• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

....Videonun aralarını hep kestim zira....

videonun aralarını kestin çünkü...... çünkü sözkonusu aralarda Cindy havlıyo.. ve sen de bunu duymamızı istemiyorsun di mi? :roflol:

seni köpek kılıklı kedi seniiii yerim yerim yeriimmmmmm

içses: gözlerde otomobil farı mübarek kaydirigubbakcemile2

:nazar:

videonun aralarını kestin çünkü...... çünkü sözkonusu aralarda Cindy havlıyo.. ve sen de bunu duymamızı istemiyorsun di mi? :roflol:

seni köpek kılıklı kedi seniiii yerim yerim yeriimmmmmm

içses: gözlerde otomobil farı mübarek kaydirigubbakcemile2

:nazar:

Bir ilk cümleye gülecem:roflol:

Bi de son cümleye:roflol::roflol::roflol:

ayyy çıldıracağımmm git getir oynuyor bu delüü delikafadulden yerim onu ben maşallah kaydirigubbakcemile3

Bende bir kedide ilk defa görüyorum bunu:roflol:

Dün gece yattım tam uyumak üzreyim Cindy gelmiş ağzı kapalı inliyo bir baktımki almış topunu gelmiş başıma atacam gece gece tüm evi ayağa kaldıracaz oyun oynayıp:roflol:

Sonuç, tabi ki oynadık gece 3 e kadar:delphin:

gelişmeleri merakla bekliyoruz .......
benımde anneanne olma hayalim vardı ama pamuk hanımda tık yok nedense anlamadım ben

Bende bir kedide ilk defa görüyorum bunu:roflol:

Dün gece yattım tam uyumak üzreyim Cindy gelmiş ağzı kapalı inliyo bir baktımki almış topunu gelmiş başıma atacam gece gece tüm evi ayağa kaldıracaz oyun oynayıp:roflol:

Sonuç, tabi ki oynadık gece 3 e kadar:delphin:

nevbaharcım,
hem kedinin karakteri hem de sahibinin ilgisiyle ilgili bir durum. şöyle açayım: annemin çocukken kedisi varmış. annemin de dedemin de kıymetlisiymiş. köpeklerde daha çok görülen davranışlar. yolun başında dedemi karşılamalar. sadece belirlenen yere gidip yatma (anneannem rahmetli accık dikatatörmüş de :oklava:)

sonra bizim sokakta yaşayan ama fahri aileliğini üstlendiğimiz bir kedimiz olmuştu. beni okuldan gelirken, annemi alışverişten gelirken yolda karşılayıp, eve kadar eşlik ederdi. etraftan görenlerin hep söylediği şey: aa köpek gibi! ben de bir havalanırdım ki sorma :dilcikar: benim kedim o işte, hıh! kaydirigubbakcemile3

sonra kendi kedim de evde aynı senin cindy gibi gazeteden toplarla, git getir oyunu mu dersin, balon görünce dayanamayıp sonra patlatınca delikafadulden korkudan neredeyse altına etme mi dersin, bir de makineye havalı havalı poz verirdi cnm benim ya... maalesef 5,5 aylıkken kaybettik. ama bu anılarla yaşatıyoruz onu hala...senağlama

bu arada yaratıcı yönetmenliğini tebrik ederim yerimseniben bir de minikler doğarsa, iyi malzeme çıkacak sana. gerçi anneanne ve babaanne olarak sorumlulukların da artacak ama ne yaparsın işte, torun baldan tatlı derlerkaydirigubbakcemile3

Canım kötü bir son ama olsun en azından sana güzel anılar katmış.:asigim:

Bu minik sıpam akşam gece sabah saat dinlemiyor ya yastığıma gelir kafamı zorla kaktırır sonra kendisine bir güzel masaj yapmamı ister:roflol:

Bazen bende kedi olmak istemiyor değilim hani:delphin:

Umarım hamiledir ya o kadar heyecanlıyım ki evde devamlı ay galiba göbeği biraz aşağa indi dimi , ya dün bu göbek daha küçüktü sanki büyümüş bugün gibi cümleler kuruyoruz evde deli gibi:roflol:

Doğum olursa bırakın fotoğrafı KK'da bile zor görünürüm muhakkak:roflol:Büyük konuşmayım gene en iyisisırnaşık şey

nasi egitmiş yavruyu görüyomusun :roflol: badem olsa asla getirmez

hem sen ne gabbar anasin nan o kedicik gebe suanda niye yoruyoosun :(

nasi egitmiş yavruyu görüyomusun :roflol: badem olsa asla getirmez

hem sen ne gabbar anasin nan o kedicik gebe suanda niye yoruyoosun :(

Kızım ben eğitmedim bu manyak kendi kendini köpek sanıyor:roflol:

Ayrıca bende diyorum ağar kaldırma koltuktan şakkanadak yere atlama diye dinlemiyo:CüvCüv:

Oyunuda kendisi istiyo ki zaten topu ağzında geliyo önüme koyuyor at diye napıyım atmıyım mıdelikafadulden

Kızım ben eğitmedim bu manyak kendi kendini köpek sanıyor:roflol:

Ayrıca bende diyorum ağar kaldırma koltuktan şakkanadak yere atlama diye dinlemiyo:CüvCüv:

Oyunuda kendisi istiyo ki zaten topu ağzında geliyo önüme koyuyor at diye napıyım atmıyım mıdelikafadulden

sus sus üste cıkmaya çalışma minnacik kedi bukdr seyi nasil düsünsün cintonik dediysek okdarda degil :roflol:kaydirigubbakcemile4

görüntülere bayildim ... nasil da top oynuyor ... cok hossssssss :nazar:

benim danaya izletsem mi ne ... benim kizim - köpek- tembel teneke oynamiyor böyle ... 2 bilemedin 3 kez getiriyor bi daha firlatinca ters ters bakiyor az ye de kendine usak tut daginigini toplamaya der gibi :roflol: top dedigin agizda cignemek, sokakta hava atmak icin agizda gedirmekdir

Kızım Cindy hamiledelikafadulden

Bugün veterineerimize gittik muayene etti elime 2 tane boncuk geliyor dedi:sm_cool:

Allah'ım uçucam sevinçten:sm_cool::sm_cool::sm_cool::asigim::nazar:

Yiğenim olcak :sm_cool::sm_cool::sm_cool: Ananeeee sırnaşık şey

Nevkuşuma mektup var:
:asigim: :nazar:
mysuperlamepicc8a164431bc4.jpg

mysuperlamepicb35c151f9jj6.jpg

mysuperlamepic0eb0f0703lq2.jpg

mysuperlamepic2b9b2cf6byg4.jpg

mysuperlamepicf92bdcc15lv8.jpg

Gene ağladım be ama bu sefer mantıklı düşünemeyip yavrularıma yüz çevirdiğim için.

Bunu farketmemi sağladığın için.

K...t olsanda(sen biliyosun) ne kadar güzel ruhun olduğu için.

Kafama dank ettirip 10 dakika boyunca hayata dönebilmeme adım attırdığı için.

Hayatımda olduğun için.

Dostun olduğumu artık düşünebildiğim için.

Teşekkürler piskitim.

Ve son foto ah son foto hemen koşup öpüyorum kızımla oğlumu tutmayın beni.

Benim için de öp kediciklerimizi..
Cindynin karnından ayrıca öp ama usuldan..

Ha-a bi'de onlara söyle.. Seni benim yerime öpsünler.. :asigim:

Back
X