Iste Gercek Cinsiyet Takvimi!!!

hiç bir hesap doğru değil bence, o zaman aynı gün doğup hamile kalan herkes aynı cinsiyet bebek doğurmalı saçma. Denedim kız çıktı, bebeğim ise erkek :)

Bu ve bunun gibi yöntemler , hurafeler hiçbirinin gerçekliği yok bence , herşeyi Allah bilir .Hepsi saçma çin takvimiymiş rus takvimiymiş yok karnın sivri olursa erkek yok mide bulantın olursa kızmış yok yüzük daire olarak dönerse erkekmiş bebeği sol tarafta taşıyosan kızmış hepsi ama hepsi fasa fiso.hiç birine inanmıyorum ben.Tutanlarda tamamaen tesadüf eseri bence. Herkes hakkında hayırlısını versin Allahım . Sağlıklı bebişler herkes için.....

ben de anlamadım ya,30.07.1989 doğumluyum bize göre 22 yaş oluyo,sat da 19.12.2011 klasik çin takvimi tablosundan 22 ile aralığı kesiştirince kız çıkıyo 23le mi kesiştirmem lazım çünkü bu hesaplayıcada chinese age 23 diyo,ve boy diyo,anlamadım ben :44:

bulantıya mulantıya göre olanlara ben de inanmıyorum ama bu çin takvimi olayına inanıyorum ben,zaten %90 doğru diyor,ve çinliler de tıpta ileriler,eskiden kralların çocukları erkek olsun kız olsun diye ayarlamak için böyle bir şey oluşturmuş olabilirler,tabi Allah bilir cinsiyeti zaten ona inancımız tam da bu takvim tahmin aracı olarak kullanılabilir bence

SLM KIZLAR..
yumurtlamayı gırıoruz ya bu takvımde dogum gunuyle o ay için mi soyluyo yani cınsıyetı...:26:
yumurtlama ya goremı anlayamadım ben planlıor:26:m ıkıncı bebeğı o ay için kız dıor ama ilişki gunu etkılıomu acaba onu merake ettım..

bana bakar mısın ?
02/02/1988 dogum tarihim
27/10/2012 yumurtlama ama doktorum geç döllenme olmuş tarihini 02/11/2012 olarak düzeltelim dedi
iki tarihe de bAkarmısın ne cıkacak ben üstüne burda birşey eklemedim. kendim birşey eklemeden bakınca kız cıkıyor ama birde sen o eklemeleri yapıp bakarsan

kızlar ben gebe değilim henüz ama mayıs ta başlamyı düşünüyoruz.ben çok meralıyım bu konuda 12 mart 1988 doğumluyum.mayısta gebe kalırsam kız mı olur erke mi acaba bana söyler misiniz?

kız çıkıyor...
çin takkviminde de kız çıkıyor..
hamile olduğumu öğrendiğim ilk andan itibaren ben de kız hissediyorum..
ayrıca en başta sağlıklı ve hayırlı,akıllı,datluuu,güzel şirin,bal kaymak bir kız istiyorum

erkek çıkıyor burdaaa yaa
rus ve çin takviminde kız diyordu
rus takvimi
rus takviminin türkçesini bile buldum ordan baktım orda bile kız diyordu
2 hafta sonra ultrasonda belli olcak bakalım

Son düzenleme:
merhaba kızlar ben de 23 haftalık hamileyim. 3 aylıkken erkeğe benzetmişti doktor. 1 ay önce ise kız dedi. bu takvime göre erkek çıkıyor. haftasonu gine gidicem doktora bakalım bi değişiklik var mı çok merak ediyorum.

rus takvimi ve burdaki takvime göre erkek diyor bakalim...
ben daha önce düsük yapdim o bebegim kizdi.. rus takvimine ve burdaki takvimle bakdimda evt dogru cikiyor yani kiz...
ozmn simdiki bebisimde erkek galiba.. hadi hayirlisi olsun
önce saglik tbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…