Bende bir kedide ilk defa görüyorum bunu:roflol:
Dün gece yattım tam uyumak üzreyim Cindy gelmiş ağzı kapalı inliyo bir baktımki almış topunu gelmiş başıma atacam gece gece tüm evi ayağa kaldıracaz oyun oynayıp:roflol:
Sonuç, tabi ki oynadık gece 3 e kadar
nevbaharcım,
hem kedinin karakteri hem de sahibinin ilgisiyle ilgili bir durum. şöyle açayım: annemin çocukken kedisi varmış. annemin de dedemin de kıymetlisiymiş. köpeklerde daha çok görülen davranışlar. yolun başında dedemi karşılamalar. sadece belirlenen yere gidip yatma (anneannem rahmetli accık dikatatörmüş de

klava:)
sonra bizim sokakta yaşayan ama fahri aileliğini üstlendiğimiz bir kedimiz olmuştu. beni okuldan gelirken, annemi alışverişten gelirken yolda karşılayıp, eve kadar eşlik ederdi. etraftan görenlerin hep söylediği şey: aa köpek gibi! ben de bir havalanırdım ki sorma :dilcikar: benim kedim o işte, hıh! kaydirigubbakcemile3
sonra kendi kedim de evde aynı senin cindy gibi gazeteden toplarla, git getir oyunu mu dersin, balon görünce dayanamayıp sonra patlatınca delikafadulden korkudan neredeyse altına etme mi dersin, bir de makineye havalı havalı poz verirdi cnm benim ya... maalesef 5,5 aylıkken kaybettik. ama bu anılarla yaşatıyoruz onu hala...senağlama
bu arada yaratıcı yönetmenliğini tebrik ederim yerimseniben bir de minikler doğarsa, iyi malzeme çıkacak sana. gerçi anneanne ve babaanne olarak sorumlulukların da artacak ama ne yaparsın işte, torun baldan tatlı derlerkaydirigubbakcemile3