:roflol::roflol::roflol::roflol:
...
Onların da özele saygısı yok çekil odana gizlice şeyet ne o ailenin önünde vıcıklaşmalar:mymeka::roflol:
:roflol: desene sizin salon +18 kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
...
Onların da özele saygısı yok çekil odana gizlice şeyet ne o ailenin önünde vıcıklaşmalar:mymeka::roflol:
doğuma 4 gün kaldı sanırım yavruların resimlerini sabırsızlıkla bekliyorum
kimbilir ne tatlı olacaklar yaa
Barçman ablacım ellerine sağlık harika olmuş bayıldımŞeniz
Püskütüm maalesef yeni foto ve video bekleme çünkü olmayacak bu bölümden beni soğutan sebeplerden ötürü bir daha gelmeyi düşünmüyorum
Yorguncum sana teşekkürlerimi iletmiştim zatenŞeniz
:uhm:
fisfisfis yavrular geldi mi diye haber almak için uğradım.
Daha gelmediler ama eli kulağında kaydirigubbakcemile3
Barçman ablacım ellerine sağlık harika olmuş bayıldımŞeniz
Püskütüm maalesef yeni foto ve video bekleme çünkü olmayacak bu bölümden beni soğutan sebeplerden ötürü bir daha gelmeyi düşünmüyorum
Yorguncum sana teşekkürlerimi iletmiştim zatenŞeniz
ayın 20'sinden sonra doğarlarsa koç burcu olurlar, ama herhalde önce doğacaklar değil mi? o zaman balık mı oluyorlar, a ha balık burcu kedicikler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Balık ama gecikirlerse koç olcaklar. Bence yavruşlar daha önemli burçlarından :asigim:
Ben de bunu kabul etmeliyim öyle mi?
Yaklaş da bak bakayım gözlerime ne diyolar..sengözlerimebaksanab
Seni soğutan her ne ise, ya da her kim ise.. sadece ona değil, senin mesajlarınla "ısınan" insanlara da sırtını dönmüş oluyorsun..
Bizim ne kabahatimiz var..?!klava:
Beklemeye devam ettiğimi bilesin.. Daha bi'sürü fotolar ve videolar görmek istiyorum ben.. Karşı komşum değilsin ki gelip bakayım kediciklere..
Yok.. kısaca "yemezler"
İsyan başlattırma bana.. Mesela ne gibi? E tamam o zaman ben de bir daha Bulut'un topiğine bi'şey eklemiyorum.. Oysa aklımda güzel bir şey vardı.. Önümüzdeki hafta çekip ekleyecektim.. ama ne yapalım, kısmet değilmiş!
İsyan başlattırma bana.. Mesela ne gibi? E tamam o zaman ben de bir daha Bulut'un topiğine bi'şey eklemiyorum.. Oysa aklımda güzel bir şey vardı.. Önümüzdeki hafta çekip ekleyecektim.. ama ne yapalım, kısmet değilmiş!
bu mesajı yazan parmakların dert görmesin e mi, püsküütüm! şükür ki senin şantaj yapacak topic'in var :jeyyar: kaydirigubbakcemile5