• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte gerçek mucize, bulut83 hamile..

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
42
İstanbul
KIZLAR ACISIYLA TATLISIYLA SİZLERLE GÜZEL GÜNLER GEÇİRDİK....HEP BENİM YANIMDA OLDUNUZ BENİM CANIM DOSTLARIM...İNŞALLAH SİZLERE DAHA SONRA HİKAYEMİ ANLATACAĞIM...RABBİMİN MUCİZESİ BU OLSA GEREK...BENİ TANIYAN ARKADAŞLAR BİLİR BEN 5 YILLIK EVLİYİM 3 BAŞARISIZ AŞILAMA VE 1 TÜP BEBEK GEÇİRDİM....VEEEEEEEE ARLIK ADETİMDE DOKTORA GİDİP 2. TÜP BEBEK İÇİN GİTMİŞTİK DOKTORUM BANA OCAK ADETİNDE GEL KISA PROTOKOLLE BAŞLAYALIM DİYORDU..BEM EN SON 19 ARALIKTA ADET GÖRMÜŞTÜM...ADET OLMAYI BEKLİYORDUM..TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN ...1 HAFTAYA YAKIN ZAMANDIRDA ADETİM GECİKTİ...BU SABAH EVDEN ÇIKTIM ÜMİTSİZ BİR ŞEKİLDE KAN TESTİ VERDİM..VEEEEEEEEEEEEEE BETA HCG 1247 ÇIKTI İNANAMADIM HASTANEDE AĞLADIM GÖZ YAŞLARIMA HAKİM OLAMADIM...DİREK DOKTORUMN O DASINA GİDİP BEN HAMİLEYİM NE YAPMAM GEREK DEDİM GÖZ YAŞLARI İÇİNDE MUTLULUKTAN..HEMEN ULTRASONA ALDI..ÖNCE GEÇMİŞİ ANLATTIM..VEEEEEEE BANAULTRASONDA GÖZÜN AYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
HAMİLESİN DEDİ...NASIL MUTLU OLDUM HAYAT DURDU BENİM İÇİN....HİÇ AKLIMA GELMEZDİ BİRGÜN BUNLARI YAZACAĞIM ARKADAŞLAR....ONUN İÇİN RABBİMDEN HİÇBİRZAMAN ÜMİT KESİLMEZ ONA SIĞINALIM...BEBEĞİM ŞUAN 1 AYLIKMIŞ MAAŞALLAHHHHHHHHH RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN İNALLAH...SORUNSUZ 9 AY GEÇİRİP BEBEĞİME KAVUŞURUM..İSTEYEN HERKES CANLARIM...YAAAAAAAAAAAAA ARTIK BENDE ANNEYİM RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNNNNN......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Canım coooooooooooook gozun aydın benı bıle aglattın yaaa
cok sevındım adına ınsaalh 9 ay sonra yavrunu kucagına alırsın
bır sey sorabılmıyım bır problem varmıydı sızde yanı neden bukadar asılama ve tup yaptırdın canım sormamım sebebı acaba bıızmde olurmu dıye canım mutlulugunu rabbım bolmesın kalp atıslarınıda duydunmu canım

bulut gerçekten mucize gibi Allah herşeye kadar o kadar ilaçlar iğneler acılar sızılar herşeyi yaşıyosun ama Rabbim kimine tedaviyi vesile kılıyor kimini de böyle sevindiriyor herşey O'nun elinde Allahım arkadaşımıza bunu yaşattığın içn sana şükürler olsun Allahım bizlerin de yüzünü güldür ne olur

Gözlerim doldu okurken.Rabbim sağlıklı kucağına almayıda nasip etsin..

Mutluyum sende mı oyle hamıle kalanlardansın yaaa ayy acaba problemızı ogrenebılırmıyım bızde olurmuyuz dıye soruyorum canım allah evlatlarınızı ve evlatlarımızı kucagııza almayı nasıp etsın

bulut gerçekten mucize gibi allah herşeye kadar o kadar ilaçlar iğneler acılar sızılar herşeyi yaşıyosun ama rabbim kimine tedaviyi vesile kılıyor kimini de böyle sevindiriyor herşey o'nun elinde allahım arkadaşımıza bunu yaşattığın içn sana şükürler olsun allahım bizlerin de yüzünü güldür ne olur

merera sen sonucu aldınmı canım senıde merak edıyorum ben

ayy bulutcum canım yaa çok sevindim rabbim saglıkla kucaklamanıda nasip etsin inş darıs ı bana ve isteyen herkesin başına olsun inşşş kib... maşallah...

Hayır bence yapma derım yok yere moralını bozarsın bırde varsa bebege zarar verırsın canım ee bukadar bekledın 2 gun daha bekle canım doktorların bır bıldıgı varda 12,gun dıyorlar canım cım senın ılk denemenmı neydı problem canım

cok sevındım yaaa allah tamamına erdırsın ınsallah hayırlı olsun

bulu çooook tebrik ediyorum allah sağlıkla hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin
böyle mucizeler bizlerinde başına inşallah

slm
enimde esimde robertson translokasyon var yani bi kromozom hastaligi
doktorlar cocugunuz olmaz olsada ya dusurursun yada asiri derecede ozurlu bi bebegin olur dediler
ve ben 2 senedir hic hamile bile kalmadim
hamile kalma duygusunu bile yasamadim hic onu yasamak icin bile tum dunyayi durdururdum
ama hic umudumu kesmiyorum
biliyorum bigin bende boyle bi mesaj yazicam bu foruma
biliyorum benimde bi bebegim olucak cunku allah hicbi kulunu boyle birakmaz
ondan hic umudumu kesmiycem hep dua edicem
hz meryemi erkeksiz hamile birakan rabbim biliyorum banada bi can verecek
banada bi bebek anne diycek
verende o alanda
tek yaratan o
rabbim biliyorum bende bi gun boyle bi mesaj aticam bu foruma
dualarinizda benide unutmayin...

gözün aydın canım çok etkilendim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back