iste o kadin belasini buluyor

bugunki habere gorede ankaraya sevk edilmis nedeni belli deil.. onu hic bi yerde rahat birakmazlar.........
Ama o sevinsin daha onun iyi günleri bunlar. Gittiği her yerde mutlaka vicdanı olan anneler ile karşılaşacak ama hiç kimse ona vicdanını takinmayacak.

Bildigim kadariyla nisanda ortaya çıkıyor bu olaylar video falan. Belki sosyal medyaya gec düşmüştür. Pokahontass

Bildigim kadariyla nisanda ortaya çıkıyor bu olaylar video falan. Belki sosyal medyaya gec düşmüştür. Pokahontass
Erken yada geç çıkması önemli değil aslında.
Böyle bir videoyu yayınlayanda da suç var benim düşüncem. Tüm Türkiye mahvoldu. Videoyu çoğu kesim tam izleyemedi bile.
Şahsen ben o masumlara üzüldüğüm kadar bu videonun yayınlanmasına da üzüldüm.
Hatta sosyal medya ortamında paylaşım yapan arkadaşlarıma kaldırttım.

Ya evet bi yerde haklisin ama belki de baska iskenceciler izleyip insafa gelmiştir belki. Ben yegenime bakıyorum hafta içi bazen yemek yemiyor parmağını burnuna sokuyor diye kiziyordum azarliyordum ama bu haberden sonra asla böyle bir sey yapmadim. Birde birilerinin o çocuklara yardim etmesi lazim sesleri duyulmus oldu en azindan. Bazi kesimlere göre yanlis bulunuyor paylasilmasi konusulmasi gidip onlarla konuşmak. Ama suan o cocuklara mudehale edilmezse o çocuklar icine gömecekler bu yasadiklarini. Kim bilir Nerede nasil dışarı atip bir yerlerde sevgi arayacaklar. Ama hayir bu böyle olursa onlar icin hicde iyi olmaz çünkü hayatlari onlara zindan olur. Ama belki bir zengin bu haberi okuyup onlarla iletisime gecerse belki gencliklerine kadar bir Pedagog ayarlar yardimci olur. Bilmiyorum bem böyle düşünüyorum. Ama bu hikayenin neresinden bakarsan elinde kalıyor o ayri. Allah yar ve yardımcıları olsun.

amin insallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…