• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Biblo gibi oturmuş tipsizler :nazar::roflol::roflol::roflol:

Bir de varya kuzum hiç oralı değiller öyle şekli bozmadan oturdular:roflol:

Diyorum nan geçin koltuğa uzanın daha rahatdır diye ama dinlemiyolar haspalar:sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol: harika yaa, konuşmalar cuk oturmuş :hooray: ama badem centilmen olmuş pek bi', dikkatimden kaçmadı sengözlerimebaksanab kendi desteksiz tarafta tünemiş, cindy malum bebelerle zorlanmasın diye, diğer koltuktan destek alabilsin diye o tarafı ona bırakmış Şeniz (ben bir erkeği kolluyor, övüyorum, aman tanrım bana bir şeyler oluyor :1shok: )

ifadeler müthiş yaa :roflol:

Sana bu topiği yasaklasak mı ne yapsak:roflol:

Hayır 2 foto sonro çocuk yapıcam bende deme başımıza birde sen çıkma:roflol:

Önce şunları büyüteyim sonra hepinizin ebeliğini ben yapcem:delphin:-tatlicadiarzu-

Sana bu topiği yasaklasak mı ne yapsak:roflol:

Hayır 2 foto sonro çocuk yapıcam bende deme başımıza birde sen çıkma:roflol:

Önce şunları büyüteyim sonra hepinizin ebeliğini ben yapcem:delphin:-tatlicadiarzu-

:mymeka: hadi ordan nan! benim bi kere sevdiğim adam mevcut! onunla ortak kararımız zaten dünyaya çocuk getirmemek :1closedeyes: aslında aynı kararı olan iki ayrı kişiymişiz, kader işte bir araya getirdi :asigim:

sen kendini düşün, hanııım evlenmeyeceğim diyenden kork demişler, cindy'den sonra hormonların çocuk çocuk diye alarma geçer de bilemiyorum yani, ebelikten gebeliğe geçme delikafadulden

:mymeka: hadi ordan nan! benim bi kere sevdiğim adam mevcut! onunla ortak kararımız zaten dünyaya çocuk getirmemek :1closedeyes: aslında aynı kararı olan iki ayrı kişiymişiz, kader işte bir araya getirdi :asigim:

sen kendini düşün, hanııım evlenmeyeceğim diyenden kork demişler, cindy'den sonra hormonların çocuk çocuk diye alarma geçer de bilemiyorum yani, ebelikten gebeliğe geçme delikafadulden

Ayy dağaldığımın resmidir bu:roflol::roflol:

Ben bu hayata ebe olarak görev yapmak için gelmişim:1closedeyes:

Sevdiceğini biliyorum nan elimle nikah edecem size:1hug:Sonradda sanada püskütüde ikiz doğurtmazsam noolim-tatlicadiarzu-

Birisi birilerine bi'şey mi doğurtturuyo nedir anlamadım.. :roflol:
Asıl merak ettiğim, iddia sahibinin ne olacağı? Hani demiş ya "noolim"
Şimdi gece gece, başım duman, doldurmayayım boşlukları..

Bazı evler vardır.. Pek meraklıdır sahibesi koltukçuklarının kolcuklarına.. Kirlenmesin diye dantel örtüler örter kolluklara.. Bu bıcırıklar da dantel örtü narinliğinde konuvermiş kolluklara.. Harbiden komikler yahu! :roflol:

Boşluk doldurma çikolattalı krema:mymeka:

Kafam dumanlı aman iğneli zaten edebi konuşma benimle mahalle ağzından konuş anlarım :roflol:-tatlicadiarzu-

Birisi birilerine bi'şey mi doğurtturuyo nedir anlamadım.. :roflol:
Asıl merak ettiğim, iddia sahibinin ne olacağı? Hani demiş ya "noolim"
Şimdi gece gece, başım duman, doldurmayayım boşlukları..

Bazı evler vardır.. Pek meraklıdır sahibesi koltukçuklarının kolcuklarına.. Kirlenmesin diye dantel örtüler örter kolluklara.. Bu bıcırıklar da dantel örtü narinliğinde konuvermiş kolluklara.. Harbiden komikler yahu! :roflol:

püsküütcüm, ben de anlamadım, he deyip geçelim, doktor fazla ciddiye almayın dediydi nevbaharı yanlış hatırlamıyorsam :jeyyar:

ayy rahmetli anneannemi hatırladım, gerçekten koltukların kenarlarına danteller örterdi :roflol: hakikaten konumları tam uyuyor. biraz tüylü dantel bunlar ama olsun Şeniz aman nevbahar,- tüylü dedim diye yine kırptırma, annem çok üzüldüydü badem'i kırptırdığın zamanlar, ne güzel/yakışıklıydı zavallı ne hale gelmiş diye :roflol: delikafadulden

Yok ben zaten tövbe dedim o traştan sonra:roflol:

Hayatta bir daha oğluma makası bile yanaştırmam:mymeka:

He doktor uzak durun dedi raporum var her bi haltı yerim ha:1shok:delikafadulden

amaninnn bayuldummm ne dadlulayy bunlar bülee yarabbim.......ah ahh benimde bi samanla şirine adında bir van kedim vardı ,çook edepsizdi 8 bebe verdi bana ,ama aradan seneler geçti gel görünki kedimin yerini bebişim aldıı:emir_bebek:sırnaşık şey

Nevim 3. foto varya okula gidiş için hazırlık yapan kızımı az daha geç bırakıyordu çocuk gülmekten yerlerde zor topladım:roflol:

Bizi ne izliyorsunuz diye bir bakış sanki delikafadulden ben onlara dokunmak sefmek istiyorum yoğurmak istiyorum nevim nolurrrrr Lulut'ta giderken tren penceresinden azcuk uzat :1rolleyes:

Gösterirler ama elletmezler kallişim:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

Yabancılara yanaşmıyorlar sevmen zor olur biraz:roflol:

Amma güldüm adaş ne güzel yazmışsın konuşmalarını hakkat o koltukta oyle otururken ne düşünüyorlardı acaba
*bu kız bizim resimleri çekip çekip duruyor hanım ya artiz olucaz yada bilmem artık
:roflol: :roflol: badem ve cindy meşhur oldunuz bile :asigim:

Cindy: Yahu ablam da hep beni mi takip ediyor trene bakar gibi bakmasana abla banaÇok üzgünüm çoook

20022009745mz0.jpg

Cindy: Ah :mymeka:Mavi topu sola atıcaktın anne ya:mymeka:

20022009748tu6.jpg

Cindy: Abla senin yüzünden oyunu batırdım bak şimdi 24 saat bak bakbenneyaptımki:mymeka:

20022009747qd1.jpg

Yahu ekranda topları bir izlemesi vardı görmeniz lazımdı:roflol:

:roflol: yaaa güldürmeee, ooofff, 20 yaş dişim çıkmaya çalışıyor, arada tam ağrı tutuyor, sen bir foto ekliyorsun, olmuyor nevcim olmuyoooorr :roflol: ay tutamyın beni, o ne bakışlar, hehehee moderen çağın kedisi cindy delikafadulden tembel teneke, bilgisayarda top kovalıyor desene :roflol:

Yahu 20 yaş dişin ne zaman çıkacak çıksın artık:mymeka:

Vallahi ağrıdan geberiyorum bende ama bu sıpaları gördükçe iyi geliyor yav:asigim:

2. foto süper çıkmış yaaa :nazar: Ciddi ciddi seyrediyo akıllı böcek :roflol: E-ee yanında oyunların şahı var, kapacak huyundan suyundan...

:roflol: saf saf demek o saflardan biride ben oldum:roflol:
süper olmuş ne diyeyim :jeyyar: hem sen onların ablasımısın analarısınÇok üzgünüm çoookyaşlandın kabul et yakında torunların olacak :jeyyar:
ve ben teyze olarak hep uzaktan izlemeye devam etcem :lepi:
kedilerin görüntüsü uzaktan hoş geliyorrrrrrrrr:roflol:

:roflol: saf saf demek o saflardan biride ben oldum:roflol:
süper olmuş ne diyeyim :jeyyar: hem sen onların ablasımısın analarısınÇok üzgünüm çoookyaşlandın kabul et yakında torunların olacak :jeyyar:
ve ben teyze olarak hep uzaktan izlemeye devam etcem :lepi:
kedilerin görüntüsü uzaktan hoş geliyorrrrrrrrr:roflol:

O fotoda oyun oynayan annemdi:utangac:

Ben ablayım ya daha:dilcikar:

Hem bu yaz İzmir'e aksilik çıkmazsa 20 gün gelecem ozaman Badem'ide getirecem tükanınıda biliyorum şıp diye gelmezsem elimde kedilerle:jeyyar::roflol:

Back
X