ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
Ben hiç de keyiflenmedim. Henüz içime su serpilmdi !!! O kadın paramparça edilmeyene kadarda serpilmeyecek !!Bu habere keyiflenenlerin o kadindan ne farki var?
Bence az olmuş ya keşke almasalarmis oradan..Ohhh ben acımasız bi insan değilim ama bu kadına acimam içim ferahladi oh olsun
AynenBence az olmuş ya keşke almasalarmis oradan..
Suçlulara hatta canilere ön yargıyla bakmamak gerekir ne yapmış olursa olsun ben yinede seviyorum onlarıda belkide bu o aşık olduğum mesleğimden kaynaklanıyodur
amin insallah..Allah sana öyle bir hastalık versin ki surune sürüne geber pislik karı.
Rabbim sen o çocukların yaşadıklarını unuttur . Vatana millete hayırlı, imanli, tertemiz yaşayan insanlar olsun ikisi de. Rabbim öyle iyi insanlarla karşılaştır ki bu yasadiklari akıllarına bile gelmesin. Aminn
nasil yani subat ayinda??? yeni duyuyorum on ay o kadin normal bi hayat mi sürmüs bende bi yerde babanin goruntuleri izlemeye vakti olmadigini okumustum o surec on aymiymis Allah im inanamiyrm yaYa arkadaşlar çok detaylı bilmiyorum bu haberi.
Neden derseniz videoyu bile tamamen izleyemedim yemin ederim yarıda bıraktım içim almadıı.
Bununla ilgili bi haber gördüğümde içeriğini okumaktan korktum çoğu zaman açmadım.
Ama biryerde olayın Şubat ayında yaşandığını okumuştum.
Neden 10 ay sonra gündeme geldi ki bu?
10 ay sonra mı kadın hapise girdi, hapiste yaşadığı olylar yenimi oldu?
Anlam veremedim ben açıkçası.
Yada kaçırdığım bişeyler oldu
Sosyal hizmet mesleğinde mecbur tatlım önyargısız olmak zorundayım toplumdan itilmiş dışlanmış kesimin yanında olmak zorundayım aldığım eğitimle bu düşünceler normalNormal değil bu düşünceniz
bugunki habere gorede ankaraya sevk edilmis nedeni belli deil.. onu hic bi yerde rahat birakmazlar.........Başlığı görüp haberi açarken inşallah kayserideki kotu kadından haber vardır diyerek acmistim. Şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?