• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

1. Bölüm : Sol kolon üst fotoğrafa bayıldım.. Bi'de ilgimi çeken şu: Sağ kolon alt fotoda Cindy, benim algıladığımdan daha kilolu geldi.. Bu, diyete girmeden önceki "Sal gitsin" modu mudur? Yoksa, tüylerinden mi öyle göründü gözüme?

2. Bölüm : Cehaletimi maruz gör lütfen.. Su kaplumbağaları mavi mi oluyor böyle? Beni kandırmışlar mı bugüne kadar? Ya da reel hayatta ben renk körüyüm de haberim mi yok?

3. Bölüm: Bu aşk olay olacak! :hooray: Umarım eviniz metrakere olarak yeterince büyüktür.. sanırım bunlar bol bol... :gakguk cemile:

4. Bölüm : çok şeker yaaaaaaa kaydirigubbakcemile3

1.cevap: Cindy büyüyor doğru tespit:asigim:Tabi tüy uzunluğunun da bunda etkisi var.:gaydıramadığım cemile:

2.cevap: Yeşiller yahu mavi mi gözüktü ki fotoğrafta ama kopkoyu yeşiller:gaydırı yeteğinden yoksun cemile:

3.cevap: Evet:roflol:Bunlar bol bol:CüvCüv::gaydıracak cemile gaydıracak: :roflol:

4.cevap: Teşekkür ederiz:sm_cool: :gaydırına küstüm cemile: :mymeka:

:nazar:

Sonunda olanlar olur..
Nevbahar ve Püsküüt'ün kendileriyle uğraşmalarına dayanamayan
Cindy, Badem ve Bulut evden kaçıp tatile giderler..
Ancak tatil pek de umdukları gibi geçmez..

bbbgd9.jpg

Kalbi olanlar bakmasın lütfen size Çok çirkin bir Cindy getirdim bu sefer:roflol:

1001177bc6.jpg

Banyo yaptı daha doğrusu yaptık sayesinde bende:)

1001178wu2.jpg

Ay bu çok fena:)

1001181kl2.jpg

Burada bana bariz küfür ediyor halinden belli:)

1001192ht5.jpg

1001193ym4.jpg

Badem de başına böyle birşey gelmediği için gayet rahat:)Şimdi ise gitmiş Cindy'i yalıyor yardımcı abi rolünde:)

1001194ho4.jpg

Yine koparttın beni nevim ya.. :roflol: Yani ne desem de anlatabilsem diye bakınıyorum.. Kediler suyu sevmez diye duymuştum.. İlk iki fotoda sanki iki pati atınca kuruyacak sanıyo garibim kendini.. Hani biz üstümü ıslanınca şöyle bi'elimizle siliveririz ya o hesap.. yerimseniben
O gözü nasıl kırptı öyle..
Son fotosunda da çaktırmayan tüyler bütün haşmetiyle ortaya çıkmış.. Sanki üstüne babaannesinin şalını almış gibi duruyo Cinydcim..
Bademcim de şimdilik başına geleceklerden habersiz sanırım? Çok cool gördüm abimizi.. :asigim:

...ve sen emin misin kedilerin yıkandığına? kaydirigubbakcemile3

oyiiiiii kiyamam ona bennn nasilda masum bakiyoooo

cok komik olmuş yaahuuuuuu ahahahha

Cindy sana tokat gibi bir cevap vermek istedi:roflol:

1001204ym1.jpg

1001205vl4.jpg

1001206jg9.jpg

1001207vu4.jpg

Süslenipte geldi benim cici kızım:roflol::asigim:

Yeni farkettim kurutma makinasında kaçacam diye çırpınırken en sevdiğim tişörtümü 4 yerinden delmiş:roflol:Canım feda ona:asigim:

Cindy, Badem'le beraber kumsalda oyun oynarken,

dsc03596fb6.jpg

Bulut dalgaların üzerinde serinliyordu..

srfresmi1ax0.jpg

Daha sonra, Cindy ve Badem, Bulut'a eşlik etmeye karar verdiler...

plaj3uk6dk8.jpg

Sörf yaparken omzu ağrıyan Cindy ertesi gün masaj yaptırmaya karar verdi..

47079092iu6.jpg

Oysa Badem ve Bulut'un enerjisi bitmek bilmiyordu..

beachvolleyballmainfullgx8.jpg

Bu arada masajı biten Cindy öyle bir rehavete kapıldı ki; şezlonga öylece uzanıverdi..

marilynmonroesunbathgv7.jpg

Bir gün önce yorgunluğunu iyice atan Cindy, deniz paraşütü yapmak istedi..

yamac1vc0.jpg

Cindy semalarda yükselirken, Badem ve Bulut kaybettikleri enerjiyi pizza yiyerek toplamaya çalıştılar..

ssssssdp0.jpg

Tatilin son gününde havuz partisine katıldılar.. Fakat aksilik bu ya; ne Bulut ne de Badem'in uygun giysisi yoktu.
Mecburen Cindy'nin kreasyonundan yararlanmak durumunda kaldılar:

200067121001pe9.jpg

Neyse ki; daha sonra otelde smokin kiralama servisi bulunduğu öğrendiler de gece partisinde durumu düzelttiler..

dancingwiththestarstr6.jpg

30.Ağustos Hem Zafer Bayramı hem Bademimin oğlumun biriciğimin doğum günü ilk doğum günü:asigim:

1 Yaşında artık Badem. Evime kucağıma gelmesi dün gibi sanki. İlk sayfada eve ilk gelişi var şimdi ise 1 yaşında benim oğlum iyiki doğdun oğlum Allah sana uzun ömür versin Cindy'me de:asigim:

bc13xw5.jpg

bademim2uo3.jpg

1 yaşına girdiği için adına belgesel çekilen Badem filmde başrol alırken Cindy ödülü kaptı:roflol:

bademim1ku7.jpg
cindim1ve7.jpg

[megavideo]72OFCV6P853a33eb38c776ef1fc0892d6560c1df.6510323947.0[/megavideo]

İYİKİ DOĞDUN BADEM

İlk günden bugüne slayt gösterisi az sonra:lepi:

Son düzenleme:
[megavideo]VCHFLDVG90c1f6e88bfb83b2388991514882deb1.6510323871.0[/megavideo]

Dünden bügüne oğlum ve kızım:asigim:Ay izlerken fena oldum yahusenağlamasenağlama

Son düzenleme:
Bademim bugüne özel pozlar verdi:asigim:

Dünden bugüne slayt ve fotoğrafları bir önceki sayfada:dance:

Dışarıyı izleyemeye asalete bakın ya:nazar:

bademm2os8.jpg

1001241kr5.jpg

1001244mk8.jpg

1001245fz3.jpg

1001248la3.jpg

Cindy'nin hediyelerden çok kalem daha çok ilgisini çekiyor. Prof oğlum:)

1001250qq1.jpg

1001249jc2.jpg

1001251mv0.jpg

Ve oyun zamanı başlıyorsırnaşık şey

Küçücüktü hala inanamıyorum 1 yaşını doldurmasına:asigim:

1001252ni1.jpg

1001253fl9.jpg

1001254zc4.jpg

1001255mq1.jpg

Bademin boynunda ki kolyeyi ben yaptım hiç sıkılmadı sevdi dünden beri onunla kuzum benim:asigim:

Badem artık büyüdüğüne göre, müstakbel eşi Cindy'den güzel bir hediye alabilir diye düşündüm..
yerimseniben

mysuperlamepicde224f7a5tk6.jpg
[/​

Sabah oyunları bitmek bilmedi Badem dursa Cindy atladı üstüne:sm_cool:

Bir kaç video çektim ama çok uzun olmaması adına kırparak ortaya bir derleme yaptımsositososito

Canları acıyor filan gibi düşünmeyin çünkü onlar 3 saat böyle devam etticokacimcoookkaydirigubbakcemile

:asigim::asigim:

[megavideo]FVF7W8E0fd2e8a80a429a686b5bbbcf5e39b2f5d.6510323634.0[/megavideo]​

Back
X