Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cumartesi oyun olimpiyatları ben uyurken başlamış meğer o yüzden baya bir bölümü kaçırsam da yakaladıklarımı koydum efem ve sonunda süpriz var bu sefer:lepi:
Bu arada koltuğun birinin kılıfı yok Badem sıpası koku bıraktığı için kılıf üzülerekte olsa çamaşır makinasını boyladıcokacimcoook:roflol:
Bu aralar meşhur Trabzon Kolbastı oyununu duymuşsunuz oyun şeklinide görmüşsünüzdür ama kimse Badem ve Cindy gibi kolbastı oynayamaz buyrun da görün:roflol:
Mesela diyorum.. fotoğraflara bakarken.. eve geliyor olsam, giriş yolumdayken de pencereden bu iki şirin kafayı görsem eve gidemem, orada kalırım herhalde.. Yok böyle ifade!
Beni kedi alemine kaynaştıran başta Badem ve Cindy'e ve elbette ana kraliçe Nevkuşuma teşekkürler.. a.s.
Trabzon burmasına (hallerini görünce burma demek geldi içimden :roflol:)gelince.. Diyecek söz yok.. Badem'im tüyleri uzadıkça yakışıklı oluyor..