• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

allahım ne tatlı bende istiyorum ama eşim istemiyooo ne olur allahım benimde olsunnnn va aslında ama annemlerde :( evimde de istiyorummm

nevim bunlar ne mannaklar ya:roflol:

ay benimkide poşet ve sepet görünce totosu sığmasada ne yapıp ne edip giriyor içine seninkide yağmurdan korumuş kendini sırnaşık şey hatta bizde şey vardı ufak kızımın bebekleriyle evcilik oynadığı böyle taşıma çantası gibi bir şeydi onun içine girip kızımın elinde bebek gibi gezmeye bayılıyordu sonra baktık ki çok zevk alıyor bundan bizde o puset,sepet gibi şeyi kapıya çivi takıp astık seninkini arada içine koyup sallıyorduk aman allahım görülmesi gerek ne zevk ne zevkdelikafadulden o oyuncağımız kırıldı ama bir şey bulup benzerini yapayımda azıcık gülün:roflol:

Ben bayılıyorum seninkilere yahu Şeniz yiyesim geliyor ahh olsada azıcık mıncıklasam onları...

pinkiminde vardı bir zamanlar akvaryum delisi bir kedüsü ama CADIARZU

Badem ve Cindy bu aralar hep uyurlarken objektifime yakalanıyorlar hala milli olamadılardelikafadulden:asigim:

Her zamanki gibi şekerler.. Milli olabilmeleri için onların değil, senin uykuya dalman lazım nevkuşum.. Benden söylemesi hihoyyyt

Dünden beri evde ne bana ne onlara uyku yok cindy deli gibi inlerken bademde peşinde sanıyorum bu hafta torunlarımızın temeli atılcak:asigim: Ve ben çok kötü bi insanım:çok üzgünüm:

Bunalr görmeyeli büyümüş:asigim:
hergün dahada güzelleşiyor bunlar birde seni anane yapsalar çok süper olacak :lepi:

Dünden beri evde ne bana ne onlara uyku yok cindy deli gibi inlerken bademde peşinde sanıyorum bu hafta torunlarımızın temeli atılcak:asigim: Ve ben çok kötü bi insanım:çok üzgünüm:

niye kötü olasın bi tanem anane olucam diye üzülüyorum desene sen şuna :jeyyar:

niye kötü olasın bi tanem anane olucam diye üzülüyorum desene sen şuna :jeyyar:

Yok öyle değil dün cindy o haldeyken ona bağardım çok kötü, geceden beri vicdan azabından ölücemsenağlama

Ayrıca bunlar çok acemi ikiside kızgın ama hala yapmayı beceremediler:roflol:

İnşallah sadece 1 tane torunum olur zira ozaman vermek zorunda kalmam yani annemi ikna edebilirim:a015:

Yok öyle değil dün cindy o haldeyken ona bağardım çok kötü, geceden beri vicdan azabından ölücemsenağlama

Ayrıca bunlar çok acemi ikiside kızgın ama hala yapmayı beceremediler:roflol:

İnşallah sadece 1 tane torunum olur zira ozaman vermek zorunda kalmam yani annemi ikna edebilirim:a015:

keşke kısırlaştırsan.çünkü 1tane doğurması çok düşük bir ihitimal.5 tane yavruluyorlar genelde çok istiyosan bir kez dogursun:CüvCüv: sonra kırışlaştırkaydirigubbakcemile5

Anane olmak mı daha zor, yoksa babane mi bilemedim.. :roflol: :roflol:

Anane olmak mı daha zor, yoksa babane mi bilemedim.. :roflol: :roflol:

Anaaa sahi ben hem kız tarafıyım hem erkek tarafı:sm_cool:

Ay bunlar 3 gün sonra kesildiler püskütüm ya daha uzun süre böyle çiftleşir dedi veteriner ama niye birden kesildi ki hamile mi yoksa kızım:1shok:

Anaaa sahi ben hem kız tarafıyım hem erkek tarafı:sm_cool:

Ay bunlar 3 gün sonra kesildiler püskütüm ya daha uzun süre böyle çiftleşir dedi veteriner ama niye birden kesildi ki hamile mi yoksa kızım:1shok:

Bu konuyu hiç bilmiyorum ki ben.. Hamile kalınca bırakıyorlar mı? ayy ne bileyim ben :roflol: ama gülmek serbest di mi? :roflol: :roflol: :sm_cool:

Yah 3 gün nelerine yetmiyoooo :roflol:

Anam koptummm

1002925dd0.jpg

1002924uj0.jpg

1002926ht3.jpg

Sonunda abi kardeşlik bittidelikafadulden

Milli oldular kızım ve oğlum umarım 25 gün sonra mutlu haberlerini alıcaz:utangac:

Son düzenleme:
anane oluyosun gardaşım:dance:

60 gün sonra bebeler gelecek hemi delikafadulden

keşkem bende 60 günde doğurabilsem :delphin:

Konuyu dağıtmak istemem ama son cümle bitirdi beni :roflol::roflol::roflol:

Pişttt anneanne naniknanik Öptüm hepinizi sırnaşık şey

anane oluyosun gardaşım:dance:

60 gün sonra bebeler gelecek hemi delikafadulden

keşkem bende 60 günde doğurabilsem :delphin:

Belki olabilir Bademle görüştürek seni:utangac:-tatlicadiarzu-

Ay gardaşım inşallah hamiledir 25 gün ansıl geçicek bilmiyorum:utangac::asigim:

He ananeyim babaneyim kaynanayım her bişiyim ben :roflol:

Cevabı verdim ben sana repimle cancazımkaydirigubbakcemile3 durmak yok yola devamhihoyyyt

Belki olabilir Bademle görüştürek seni:utangac:-tatlicadiarzu-

Ay gardaşım inşallah hamiledir 25 gün ansıl geçicek bilmiyorum:utangac::asigim:

He ananeyim babaneyim kaynanayım her bişiyim ben :roflol:

25 gün dediğin nedir ki 576 saatcik sırnaşık şey hemencecik geçer :1rolleyes:

şiştt kıza ağır taşıtma sakın haa:mymeka: kaydirigubbakcemile3

cindy mahmur bakışlım benim :nazar:

badem de tam erkek olmuş bi keyifle arkasında kolluyorr cindyi aman biyere kaçmasınnn sırnaşık şey :nazar:

Badem ağır abidir efemdelikafadulden

anam simdi bu ikisi işi pişirdi bebelerimi olcakk yanii :roflol: :roflol:

İşi pişirdiklerine ben bile şahidimde:roflol:Bebekler inşallah gerçektir bakalım gün sayıcaz:utangac::asigim:

Ha'di bakalım hayırlısı..
Ben en çok neyi merak ediyorum biliyo musun nevkuşum..?
Cindy'nin enerjik hallerinde bir değişme oldu mu, ergenliğe adım attıktan sonra..? yerimseniben

Badem'e zaten laf yok.. O biz bildik bileli ağır abi zaten..

:nazar: :nazar:

Back
X