acele etme, kahvaltıdan sonra resim yükleyecem, kupayı kapacağım konusunda şüphen olmasın
ne güzel bi konu olmuş, eylülcüm selam cnmm tanıdın mı beni?
ablanın kızları kocaman olmuş maşallahhh .
ayrıca evinde dagınık pis degill ,
komşunada şok oldumm yaa
bendede iki oglan var kızlar evim pis degil ama dagınık olur oyuncaklar vs derken
ama direk pis olan bir insan tanıyorumm
hemde ne pislikk
aben ablamm sevgilerr
kız datlucadu ,senin kıza yetmemiş belli yeni işler peşinde dolaplara kadar tırmanmış
ayrıca evin gayet düzenli bizimkilere göre ,ben akşam mutfağı çekecektimde topa tutarsınız beni diye çekmedim ,anam 2 saat çıkamadım ya ordan ,misafir vardı da
hıı resimli kitap arıyomuşburda top yok şekerim. neysek o. ayrıca misafirin varmış.
ah o zaman keşke yılbaşı akşamını çekseydim ,mutfakta tezgaha bardak koyacak yer yoktu ,kızım elinde bardak annee bunu nereye koycam yaaa diye geziyodu..
yatarken yaparım dedim yılbaşı gecemi mutfak toplayarak geçiremem,sonra gece 4 e kadar çalış eylül çalış ,nedir bizim çilemiz ya ,adamlarda pireler uçuyodu biz temizlik yapıyoduk .
ah o zaman keşke yılbaşı akşamını çekseydim ,mutfakta tezgaha bardak koyacak yer yoktu ,kızım elinde bardak annee bunu nereye koycam yaaa diye geziyodu..
yatarken yaparım dedim yılbaşı gecemi mutfak toplayarak geçiremem,sonra gece 4 e kadar çalış eylül çalış ,nedir bizim çilemiz ya ,adamlarda pireler uçuyodu biz temizlik yapıyoduk .
aynen benim mutfakta öyleydi, bulaşıklar balkondan taşacak diye korktum:))
hiç ellemedim yattım uyudum sabah kalkınca topladım,
yani yılın ilk gününe bulaşık toplayarak başladım:))
ahhh kadın olmaz zor zanaat şekerim:)
zaten yılbaşı ertesi belediye gelse mühürler heralde biziah o zaman keşke yılbaşı akşamını çekseydim ,mutfakta tezgaha bardak koyacak yer yoktu ,kızım elinde bardak annee bunu nereye koycam yaaa diye geziyodu..
Eki Görüntüle 594970
oturma odasında yerler düğme kaplı. düğmeleri biriktirdiğim kutu her seferinde kzıım tarafından bulunup ortalığa saçılıyo. "topla kızım!" dedğimde de çok yoruldum sen topla diyoinat ettim toplamadım ama eşim pes edip topladı
senin zilli cambazlık yapıyo koltuğu bile çekmiş haahaha ben alışığım böle durumlara eferin kız benim sıpala iyi anlaşırsın sennn
Eki Görüntüle 594969
burada salon. kafasına esince girip evcilik oynar küçük hanım. çamaşırlar benim eserim ama
Eki Görüntüle 594974 burda küçük beyin karargahı. bu gene çok çok iyi hali
ev hatunumusun çalışan hatunmu canım.
aynen benim mutfakta öyleydi, bulaşıklar balkondan taşacak diye korktum:))
hiç ellemedim yattım uyudum sabah kalkınca topladım,
yani yılın ilk gününe bulaşık toplayarak başladım:))
ahhh kadın olmaz zor zanaat şekerim:)
ya birde bunun üzerine çalışan hatunum ,yılbaşı sabahı 4 de yattım 7 de kalktım işe gittimşimdi gelde isyan etme
ay şekerim vallahi zor ,senin sabah toplama şansın varmış ya ben işe gittim birde
zaten yılbaşı ertesi belediye gelse mühürler heralde bizi
çok lazımzaten yılbaşı ertesi belediye gelse mühürler heralde bizi
hıh bizi geçemezsiin ütütcü lazımsa geliyim severim ütüyü
ya birde bunun üzerine çalışan hatunum ,yılbaşı sabahı 4 de yattım 7 de kalktım işe gittimşimdi gelde isyan etme
ay şekerim vallahi zor ,senin sabah toplama şansın varmış ya ben işe gittim birde
bende çalışıyorum tatlım ama memur olduğum için o gün tatildi bize,senin durumun kötü olmuş kıyamam.
zaten bütün tatiller ev temizliğiyle geçiyor
aynen. iş yerinde popomuz eccik rahat görüyo evde oda yokbende çalışıyorum tatlım ama memur olduğum için o gün tatildi bize,senin durumun kötü olmuş kıyamam.
ay ilahi nar çok güldüm kız vallahi öyle, uğur dündar filan gelse gıda terörü diye bar bar bağırırdı
slm evet ya bende calısısan bırıyım benımde haftasonum var oglumlamı ılgılenıyım evımımı temızlıyım sasırıp kalıyorum.
bende çalışıyorum tatlım ama memur olduğum için o gün tatildi bize,senin durumun kötü olmuş kıyamam.
çok lazımkupayı kaptırmayacam ( korkum biz burda birbirimize gaz verip dağınıklıktan pasaklılığa geçmeyelim )
aaaa ama ayın 1'i bunun için tatil. sizde izin yok muydu. kötü olmuş.
çok lazımkupayı kaptırmayacam ( korkum biz burda birbirimize gaz verip dağınıklıktan pasaklılığa geçmeyelim )
ben düşünmüştüm zaten şimdi datlucadu beni geçmek için evi dağıtcak hıh görür o bende ortalığı ayağa kaldırırım hemencik
aaaa ama ayın 1'i bunun için tatil. sizde izin yok muydu. kötü olmuş.
ay ilahi nar çok güldüm kız vallahi öyle, uğur dündar filan gelse gıda terörü diye bar bar bağırırdı
aynen. iş yerinde popomuz eccik rahat görüyo evde oda yok
evet ya . bazen bend edüşünüyom öyle . o karmaşada yemek yaparken vicdanım sızlıyo acaba çocukları zehirlermiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?