Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

ya arkadaslar ben cıkaramadım banada bakarmısın lütfenn ..06.09.1981 dogumluyum son adet tarihim 11.08.2010 döngüm 28-30 ....dun doktor kız dedı ama kesın degıl dedı ....

arkadaşlar sizce bu takvime göre istedigimiz cinsiyette denesek olurmu . bence kafa karışıklıgından başka bişeyi deil. ama çevremede baktıgımda çogu kişinin doğru çıkmış.

arkadaşlar kafam çok karıştı bana da bakabilirmisiniz zahmet olucak ama yapamadım ( d.t 03.05.1987 sat 7 ekim 2010 16 haftalık hamleyim lütfen bana da bakıvein ya...

ya çok karışık bişi ya nasıl yaşımızın üzerine 9 ay eklicez anlamadım...anlayan bi arkadaş banada bakarmısın?
doğum tarihim 26 şubat 1988
son adet tarihim 18 kasın 2010

ya çok karışık bişi ya nasıl yaşımızın üzerine 9 ay eklicez anlamadım...anlayan bi arkadaş banada bakarmısın?
doğum tarihim 26 şubat 1988
son adet tarihim 18 kasın 2010

canım ben seninkini otomatik hesaplıyıcıda baktım.erkek çıkıyoama bişey söylim bana da erkek çıktı dr geçen ay kız dedi.:44:

serap cım senin kide ot.hesplıcıda kız çıkıyor

canım ilgin için çok teşekkür ederim eğer haftaya gideceğim zamanda cinsiyeti belli olursa mutlaka yazıcam çok sağol tabiki bizler için en önemlisi bebişlerimizin sağlık olması kız olmuş sakat olmuş tabi eğer allah yazmışsa alnımıza doğduktan sonra onuda yaşayabiliriz allahtan başka kimse bilemez ama tabi gönül ister 2.lerin değişik olmasını ama oğlum olsada hiç üzülmem bayramlarda seyranlarda ikiz gibi giydiririm ben onları abisi 3 yaşında gönlümüzden geçen kız eşimin ve benim sağol attlım tekrar

ben anlamadım ya benim için hesaplarmısın 17/09/1981 doğumluyum adetim bugün itibarıyla bitti ama ben diğer adet döngüme yakın hamile kalmayı planlıyorum bir tane oğlum var iki tane erkek yeğenim var herkes bi kızımız olsa fena olmaz diyor bende çok istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…