İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

fotolar çok güzeldi ya, gece gece gülümseme kondu yüzüme, çocuklar ne tatlı ya, ben de istiyorum

benim çalışma odam fazlasıyla dağınık şu anda

bayildim ben bu konuya... hamileliligimden dolayi benim sorunum mutfak isleriyle. kokular . bir ara cekip koyayim fotografini .

Çok güzel bir konu olmuş.. resimlerde harika.. hele minikler yerim ben hepsini..
Benim kızımda büyüsün evi dağıtsın daha 6 aylık.. söz hiç kızmayacağım yeter ki o iyi olsun ya..

:)))) emin ol benim evim bundan beter ve bir kizim var !!! surekli anneme kardesime açiklamaya çalisiyorum "ya kusura bakma biraz once topladim ama 5dkda bu hale getirdi" diye artik oyle bir hal aldi ki açiklama yapmaya bile utaniyorum :) birde toplayinca kiziyor 2yasindaki bebisim elimden aliyor "hayirrr toplama benim" diyor, esim de daginikligindan bir duzen oldugunu soyluyor, geçenlerde bi yerde okumustum daginik insanlar daha zeki oluyormus diye "dagit kizim dagit" :))) benim de eskiden odam pek daginikti esimin de oyleymis ya da genetikkkk

vay be tutmaz diyodum ama baya tutmuş, tebrikler kk nın cesur yürekli kadınları. bende akşam çekip yükleyecem (farz oldu:))))

hadi bir tane daha :))

Eki Görüntüle 593806

ufaklık tv izliyor annesi de karşı koltukta keyif yapıyor ev almış başını gidiyor :))

ayy yüreime su serptiniz kızlar , enim evime çok benziyo

psilik bize yakışmaz biz sadece dağınıkız

konuyu evi süpürmeden önce görseydim toz ve kıl yumaklarımı çekerdim de şimdi sadece ortalığın dağınıklığı var

Eki Görüntüle 593934

hımmm bi elin değse ev baya hoş :))

tam benlik bu forum
canlı yayınla bizim oturma odası hehe
halının asimetrisine de dikkatinizi çekerim
Eki Görüntüle 594055

doğal olan güzeldir

Son düzenleme:
günde hiç açmasam iki kere süpürge açarım. bulaşık konusunda iddalı değilim itiraf edeyim. haftada en az üç kere çamaşır yıkarıım. ama gel gör ki ev yine b...k gibi

tam benlik bu forum
canlı yayınla bizim oturma odası hehe
halının asimetrisine de dikkatinizi çekerim
Eki Görüntüle 594055

bu halının uzerındekı oyuncakalr cok dıkkatımıı cektıı
benım oglum 3 yasında oyuncakların buyuk kısmı annemde duruyor 2 posta halınde sunuyor saklıyor unutturuyor onune koyuıyor
bızde ıse bır kutu oyuncak var
daha cok olan bızde olsun dıyodum anneme hatta hafta sonu alacaktım
ama nar arkadasın ekledıgı resımden sonra ödüm koptuu

buda benım oglanın dun aksamkı hali

bende saklıyorum çok dağınıklık yapacak oyuncaklar, sonra nerden buluylarsa bulup çıkarıyolar

annemde saklıyor cocuk buluyormus cuvalla fılan var

ama sımdı tum reısmelre bakınc aoglanın oyuncakları hıc gozumu doldurmadı

ayrıca kıtapları var ve boya kalemlerı onlarda dun aksam cadırın ıcındeydı
orada ders calısıyormus 3 yasına gırecek pasa

işte rabbimden istiyoruz kısmet be canım ,kaza maza, olsunda hayırlısıyla ,allah seninde yavrularını bağışlasın canım..

ne güzel yerlerde durmuşlar kızlarınız . bayıldım . hangimizin evi 24 saat topluki o zaman ev deyil müze olurdu
genelde çekirge gibi olmayacak yerde olur çocuklar ..bunlarda o hesap ..

evim güzel evimde konum var canım ordan bakabilirsin ..

maşşallah pek dağınık bu oğlan ama bayıldım vallahi ..allah bağışlasın ..

hahah bizde bazen oyuncak bebekler uyuyor koltuklarda ,rahatsız etmemek için yerde oturuyoruz.

yandaşı ve prensesine bol dağıtmalar ,o zaman ,allah ta sana sabır versin arkadaşım allah hayırlı doğumjlar nasip etsin

kıslar resimlere bakınca şunu anladım. oyuncakçılıkda iyi para var .
benim en küçük 11 yaşında .büyükde 17 , ama iyibilirim büyük kızıma aldıgım oyuncaklardan bazıları hala durur .3 de oynadı onlarla .
bizim zamanımızdamı yoktu bu kadar oyuncak yoksa benimkilermi oyuncakdan mahrummu büyüdü .?

Son düzenleme:

benim çocukluğumda hiç yoktu, mısır püskülünden saçlar yapardık, çamurdan kap kacak, benden sonra gelenler yeni yeni tanışmaya başladı, sonraki dönem biraz daha aşina oldu şimdiki çocukların ise bir mağza açacak kadar çok oyuncağı var ama kıymeti yok. Sadece dağınıklık yaratıyo. Ama oyuncağın anlamadaki becerisinide yadırgamamk lazım. Benim çocukluğumdaki anlama kapasitem ile kzımı karşılaştıramam benim 13 yaşımdaki halim

maşşallah büyütmüşsün sen çocukları ,şimdiki çocuklar ve imkanlar daha farklı elbette ,tv de gördüklerini istiyorlar ve almassan başının etini yiyorlar ,çokta bilmiş zamane çocukları ,tehdit bile ediliyorum ben
ben eğitici faliyetleri daha çok seviyorum cd ler alıyorum ,aynısını yapmalarını istiyorum ,oturuyoruz ,kesip yapıştırıp boyuyoruz ,hem zihinsel anlamda çok faydalı oluyor .
bence sende zamanında herşeyin en güzelini alıp çocukluklarını yaşatmışsındır evlatlarına ,eminim buna ..
demekki evlerimiz pis değil çocuklardan dolayı dağınıkmış bunu anlamış olduk

son kelimene sonuna kadar kaytılıyorum. dagınıklık farklı, pis olmak farklı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…