iste o kadin belasini buluyor

O çocuğa yaptığı gibi oklavayı sokup seninde bağırsaklarını parçalarlar umarım !
Rahat vermezler zaten koğuştaki diğer mahkumlar .
Ölmesini asla istemiyorum ölüm kurtuluş olur işkence yapılsın acılar çeksin yıllarca .

44306348, member: 521083"]Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne farki var?[/QUOTE]
Allah kisas i helal kilmis. Niye sevinmeyelim? Ayrica ne ruhsuz insanlar var demekten kendimi alamadim yazini okuyunca

Ohhh ben acımasız bi insan değilim ama bu kadına acimam içim ferahladi oh olsun

İnşallah bin beter olur o o...pu.Daha neler demek istiyorum da öfkem yine dinmiyor.Haberlerde gördüm, tvye girip parcalayacaktim elimden gelse.TVde gördüğüm an sinirlerim kalktı yine ya.Yok böyle bir nefret.İnşallah o caninin de süründügünün,ağzının parçalandığını haberini alırız.Bu kadın nasıl bir ruh haline soktu hepimizi ya.Allah beter etsin canavarı biz de haberini alalım.Ne iğrenç itici bir görüntüsü var..

Ya arkadaşlar çok detaylı bilmiyorum bu haberi.
Neden derseniz videoyu bile tamamen izleyemedim yemin ederim yarıda bıraktım içim almadıı.
Bununla ilgili bi haber gördüğümde içeriğini okumaktan korktum çoğu zaman açmadım.
Ama biryerde olayın Şubat ayında yaşandığını okumuştum.
Neden 10 ay sonra gündeme geldi ki bu?
10 ay sonra mı kadın hapise girdi, hapiste yaşadığı olylar yenimi oldu?
Anlam veremedim ben açıkçası.
Yada kaçırdığım bişeyler oldu

Allah sana öyle bir hastalık versin ki surune sürüne geber pislik karı.

Rabbim sen o çocukların yaşadıklarını unuttur . Vatana millete hayırlı, imanli, tertemiz yaşayan insanlar olsun ikisi de. Rabbim öyle iyi insanlarla karşılaştır ki bu yasadiklari akıllarına bile gelmesin. Aminn

amin insallah..

nasil yani subat ayinda??? yeni duyuyorum on ay o kadin normal bi hayat mi sürmüs bende bi yerde babanin goruntuleri izlemeye vakti olmadigini okumustum o surec on aymiymis Allah im inanamiyrm ya

Başlığı görüp haberi açarken inşallah kayserideki kotu kadından haber vardır diyerek acmistim. Şükürler olsun.

Başlığı görüp haberi açarken inşallah kayserideki kotu kadından haber vardır diyerek acmistim. Şükürler olsun.
bugunki habere gorede ankaraya sevk edilmis nedeni belli deil.. onu hic bi yerde rahat birakmazlar.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…