İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

çok güzel bir konu yalnız pis demeylimde dağınık diyelim başlığa çünkü bütün resimler dağınıklığı gösteriyor,pislik deyince süpürülmemiş halılardaki saçlar fırçalanmamış yağ bağlamış toz bağlamış eşyalar geliyor aklıma ve en önemlisi tuvalettir benim için acayip takığım bu konuda tuvalet çamaşır suyu kokmalı parlamalı, bütün resiler harika benimde 20 aylık oğlum var aynen oyuncakları her yerde ama ben oyucakarının çoğunu kaldırdım her hafta değiştiriyorum dönüşümlü veriyorum artık azcık kıymet bilsin:)

bizim evler dağınık ,asıl pis ev burda işte ,şok oldum görünce ..allah temizlikten ayırmasın bizleri

bu arada alıntıdır ha benim evim filan değil

yoo benimki pis de biraz tozlar vardı koridorda sabah gördüm. ama bebişten fırsat olmuyo süpürmeye.

nesi dikkatini çekti canım ben bakıyorum normal geliyo :44: benim de gözüm alıştı ondan heralde
bunlar bi kısmı sadece bi de. diğerleri odasında dolapta. kitaplrını boyalarını filan hiç sölemiyim ben, hepsi bi yerlerde keyif yapıyo. odada bazen yürücek yer kalmıyo bu legolardan toplatmıyo da okuldan gelince lego yapmaya devam edicekmiş paşam.

burası çöplük yawww, ev değülkü

ya benimd ecanım iş istemeyince ki şu ara istemiyo azıcuk pisliğe kaçıyo

Canım senin 3 kızın mı vardı?:44:
Ben senin kendi konundan bir tane var zannetmiştim.
Maşallah size.

YOK BEN LEGOLARI BEGENDIM
sahsen cocuk evde degılken degılde
cocukla legolarla oynarken yemek yakmıslıgım coktur ınan
allahtan kız degıl
kız olsa herhalde basımızı oyuncaklardan kaldıramazdık 25 yasındayım

i

yandaşı ve prensesine bol dağıtmalar ,o zaman ,allah ta sana sabır versin arkadaşım allah hayırlı doğumjlar nasip etsin
amin canım amin inş.dur bakalım yandaş gelince ev yerinden göçer heralde

valla bizim ev bi oyuncak dükkanı açacak kadar oldu yani
bizim zamanımızdada vardı canım oyuncakta bukadar bol çeşit yoktu
şu oyuncak dükkanlarına gidince ben bile hevesleniyorum o oyuncaklara

abbowww bunu yapabilirlermi ya midem kalktı resmen böle bi ev olamaz ya iwwwwww
bizim evler pis deyilde dagınıklık var zaten dagınıklıgı toplayınca ev mis oluyo temizlendigini sanıyo ama gel görki evi sadece topladık

benim kızla ben gibi olurdunuz
bende 25 yaşındayım

Canım senin 3 kızın mı vardı?:44:
Ben senin kendi konundan bir tane var zannetmiştim.
Maşallah size.

biri benim ikisi ablamın canım ,zaten 3 kızla evin hali demiştim genelde üçüde bende olduğundan ev hep böyle ..farketmiyo sadece benim kızda bu hale getirebiliyor ..

maa$allah çocuklara
$ampiyon orumcek adam bu kesin
daginiklkiga ben pis dedmem $ahsen
çocuk evi biraz daginik olucak tabi
apartmanda buyyolar zaten, bari oyuncaklarda ozgur olsunlar
bende ki oyuncakla bi duzine çocuk buyur :)
balkon vs de yok, iki bisiklet 1 trotinet , patenler vs odanin birini i$gal ediyor ama canlari saolsun :) yeterki oynasinlar yuzleri gulsun

hayvanat bahçesi gibi her pelu$ de var ama onlari kaldirdim, oynamiyolar onlarla pek

biri benim ikisi ablamın canım ,zaten 3 kızla evin hali demiştim genelde üçüde bende olduğundan ev hep böyle ..farketmiyo sadece benim kızda bu hale getirebiliyor ..

Bilmezmiyim canım,benim de bir oğlum var.
Eskiden bizim evde böyleydi.Şimdi okula gidiyor da
pek vakti olmuyor dağıtmaya.Gerçi şimdi de kitabı,çantası,kalemi
her biri bir yerde.
Eskiden yürürken ayaklarımıza oyuncaklar takılırdı.

çok güzel bir topic bende koymayı isterdim ama bizimki daha küçük dağıtamıyor.bu arada örümcek adama bayıldım geleceğimi gördüm bir an.

canım inşaallah ikincisi oğlan olur.herkesin gönlünden geçen gerçek olsun..

ne güzel bi konu olmuş, eylülcüm selam cnmm tanıdın mı beni?
ablanın kızları kocaman olmuş maşallahhh .
ayrıca evinde dagınık pis degill ,
komşunada şok oldumm yaa

bendede iki oglan var kızlar evim pis degil ama dagınık olur oyuncaklar vs derken
ama direk pis olan bir insan tanıyorumm
hemde ne pislikk

aben ablamm sevgilerr

teşekkürler teşekkürleeer beni ennnn pis seçtiğiniz için :2: deniss bey sağolsun kupayı oğluşuma vercem odasında saklasın ..
ordaki oyuncakların büyük kısmı saklıydı esasında ama oğluş bulmuş çıkarmış .. ALLAH sağlık versin de dağıtsın yapacak bişey yok.. esasında annemin eve gittiğimde abimin odasını çeksem kimse üstüne resim eklemez heralde

koala benzetmesinede bayıldım bende bu haliyle neye benziyo diyordumm ......

acele etme, kahvaltıdan sonra resim yükleyecem, kupayı kapacağım konusunda şüphen olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…