini gördüm

GÜNAYDINNN

mutfak remsı ekleyen arkadasın ıkı reısma rasındakı fark sadece bı uc tabak ben dagnıklıgını yeterlı bulmadım

yengenc??

iŞTE kIZIMIN bEŞİĞİNDE oynamadan önceki ve de sonraki hali.... Canım kızIM hER Yeri Dağıtsın ama canı saolsun.....

ruyabusee ; henuz kısıtlımı alanı kac yasında kızın?

buaarda cetleınde o yazıuyı nasıl yaptın?

YOk CaNım evimiz çok geniş. .iKİ tane boş odamız var birini kiler diğerini de şimdilik bilgisayar odası olarak kullanıyoruz...Bilgisayar odamızı çocuk odası yapıcaz önümüzdeki günlerde....Ama benim kızım Beşiğini darmaduman etmekten ayrı bir zevk alıyor...Bu arada sizin çocuk odanız da çok güzel olmuş güle güle oynasın ufaklık... Kızım 2 buçuk yaşında....

Son düzenleme:

aslında ev kucuk demek ıstememıstım :)))
bebek kucukmu anlayamadım cunku benımkı 1.5 yasından sonra besıkte durmaz olmustuda o bakımdan sordum :))) ama sabır bır yerde oynaması tabıkı harıka otesıı

tesekkur ederım daha guzellerı sızın olsun ınsallah bırazdan resm ekleyecegım bende

denzı gozlumle evlenelı bılmem kac gun yazan seyden bende ıstıyorum ruyabusee?

Olsun canım önemli değil....Oynayacak alan çook ama ben beşiğine çıkma kızım dedikçe çıkıp oyncaklarını oraya taşıyor......Ama büyüdükçe akıllanmaya başladı..Dağıttıklarını topluyor..Aslında biz anneler ,çocuklardan daha dağınığız sanırım ve de suçu onların üzerine yıkıveriyoruz....

İşte oğlumun az önceki dağınıklığı şimdi pepe izliyor ben işe koyulucam:)

yenGEnC tebrik ederim canım pisicik
Topikte gezerken,denk gelmiştim dağınık odana ama,
Sen de varmışsın o fotoda,az önce farkettim
Süpersin

bunlarda hafta sonundan pazar gununden

Eklentiler

• $2013-01-13 16.26.40.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 354
  • $2013-01-13 16.27.05.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 350
  • $2013-01-13 16.28.22.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 328
  • $2013-01-13 19.16.29.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 325
İşte oğlumun az önceki dağınıklığı şimdi pepe izliyor ben işe koyulucam:)
Eki Görüntüle 603932

ay cadırını cok begendımm
bızımkınınen ıcıne bısey koysak kenarları olmadıı ıcın guzel durmaz sankı oglumda tutmaz gıbıme gelıyor bende altına halı koydum
oglunuda ceksenee
off keske bende evde olsaydım agız tadıyla pazartesı temızlıgı yapardım

yenı tasındık canım
esyamız oldugu kadarını koyduk
kucuk masa olan yere kucuk beyaz derı ortas yesıl olan bı koltuk yaptırıyoruz o gelecek hafta ıcı
cok bos oda soguk oluyor :)

a 101 den almıştık 20 liraya çok yer kaplıyor ama sevdi oğluşum içindekileri çıkarıyor zaten ben geri koyuyorum:)resmini koyamam maalesef babası istemiyor, yok canım ya temizlik yapmıycam bugün halim yok sadece süpürücem birde yaparsam ütü dün çok yoruldum kayınvaldemgil eltimle görümceme içli köfte yaptılar bende onlar yorulmuştur diye yemek yapıp götürdüm tatlıyıda çıkıp bende yedik yoruldum epey:)

yenı tasındık canım
esyamız oldugu kadarını koyduk
kucuk masa olan yere kucuk beyaz derı ortas yesıl olan bı koltuk yaptırıyoruz o gelecek hafta ıcı
cok bos oda soguk oluyor :)

koltuk iyi oluyor çekyat var benimkinde birde tekzenden bir dolap almıştık geçici beyaz kağıtla kapladım aslında bu aralar değişiklik istiyorum odasına zebra perde istiyorum işte divan yatak dolap bakalım babasıyla anlaşırsak:)

AY AMAN sankı nolcak aynı modelden bızdede var :)))
benım esımde kızar
korka korka koyuyorum hadı bakalım

bızde cadırı ıkeadan almıstık 40 lıra fılandı cok buyuk dedıgın gıbı ama ıcındekılerı gızlıyor :)
aynı apartmanda mı oturuyorsunuz valıdelerle?

normal odalara zzebra begenmıyorum bırde asırı pahalı canımm

koltuk ıyı oluyor evte bende yatagını degıstırıfem yanı gorunum olarak baska ortu alıp yan kollara ve arkaya baska yastıklar yaptırıcam
mınder kılıfları aynı takımdan bakalım
bıraz para toplamamız lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…