Eki Görüntüle 593992 Eki Görüntüle 593993 Eki Görüntüle 593994 Eki Görüntüle 593995 dağınıklıkmı dedinizson resimdeki bukelamunda dağınıklığın sebebi
Hiç gülecek halde değildim ya
Süpermiş yağmur çamur demiyim açayım bir süpürge demek
Hatunun süpürgesi benimki gibi sulu demek ki
Camları da 20yılda bir silerse tamam e daha ne olsun dimi
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
Eki Görüntüle 593992 Eki Görüntüle 593993 Eki Görüntüle 593994 Eki Görüntüle 593995 dağınıklıkmı dedinizson resimdeki bukelamunda dağınıklığın sebebi
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
hadi bir tane daha :))
Eki Görüntüle 593806
ufaklık tv izliyor annesi de karşı koltukta keyif yapıyor ev almış başını gidiyor :))
apartmanıma yeni gelin taşınmıştı ,1 ay kadar sonra hayırlı olsuna gittik ,ben ve 2 komşum ,
aman allahım böyle bir ev görmedim ben ,hiçbirşey yiyemedik ,mutfak dolaplarından yağ akmış kararmış birde ,
yerlerde zeytin çekirdekleri,ayağını attığın yer yapışıyo ,halılarda topak topak saçlar tozlar ,örümcek ağları ,
wc ye girdim bilerek ama ,tuvaletin içi kararmış artık ,lavabo matlaşmış sabundan ,duşkabini doğal buzlu cam olmuş artık :))
dedik uyaralım ama nasıl
bize çağırdık birgün yine aynı arkadaşlarım da var ,
temizlikten konu açtık ,biri dedi ki ben dün bütün yerleri kazıdım resmen çamaşır suyuyla dedi
bende dedim yazlık kışlık ayırdım hadi başlamışken bütün evi elden geçirdim dedim ,diğeride bende mutfak dolaplarını sildim filan dedi
bizi dikkatle dinleyen hatun ne dese beğenirsiniz '' bende yağmur çamur demiycem açıcam bi süpürge artık '' biz şok 1 ay olmuş daha süpürge açmamış o eve ,yağmurla ne alakası var anlayamadık tabi .e ayağımızı kestik haliyle ..
konuyu evi süpürmeden önce görseydim toz ve kıl yumaklarımı çekerdim de şimdi sadece ortalığın dağınıklığı var
Eki Görüntüle 593934
tam benlik bu forum
canlı yayınla bizim oturma odası hehe
halının asimetrisine de dikkatinizi çekerim
Eki Görüntüle 594055
tam benlik bu forum
canlı yayınla bizim oturma odası hehe
halının asimetrisine de dikkatinizi çekerim
Eki Görüntüle 594055
bu halının uzerındekı oyuncakalr cok dıkkatımıı cektıı
benım oglum 3 yasında oyuncakların buyuk kısmı annemde duruyor 2 posta halınde sunuyor saklıyor unutturuyor onune koyuıyor
bızde ıse bır kutu oyuncak var
daha cok olan bızde olsun dıyodum anneme hatta hafta sonu alacaktım
ama nar arkadasın ekledıgı resımden sonra ödüm koptuu
buda benım oglanın dun aksamkı hali
işte rabbimden istiyoruz kısmet be canım ,kaza maza, olsunda hayırlısıyla ,allah seninde yavrularını bağışlasın canım..
eylülcüm allah bagışlasın yavrularını .
konuyla alaksı yok ama bende 3 çoçuklu bir hatun olarak yazıyorum .
avatarının yanındaki yazına takıldım . canım isteyince olmuyor kazayla hamile kalınca oglan oluyor . benimde 3. de kazayla oldu
oglan kız ayırdımımız yok kesinlikle , yanlış anlaşılmasın. kızı olan oglan, oglu olan kız ister.
oglan, kız rabbım hayırlı evlatlar versin inşallah .
genelde çekirge gibi olmayacak yerde olur çocuklar ..bunlarda o hesap ..ne güzel yerlerde durmuşlar kızlarınız . bayıldım . hangimizin evi 24 saat toplukio zaman ev deyil müze olurdu
üç kız mı maşaallah.. ne güzelAllah bağışlasın. üç kızı güzelce yetiştiren cennetliktir diye biliyorum oğulcuğunda olur inş. evine gelince çocuk dağınıklığı olur o kadar.. ben köşeni ve halınıda çok beğendim ya.. benim tarzım tam.. evin varmı albümde.yoksa görmek isterim canım.. Allah ağzınızın tadını bozmasın. amin.
hahah bizde bazen oyuncak bebekler uyuyor koltuklarda ,rahatsız etmemek için yerde oturuyoruz.bütün evler benim evimden temizdir. hatta eylül evinin ferahlığına ve düzenine bayıldım diyebilirim :) topla, topla, topla.. bir baktım ki ben aklımı kaçıracağım şimdi görmemezlikten geliyoruz :) koltugun üstünde boş yer bulan oturuyor, bulamayan başının çaresine bakıyor :) bizim evdeki düzene göre koltukta aslanlar, kaplanlar, arabalar oturuyor hiyerarşi böyle
yandaşı ve prensesine bol dağıtmalar ,o zaman ,allah ta sana sabır versin arkadaşımya bayıldım bu konuya sürekli takipdeyim fotolarımla
yok artık şok oldum
bu arada evine bayıldım hemde sevindim
neden çünkü bitek benim ev böle oluyo sanırdım heheh yanlız deyilmişim
kuzularına maşallah
benim evdede var bi prenses 5 yaşında ve yolda gelcek olan bide yandaşı var
kıslar resimlere bakınca şunu anladım. Oyuncakçılıkda iyi para var .
Benim en küçük 11 yaşında .büyükde 17 , ama iyibilirim büyük kızıma aldıgım oyuncaklardan bazıları hala durur .3 de oynadı onlarla .
Bizim zamanımızdamı yoktu bu kadar oyuncak yoksa benimkilermi oyuncakdan mahrummu büyüdü .?
kıslar resimlere bakınca şunu anladım. oyuncakçılıkda iyi para var .
benim en küçük 11 yaşında .büyükde 17 , ama iyibilirim büyük kızıma aldıgım oyuncaklardan bazıları hala durur .3 de oynadı onlarla .
bizim zamanımızdamı yoktu bu kadar oyuncak yoksa benimkilermi oyuncakdan mahrummu büyüdü .?
maşşallah büyütmüşsün sen çocukları ,şimdiki çocuklar ve imkanlar daha farklı elbette ,tv de gördüklerini istiyorlar ve almassan başının etini yiyorlar ,çokta bilmiş zamane çocukları ,tehdit bile ediliyorum ben
ben eğitici faliyetleri daha çok seviyorum cd ler alıyorum ,aynısını yapmalarını istiyorum ,oturuyoruz ,kesip yapıştırıp boyuyoruz ,hem zihinsel anlamda çok faydalı oluyor .
bence sende zamanında herşeyin en güzelini alıp çocukluklarını yaşatmışsındır evlatlarına ,eminim buna ..
demekki evlerimiz pis değil çocuklardan dolayı dağınıkmış bunu anlamış olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?