Kimse asla çok görmez canım.Bu ruh hastası canavara ne dense az..Ölmesin sürünsün...Önce anne sonra, insan olarak param parça oldum. El insaf be yaratık el insaf...
İnsan olan ne yapar bu durumda, hop oturdum hop kalktım, kendimi koyacak yer bulamadım, elim ayağım titriyor, bu nasıl bir olay bu nasıl bir ceza ah yavrum, ah güzel yavrularım.. Allah o elleri yaksın öyle bir acı versin ki o merhametsiz yüreği köz gibi yansın.. Dilerim bu vicdansız her iki alemde de gün yüzü görmesin.. Bu beddualarımı lütfen kimse çok görmesin...
Amin.Kimse asla çok görmez canım.Bu ruh hastası canavara ne dense az..Ölmesin sürünsün...
Evet bu habere çok sevindik ellerine sağlık emeği geçen insanlara, şu olayda hümanizme hiç gerek yok zaten biliyoruz tüm suçluların cezasını biz işkence yaparak vermeye kalksak toplumda savaş çıkardı ama bu kadın gibilerini birakın dövsünler işkence etsinler , o masum çocukların yaşadığı travmayı gidermez ama o insan olmayan yaratık yaptıgı eziyetlerin nasıl acıya sebeb oldugunu hissetsin. ekmek elden su gölden hapishane ömür tüketmesin .Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne farki var?
Rahatsız olduğunu söylemedim ki ben. Cezasına çekiyor işte hapse girdi. Onun aynı şekilde işkence görmesi çocukları iyilestirecek mi? Hayır. Sadece her zaman olduğu gibi bu tip haberlerde gaza gelip asilsin kesilsin deyip oooo hapiste dovmusler yaşasındiye sevinen iki gun sonra da unutanlarin gazini alacak. Haklı gerekceleriniz de olsa sonuçta işkenceden keyif aldığınızı gösterir bu.
Size katılmam çok zor. Bu kadın görünümlü adı her neyse, herhangi bir suçtan ceza almış bir mahkum değil.
Karşısında 5 ve 7 yaşında iki savunmasız çocuğa insani olmayan davranışlar da bulunma durumu söz konusu.
Yetişkin bir insan dahi cinsel istismara uğradığın da sonuçlarını kaldıramazken, küçücük bedenlerine keyfi olarak açtığı yaraların düşüncesi hepimizi bombok bir ruh haline sürükledi. bu tramvayı o çocuklar yaşadı bizler içimize işledik.
Bu yaptıklarını herhangi bir yetişkine yapabilir miydi? Neden küçük çocuklar, ben söylim. Karsısında ki yetişkin biri olsaydı o oklavı alıp… gerisini anladığınızı düşünüyorum. Onun için şimdi o da bir insan masallarını geçiniz efendim.
İnsan olmayana insanlık beklemek bu durumda sadece komik ötesi.
Bizler sadece temennilerimizi dile getiriyoruz. İçimizden geldiği gibi. Medeni,ileri görüşlü, hümanist görünmek adına o da insan zırvalıklarına girmek benim gözüm de çok daha acınası. Biz inşallah döverler dediğimiz için talimatı bizden almış olmuyor tüm mahkumlar. Döverlerse ellerine sağlık der geçerim, buda kimseyi ilgilendirmez.
yoo. işkenceden keyif almıyorum. kadın dışarda da yiyip içip yaşıyordu, içerde de aynısı olacak. yiyip içip yatacak.Rahatsız olduğunu söylemedim ki ben. Cezasına çekiyor işte hapse girdi. Onun aynı şekilde işkence görmesi çocukları iyilestirecek mi? Hayır. Sadece her zaman olduğu gibi bu tip haberlerde gaza gelip asilsin kesilsin deyip oooo hapiste dovmusler yaşasındiye sevinen iki gun sonra da unutanlarin gazini alacak. Haklı gerekceleriniz de olsa sonuçta işkenceden keyif aldığınızı gösterir bu.
Cezaî ehliyeti yoktur yani akli melekeleri yoktur felan deyipte bu pisligi salivermesinle
Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne farki var?
Suçlulara hatta canilere ön yargıyla bakmamak gerekir ne yapmış olursa olsun ben yinede seviyorum onlarıda belkide bu o aşık olduğum mesleğimden kaynaklanıyodur
birini verecekelr iste halka sonra bunun gibilere ibret olacak bak o zman daha oluyormu boyle olaylarBizim ceza sistemimiz aslinda bizi bu hale getiren. Hata yapti cezasini da cekti tamam oldu diyemiyoruz. Icimiz sogumuyor. Bu cani gibi suclulari topluma versinler parcalayalim valla...bunun insanlikla vs ile alakasi yok... bunu savunanlarin kendi baslarina kendi coluk cocuklarinin baslarina gelince de boyle mi tepki verecekler merak ediyorum.
annesi öldu saniyordum yasiyormus hicmi anlamadin be kadin ben daha yas dememis bebegimin halinden anliyorumdaKamera takıp beklemek neden ? Benim için anne baba dahil hepsi hatalı .
birini verecekelr iste halka sonra bunun gibilere ibret olacak bak o zman daha oluyormu boyle olaylar
İşte anlatmak istedigim bu, derdiniz icinizin soğuması. Kadına ellesmeyin aman demedim ki ben zaten. Bu haber karşısında verilen tepkiler beni ürkütüyor. Neyse cocuunun başına gelsin bedduasi almadan gideyim ben.Bizim ceza sistemimiz aslinda bizi bu hale getiren. Hata yapti cezasini da cekti tamam oldu diyemiyoruz. Icimiz sogumuyor. Bu cani gibi suclulari topluma versinler parcalayalim valla...bunun insanlikla vs ile alakasi yok... bunu savunanlarin kendi baslarina kendi coluk cocuklarinin baslarina gelince de boyle mi tepki verecekler merak ediyorum.
Allah dusmanimizin cocugunun basina vermesin onlar melek emanetİşte anlatmak istedigim bu, derdiniz icinizin soğuması. Kadına ellesmeyin aman demedim ki ben zaten. Bu haber karşısında verilen tepkiler beni ürkütüyor. Neyse cocuunun başına gelsin bedduasi almadan gideyim ben.
annesi öldu saniyordum yasiyormus hicmi anlamadin be kadin ben daha yas dememis bebegimin halinden anliyorumda
İşte anlatmak istedigim bu, derdiniz icinizin soğuması. Kadına ellesmeyin aman demedim ki ben zaten. Bu haber karşısında verilen tepkiler beni ürkütüyor. Neyse cocuunun başına gelsin bedduasi almadan gideyim ben.
Hayır içim asla rahat değil. Ben o çocuklar asla iyilesemeyeceklerini de biliyorum. Kendimi yerine koymaya çalışıyorum nasıl unutulur diye. Keşke elimde olsa da hafizalarini silsem. Kizginim elbetteki kadına. Ama şükürler olsun kadının bağırsaklarıni parcalamislar demek de bana garip geliyor. Rahatsız oluyorum, ürkütüyor.Ben size asla boyle bir beddua yapmam rabbim korusun bütün cocuklari... benim de cocugum var... istedigimiz sey evet icimiz sogusun o adi kadinin cani acisin acittigi gibi... bunun nesi yanlış? Sizin iciniz rahat mi gercekten cezasini aldi 46 yil yatacak iste mi diyorsunuz... o yaptiklarinin karsiligi bu mudur?
Ben gercekten anlamiyorum... vallahi suan o kadini karşımda gorsem parça parça lime lime edilmiste olsa yine gecmez...
Hayır içim asla rahat değil. Ben o çocuklar asla iyilesemeyeceklerini de biliyorum. Kendimi yerine koymaya çalışıyorum nasıl unutulur diye. Keşke elimde olsa da hafizalarini silsem. Kizginim elbetteki kadına. Ama şükürler olsun kadının bağırsaklarıni parcalamislar demek de bana garip geliyor. Rahatsız oluyorum, ürkütüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?