• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte evimizin son bebesi ''Badem ve Cindy''

MEGAVIDEO - I'm watching it

Ballı püskütüm salıya kadar eklenir mi bişeyler demişti...

Sebebini bilmemekle beraber hemen hizaya geçtik oyunumuzu oynadık ekledik :asigim:

A-aa gözümden kaçmış bu fidyo.. Dün veletlerin başlığına eklenenlere baktım da bu başlık aklıma gelmedi.. Neden acaba? :dilcikar:

lk başta şunu hissettim.. 4patinin renkleri birbirinin tıpatıp aynısı çıkmış.. Işıktan mıdır nedir bilemedim.. Ama hepsi aynı yerden fırlamış gibi geldi birden gözüme.. kaydirigubbakcemile3

Çocuklar oynar, ana-baba ağır aksak seyreder diyecektim ki....delilik hali hepsine bulaştı.. :sm_cool:

Badem baba tam oğluşu Çakisiyle dertop olacaktı ki hanımın kulak çubuğu problemine yardım etmeye karar verdi.. Centilbaba Badem... :asigim:

Mercanım da basmış gitmiş.. Kendime çok yakın hissettim aniden.. -tatlicadiarzu-

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

A-aa gözümden kaçmış bu fidyo.. Dün veletlerin başlığına eklenenlere baktım da bu başlık aklıma gelmedi.. Neden acaba? :dilcikar:

lk başta şunu hissettim.. 4patinin renkleri birbirinin tıpatıp aynısı çıkmış.. Işıktan mıdır nedir bilemedim.. Ama hepsi aynı yerden fırlamış gibi geldi birden gözüme.. kaydirigubbakcemile3

Çocuklar oynar, ana-baba ağır aksak seyreder diyecektim ki....delilik hali hepsine bulaştı.. :sm_cool:

Badem baba tam oğluşu Çakisiyle dertop olacaktı ki hanımın kulak çubuğu problemine yardım etmeye karar verdi.. Centilbaba Badem... :asigim:

Mercanım da basmış gitmiş.. Kendime çok yakın hissettim aniden.. -tatlicadiarzu-

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

:roflol::roflol:

O basıp giden mercan gce millet uyurken hoppala üstüne atlayıp ısırmasıyla ünlü ama:roflol:

Çakiye yaptı, bana yaptı, anasına yaptı bitek babasına yapamıyo:roflol:Çünkü badem buna bi geçirdimi 2.80:roflol::roflol:

:nazar:

30.Ağustos Hem Zafer Bayramı hem Bademimin oğlumun biriciğimin doğum günü ilk doğum günü:asigim:

1 Yaşında artık Badem. Evime kucağıma gelmesi dün gibi sanki. ılk sayfada eve ilk gelişi var şimdi ise 1 yaşında benim oğlum iyiki doğdun oğlum Allah sana uzun ömür versin Cindy'me de:asigim:

1 yaşına girdiği için adına belgesel çekilen Badem filmde başrol alırken Cindy ödülü kaptı:roflol:

][megavideo]VCHFLDVG90c1f6e88bfb83b2388991514882deb1.6510323871.0[/megavideo]

bademim1ku7.jpg
cindim1ve7.jpg

[megavideo]72OFCV6P853a33eb38c776ef1fc0892d6560c1df.6510323947.0[/megavideo]

ıYıKı DOĞDUN BADEM

ılk günden bugüne slayt gösterisi az sonra:lepi:

Ve bir yıl daha geçer... Bu bir yılda Badem için neler değişir, neler...opuyorumnanaktan

ıyi ki doğdun ağır ağabey, iyi ki doğdun baby-face, iyi ki doğdun Bademimiz :asigim: Şeniz Nice yaşlara, Cindy-Mercan-Çaki'yle 4pati ailesi olarak! :nazar:

Son düzenleme:

Ve bir yıl daha geçer... Bu bir yılda Badem için neler değişir, neler...opuyorumnanaktan

İyi ki doğdun ağır ağabey, iyi ki doğdun baby-face, iyi ki doğdun Bademimiz :asigim: Şeniz Nice yaşlara, Cindy-Mercan-Çaki'yle 4pati ailesi olarak! :nazar:

Nereden nereye olduk 1 yıl da dimi yufkam:gitme:Sağol yufkam:asigim:

2 yaşını doldurdu be aslan parçam benim:asigim:Allah ömrüne ömür katsın hepsinin:nazar::asigim:

Nereden nereye olduk 1 yıl da dimi yufkam:gitme:Sağol yufkam:asigim:

2 yaşını doldurdu be aslan parçam benim:asigim:Allah ömrüne ömür katsın hepsinin:nazar::asigim:

2 yaş oldu ha... Nice yıllara diyelim o zaman Bademimize... Uzun uzun ömrün olsun inşallah :Saruboceq: Sağlıklı bir şekilde Cindy nle ve minik yaramazlarınla yerimseniben

Son düzenleme:
2 yaş oldu ha... Nice yıllara diyelim o zaman Bademimize... Uzun uzun ömrün olsun inşallah :Saruboceq: Sağlıklı bir şekilde Cindy nle ve minik yaramazlarınla yerimseniben

Oldu vallaha daha dün gibi bu eve ilk geldiği akşamın izleri.:asigim::nazar:

Sonra Cindy'nin de daha dün gibi:kedi:

Çaki ile Mercan bile büyüdü anam hangi birine nostalji yapacaz:roflol::roflol::nazar:

Bu arada amin His'cim hepimiz beraber inşallah:asigim:

bayıldım ben bunlara, çok tatlılar, bunlar huzurdur işte, sevgidir, candır... pozitif enerji yayarlar, insanın içini ısıtırlar. mutluluğunuz daim olsun...

Son düzenleme:
bayıldım ben bunlara, çok tatlılar, bunlar huzurdur işte, sevgidir, candır... pozitif enerji yayarlar, insanın içini ısıtırlar. mutluluğunuz daim olsun...

Çok teşekkürlera.s.

Evet o enerjileri üstüme salmasalar birde uyurken:roflol:Şaka bir yane onlarsız hayat düşünmem imkansız:asigim:

baştan sona baktım resimlere aralarda yazıları okudum . bayıldım hayran kaldım.
hem kedilerine hem onlarla olan ilişkine, aranızdaki mükemmel bağa.
bademin büyüme evreleri ,cindy in doğum sonrası problemleri. bebişlerin şirinlikleri.
karşımda çok güzel , neşeli , uyumlu ve birbirinden ayrı düşünülemeyecek bir aile gördüm resmen bayıldım.
. bazı yerlerde tebessümle bazı yerlerde buğulu gözlerle takip ettim.

allah hepsine uzun ömür versin.

baştan sona baktım resimlere aralarda yazıları okudum . bayıldım hayran kaldım.
hem kedilerine hem onlarla olan ilişkine, aranızdaki mükemmel bağa.
bademin büyüme evreleri ,cindy in doğum sonrası problemleri. bebişlerin şirinlikleri.
karşımda çok güzel , neşeli , uyumlu ve birbirinden ayrı düşünülemeyecek bir aile gördüm resmen bayıldım.
. bazı yerlerde tebessümle bazı yerlerde buğulu gözlerle takip ettim.

allah hepsine uzun ömür versin.

Ya varya öyle garip oldum ki.
2 yılı resmen özetlemişsiniz:kedi:mafoldumben
Böyle bir duygusala bağladımmafoldumben:asigim:
Çok teşekkür ederiz 4 pati ailesi olarak canım:asigim:
Çok kötü zor günler atlattık gerçekten ama şimdi hepsi iyi çok şükür sıpalar büyüdü boy attı ben nine konumuna geldim nihayetindekaydirigubbakcemile3Şeniz

Ekibin bir kaç fotosunu yollasan bana keşke, 2 aydır görmüyorum, hangi sayfalara ekledinki, özledim ya :çok üzgünüm:

İyi ki doğdun ağır ağabey, iyi ki doğdun baby-face, iyi ki doğdun Bademimiz :asigim: Şeniz Nice yaşlara, Cindy-Mercan-Çaki'yle 4pati ailesi olarak! :nazar:

Yorgunyufkajan olmasa nereden yakalarım doğum günü olayını? En yakınımdakilerin doğum günlerini bile unutma skorunu kıran birisi olarak hiç ama hiç şansım olmazdı ne yalan söyleyeyim..
Nice nice sağlıklı, eşinle, iki tane aslan parçası oğlunla ve elbette nevkuşum ablanla uzuuuun ömürler dilerim Bademim.. :nazar: a.s.

Yorgunyufkajan olmasa nereden yakalarım doğum günü olayını? En yakınımdakilerin doğum günlerini bile unutma skorunu kıran birisi olarak hiç ama hiç şansım olmazdı ne yalan söyleyeyim..
Nice nice sağlıklı, eşinle, iki tane aslan parçası oğlunla ve elbette nevkuşum ablanla uzuuuun ömürler dilerim Bademim.. :nazar: a.s.

Yaaa ne demeksırnaşık şeyBiz teşekkür ederiz yazman yeter be unuttun mu:gitme:

Özledik çok:gitme:

:sm_cool: püsküütüm gelmiiiş kaydirigubbakcemile2 Şey accık kayaydın da şu denizi biraz daha göreydim :tomato: hoş geldin, püsküütüm, lulut nasıl lolayla görüşmüşler mi sen yokken ? sengözlerimebaksanab

:sm_cool: püsküütüm gelmiiiş kaydirigubbakcemile2 Şey accık kayaydın da şu denizi biraz daha göreydim :tomato: hoş geldin, püsküütüm, lulut nasıl lolayla görüşmüşler mi sen yokken ? sengözlerimebaksanab

Cibiliyetsizzz:roflol::roflol::roflol:

Demen lazımdıki çok sağda kalmışsın çok özledik tam kadraj seni istiyoruz:mymeka:

Ahh ahh erken topluma karıştırdık bu yufkayı böyle oldu daha hazır değeldi aslındazemuszemus:kedi::roflol:

E pardon o zaman.. :gitme:Ama yok.. cevap vermiyorum çünkü nevkuşum gerekeni yapıştırmış zemuszemus
Lola yok ortada.. tatile mi gitti haspam nedir bilemedim.. Yine heveslenip yarı yolda kalırız bu gidişle..
Cibiliyetsizzz:roflol::roflol::roflol:

Demen lazımdıki çok sağda kalmışsın çok özledik tam kadraj seni istiyoruz:mymeka:

Ahh ahh erken topluma karıştırdık bu yufkayı böyle oldu daha hazır değeldi aslındazemuszemus:kedi::roflol:
Ohhhhhhh be.. İnsan böyle şeyler duymak istiyor kardişim.. kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Back
X