- Konu Sahibi waterhardeningsteel
-
ya arkadaslar ben cıkaramadımbanada bakarmısın lütfenn ..06.09.1981 dogumluyum son adet tarihim 11.08.2010 döngüm 28-30 ....dun doktor kız dedı ama kesın degıl dedı ....
teşekkürler... sana zahmet benimkine tekrar bakarmısın... üstünkörü tam da anlamayarak hesaplamıştım... 15 temmuz 1977 doğum tarihim... SAT.1 haziran 2007
ya çok karışık bişi ya nasıl yaşımızın üzerine 9 ay eklicez anlamadım...anlayan bi arkadaş banada bakarmısın?
doğum tarihim 26 şubat 1988
son adet tarihim 18 kasın 2010
arkadaşlar kafam çok karıştı bana da bakabilirmisiniz zahmet olucak ama yapamadım( d.t 03.05.1987 sat 7 ekim 2010 16 haftalık hamleyim lütfen bana da bakıvein ya...
canım ben seninkini otomatik hesaplıyıcıda baktım.erkek çıkıyoama bişey söylim bana da erkek çıktı dr geçen ay kız dedi.:44:
serap cım senin kide ot.hesplıcıda kız çıkıyor
sğ cnm alakan için....
kaçıncı haftada belli oldu senin?
yasini bul once. kendi dogum tarihinin ustune 9 ay daha ekle kac yasinda oluyosan ona bak. bunu bebegi yaptigin zamandaki yasina gore yapicaksin tabi. sonra da son adet tarihinin ustune 14 gun ekle. hamile kaldigin gunu bul. yasinin denk geldigi kutuyla hamile kaldigin ayin denk geldigi kutunun birlestigi yerde kiz mi erkek mi yaziyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?