• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

Maşallah bu ne asalet kuzenim kedişlerinize bayıldı tabiki fıstığada çok güzel fotğraflar çekmişsiniz Şeniz :asigim:

:asigim:

dsc00042ct0.jpg

dsc00132lo6.jpg

dsc00204lz5.jpg

dsc00175yj6.jpg

dsc00332eu8.jpg

dsc00262rl6.jpg

:nazar:

ooyyy cintonigim yaaa su gözlere baaak hep cin hep cin

dsc00262rl6.jpg
bu süper bi poz olmus aslimm ya bayildim:asigim:

yerim ben bunlari! yalniz birsey söyliycem, benim kediyi bir kere iple yalniz birakmistik, eve bir geldik, masanin bacaklarina dolanmis ip, dügüm olmus ve nasil becerdiyse bogazina da siki siki dolanmisti, gec kalsaydik sonuc cok feci olacakti, dikkatli olun yani...

dsc00025vertwv7.jpg

Benim zıpır oğlum Badem gitmiş nerde uyumuş:roflol:

Ve o kadar rahat görünüyordu ki gözleri kapandı durdu sıpamın:roflol::asigim:

:nazar:

siz dünyanın en şanslı insanısınız varmı onlar kadar zevk veren birşey daha yok bakıcıya ihtiyacınız varmı bendede 4 tane var:)

siz dünyanın en şanslı insanısınız varmı onlar kadar zevk veren birşey daha yok bakıcıya ihtiyacınız varmı bendede 4 tane var:)

Sormayın 2 tane daha yavru var 2 aydır kimse bakmıyor içim gidiyor eve alacam annem beni kesecekcokacimcoook

Bana kalsa yüzlercesini beslemek isterim tüm evcilleri hepsini:çok üzgünüm:

Ama çok haklısınız evin neşesi onlar ve evet gene haklısınız biz dünyanın en şanslı insanlarıyız çünkü onlarla bir aile kurduk:asigim:

bu kadar mı güzel olurlar yaaa. benim de köpeğim var ama ara sıra yanına dabi kedi alsam diye düşündüğüm olur. çok çok tatlılar maşallah.

:asigim:pademmmmim aşkımmmmmmŞeniz
güfeye rağmen seni çok seviyommmmmmŞeniz:asigim:

çakimide seviyom :asigim: ama pademimmm başkaa Şeniz

pademi bağaaaa verrrrrrrrrrrrrrr güfeeeeeeeeee:mymeka:

:sigim:pademmmmim aşkımmmmmmŞeniz
güfeye rağmen seni çok seviyommmmmmŞenz:asigim:

çakimide seviyom :asigim: ama pademimmm başkaa Şeniz

pademi bağaaaa verrrrrrrrrrrrrrr güfeeeeeeeeee:mymeka:

:roflol::roflol:

Gel kendin al nan yiyosa:jeyyar:

Sen gel bizim kızımız ol badem cindy sen 3 kardeş büyütürüm ben sizikaydirigubbakcemile2:roflol:

bende özendim pazartesi bende ayazıma albüm yapıcam , yakısıklı oğlumun ziyaretine gelin kızlar:)

Bu iki velet aynı anda uyumasaydı neler olurdu acaba? :asigim:
demem o ki; Badem yeterince uyanık değilmiş.. Kaçırmış manzarayı.. Oh canıma değsin, biz kaçırmadık yaaaa :teytey: :lepi:

Nevbahar oğlunun ve kızının resimlerine doyas doya bakmak için adeta ekrana yapıştım. Allahım böyle güzellik kimde var ya. Bittim içime koyasım geldi. Çok tatlılar alıverip şöyle ovuşlamak geldi. Allah bağışlasın canım.

Badem ve Cindy bu aralar hep uyurlarken objektifime yakalanıyorlar hala milli olamadılardelikafadulden:asigim:

27636074cd8.jpg

40753986az2.jpg

57212422au0.jpg

22590538dk2.jpg

63164608ay4.jpg

Kızım Cindy şemsiye altında yatmaya bayılıyor:roflol::nazar:

1002805sq5.jpg

1002813up1.jpg

Oğlum Badem'de koltuk düşkünü:asigim::nazar:

1002801xi1.jpg

1002821zy6.jpg

1002816ue1.jpg