İşte Evimin en Dağınık Hali, Var mısınız?

oturma odasında yerler düğme kaplı. düğmeleri biriktirdiğim kutu her seferinde kzıım tarafından bulunup ortalığa saçılıyo. "topla kızım!" dedğimde de çok yoruldum sen topla diyo inat ettim toplamadım ama eşim pes edip topladı

burada salon. kafasına esince girip evcilik oynar küçük hanım. çamaşırlar benim eserim ama
burda küçük beyin karargahı. bu gene çok çok iyi hali

Son düzenleme:

tanımammı kız
vallahi büyüdüler canım 8 ve 6 yaşındalar ,bizimkide 4 beraberce evi bu hale getiriyorlar işte
dağınıklık başka pislik başka işte ,örnek anlattığım komşum ,çöpünden sular akar evin içine damla damla ama silmez kurur kalır kararır artık ama o oturur tv izler ,evinde ağır bir koku ne olduğunu bilemediğimiz ,kayınvalidesi yeni ev almış birde geline ,demişki bu ev küçük kızım çocuğunda oldu ,sana yeni ev lazım
pis şansı heralde

kız datlucadu ,senin kıza yetmemiş belli yeni işler peşinde dolaplara kadar tırmanmış
ayrıca evin gayet düzenli bizimkilere göre ,ben akşam mutfağı çekecektimde topa tutarsınız beni diye çekmedim ,anam 2 saat çıkamadım ya ordan ,misafir vardı da

hıı resimli kitap arıyomuş burda top yok şekerim. neysek o. ayrıca misafirin varmış.

hıı resimli kitap arıyomuş burda top yok şekerim. neysek o. ayrıca misafirin varmış.

ah o zaman keşke yılbaşı akşamını çekseydim ,mutfakta tezgaha bardak koyacak yer yoktu ,kızım elinde bardak annee bunu nereye koycam yaaa diye geziyodu..
yatarken yaparım dedim yılbaşı gecemi mutfak toplayarak geçiremem ,sonra gece 4 e kadar çalış eylül çalış ,nedir bizim çilemiz ya ,adamlarda pireler uçuyodu biz temizlik yapıyoduk .

ev hatunumusun çalışan hatunmu canım.

aynen benim mutfakta öyleydi, bulaşıklar balkondan taşacak diye korktum:))
hiç ellemedim yattım uyudum sabah kalkınca topladım,
yani yılın ilk gününe bulaşık toplayarak başladım:))
ahhh kadın olmaz zor zanaat şekerim:)

zaten yılbaşı ertesi belediye gelse mühürler heralde bizi
hıh bizi geçemezsiin ütütcü lazımsa geliyim severim ütüyü

ev hatunumusun çalışan hatunmu canım.

ya birde bunun üzerine çalışan hatunum ,yılbaşı sabahı 4 de yattım 7 de kalktım işe gittim şimdi gelde isyan etme

ay şekerim vallahi zor ,senin sabah toplama şansın varmış ya ben işe gittim birde

bende çalışıyorum tatlım ama memur olduğum için o gün tatildi bize,senin durumun kötü olmuş kıyamam.
zaten bütün tatiller ev temizliğiyle geçiyor

zaten yılbaşı ertesi belediye gelse mühürler heralde bizi

hıh bizi geçemezsiin ütütcü lazımsa geliyim severim ütüyü
çok lazım kupayı kaptırmayacam ( korkum biz burda birbirimize gaz verip dağınıklıktan pasaklılığa geçmeyelim)

aaaa ama ayın 1'i bunun için tatil. sizde izin yok muydu. kötü olmuş.

bende çalışıyorum tatlım ama memur olduğum için o gün tatildi bize,senin durumun kötü olmuş kıyamam.

slm evet ya bende calısısan bırıyım benımde haftasonum var oglumlamı ılgılenıyım evımımı temızlıyım sasırıp kalıyorum.

aynen. iş yerinde popomuz eccik rahat görüyo evde oda yok

ay ilahi nar çok güldüm kız vallahi öyle, uğur dündar filan gelse gıda terörü diye bar bar bağırırdı

evet ya . bazen bend edüşünüyom öyle . o karmaşada yemek yaparken vicdanım sızlıyo acaba çocukları zehirlermiyim diye

benim özel sektör bide patronlar hacı onlara yılbaşı filan yok yani :2:
çok lazım kupayı kaptırmayacam ( korkum biz burda birbirimize gaz verip dağınıklıktan pasaklılığa geçmeyelim)

aaaa ama ayın 1'i bunun için tatil. sizde izin yok muydu. kötü olmuş.

ah be canım nerde özel sektörün dejavantajları işte

ay ilahi nar çok güldüm kız vallahi öyle, uğur dündar filan gelse gıda terörü diye bar bar bağırırdı

ne iyi olurdu mühürlerse giremezsek temileyemeyiz dimi kurtulurduk oh neka güsell dışardan yerdik

aynen. iş yerinde popomuz eccik rahat görüyo evde oda yok

evet ya . bazen bend edüşünüyom öyle . o karmaşada yemek yaparken vicdanım sızlıyo acaba çocukları zehirlermiyim diye

güldürdün beni:) valla öyle iş yerinde rahatım ama mesai bitince maraton başlıyor:)))
bazen salıyorum kendimi her yer alıp başını gidiyor,anneme diyorum damatın beni yakında kapıya koyacak diye,
yazık kadıncağızda korkuyor:)) hergün arıyor kızım evin işlerini ihmal etme diye öğüt veriyo:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…