Eki Görüntüle 594126 Eki Görüntüle 594127
Eki Görüntüle 594128 Eki Görüntüle 594129
bizim evler dağınık ,asıl pis ev burda işte ,şok oldum görünce..allah temizlikten ayırmasın bizleri
bu arada alıntıdır ha benim evim filan değil
yoo benimki pis de birazmaşşallah büyütmüşsün sen çocukları ,şimdiki çocuklar ve imkanlar daha farklı elbette ,tv de gördüklerini istiyorlar ve almassan başının etini yiyorlar ,çokta bilmiş zamane çocukları ,tehdit bile ediliyorum ben
ben eğitici faliyetleri daha çok seviyorum cd ler alıyorum ,aynısını yapmalarını istiyorum ,oturuyoruz ,kesip yapıştırıp boyuyoruz ,hem zihinsel anlamda çok faydalı oluyor .
bence sende zamanında herşeyin en güzelini alıp çocukluklarını yaşatmışsındır evlatlarına ,eminim buna ..
demekki evlerimiz pis değil çocuklardan dolayı dağınıkmış bunu anlamış olduk
nesi dikkatini çekti canım ben bakıyorum normal geliyo :44: benim de gözüm alıştı ondan heraldebu halının uzerındekı oyuncakalr cok dıkkatımıı cektıı
benım oglum 3 yasında oyuncakların buyuk kısmı annemde duruyor 2 posta halınde sunuyor saklıyor unutturuyor onune koyuıyor
bızde ıse bır kutu oyuncak var
daha cok olan bızde olsun dıyodum anneme hatta hafta sonu alacaktım
ama nar arkadasın ekledıgı resımden sonra ödüm koptuu
buda benım oglanın dun aksamkı hali
burası çöplük yawww, ev değülküEki Görüntüle 594126 Eki Görüntüle 594127
bizim evler dağınık ,asıl pis ev burda işte ,şok oldum görünce..allah temizlikten ayırmasın bizleri
ya benimd ecanım iş istemeyince ki şu ara istemiyo azıcuk pisliğe kaçıyoyoo benimki pis de biraztozlar vardı koridorda sabah gördüm. ama bebişten fırsat olmuyo süpürmeye.
nesi dikkatini çekti canım ben bakıyorum normal geliyo :44: benim de gözüm alıştı ondan heralde
bunlar bi kısmı sadece bi de. diğerleri odasında dolapta. kitaplrını boyalarını filan hiç sölemiyim ben, hepsi bi yerlerde keyif yapıyo. odada bazen yürücek yer kalmıyo bu legolardantoplatmıyo da okuldan gelince lego yapmaya devam edicekmiş paşam.
hadi bakalım ilk bendne gelsin o zaman ,3 kızla evimin hali ,genelde evim bu halde olur ,toplarım yine aynı yine aynı ,bende bırak dağınık kalsın felsefemi uyguluyorum :)))
Eki Görüntüle 593803
farkındaysanız böyle gayet mutlular :)))
amin canım amin inş.dur bakalım yandaş gelince ev yerinden göçer heraldei
yandaşı ve prensesine bol dağıtmalar ,o zaman ,allah ta sana sabır versin arkadaşımallah hayırlı doğumjlar nasip etsin
kıslar resimlere bakınca şunu anladım. oyuncakçılıkda iyi para var .
benim en küçük 11 yaşında .büyükde 17 , ama iyibilirim büyük kızıma aldıgım oyuncaklardan bazıları hala durur .3 de oynadı onlarla .
bizim zamanımızdamı yoktu bu kadar oyuncak yoksa benimkilermi oyuncakdan mahrummu büyüdü .?
Eki Görüntüle 594126 Eki Görüntüle 594127
benim kızla ben gibi olurdunuzYOK BEN LEGOLARI BEGENDIM
sahsen cocuk evde degılken degılde
cocukla legolarla oynarken yemek yakmıslıgım coktur ınan
allahtan kız degıl
kız olsa herhalde basımızı oyuncaklardan kaldıramazdık 25 yasındayım
Canım senin 3 kızın mı vardı?:44:
Ben senin kendi konundan bir tane var zannetmiştim.
Maşallah size.
biri benim ikisi ablamın canım ,zaten 3 kızla evin hali demiştimgenelde üçüde bende olduğundan ev hep böyle ..farketmiyo sadece benim kızda bu hale getirebiliyor ..
biri benim ikisi ablamın canım ,zaten 3 kızla evin hali demiştimgenelde üçüde bende olduğundan ev hep böyle ..farketmiyo sadece benim kızda bu hale getirebiliyor ..
teşekkürler teşekkürleeer beni ennnn pis seçtiğiniz için :2:deniss bey sağolsun kupayı oğluşuma vercem odasında saklasın ..
ordaki oyuncakların büyük kısmı saklıydı esasında ama oğluş bulmuş çıkarmış .. ALLAH sağlık versin de dağıtsın yapacak bişey yok.. esasında annemin eve gittiğimde abimin odasını çeksem kimse üstüne resim eklemez heralde
koala benzetmesinede bayıldım bende bu haliyle neye benziyo diyordumm ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?