Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eziyet ediyolarmis baya baya. Çok dua edecekler ölmek icin eger bunları yaparlarsagöremedimsanırım pc eski model.umarım hak ettikleri belayı bulurlar.
Rabbim büyük.özellikle kadınların ahını bırakmıyor kimsenin yanına er ya da geç.tecavüz edenlerin hapiste aynı muameleyi göreceğini duymuştum çok kere.ne desek de o canı geri getiremeyiz ama içimiz bir nebze de olsa soğur.Eziyet ediyolarmis baya baya. Çok dua edecekler ölmek icin eger bunları yaparlarsa
Bin beterini yapiyolarmisRabbim büyük.özellikle kadınların ahını bırakmıyor kimsenin yanına er ya da geç.tecavüz edenlerin hapiste aynı muameleyi göreceğini duymuştum çok kere.ne desek de o canı geri getiremeyiz ama içimiz bir nebze de olsa soğur.
Konu yanlış yerde biliyorum artik ama herkes görsün herkes bi nebzede olsa rahatlasin. Eki Görüntüle 1415138
Allah yukarda yapanida yapilani da görüyo af cikmadan o adamların cezalarini çekeceğini düşünüyorum eger bu yazilanlari yaparlarsa. Ki zaten yaparlarsa cok yasayacaklarini sanmıyorum. Ama dedigin de doğru şuan sadece bu konuya odaklandım farkinda olmadan. Yapacağını yapar yine icinde hayvanlik olanValla neler yaşarlarsa yaşasınlar da
önemli olan 2000'deki af gibi yeni bir af çıkmasın
o zaman bütün tecavüzcüleri, sapıkları, kapkaççıları salıvermişlerdi sokağa
tüm tecavüz, taciz, gasp olayları katlanarak artmıştı
bu tecavüzcülere, tacizcilere cezanın müebbetten başlaması lazım, ama hapiste ama kliniklerde
affı da tamamen kaldırmaları lazım
hadım etmek falan da bir işe yaramaz, bu sapıklar başka türlü de yaparlar yapacaklarını
çok acı bu olaylar çok...
eski bir tanıdıktan biliyorum.tecavüzden içeri girmiş o da.yapmış ya da yapmamış bilemem.ama adam şimdi 60 yaşında millete para veriyormuş yaptırmak için töbe estağfurullah.Allah daha nasıl bela verir ki errkekliği ile çok övünen bir insana.dahası da vardır mutlaka.yapmış olanlara az bile.Bin beterini yapiyolarmis
Biliyorum evet yakin sahidiyimde ama yaptıklarının cezasiz kalma ihtimali daha fazla daha fazla üzüyor sevenlerini. Dediğim gibi sadece bi nebze..Giden gitti..
Bakınız idam geri gelsin demiyorum.
Ama öldürmeyecek şekilde kazığa oturtma gelirse, referanduma evet veririm.
Buna bende oy veririm. Yansin yikilsin su memleket. düşünmekten deliricem işin kotu tarafi korkuyorum da artikBakınız idam geri gelsin demiyorum.
Ama öldürmeyecek şekilde kazığa oturtma gelirse, referanduma evet veririm.
Bi nebzede olsa sevenleri icin.. cezasiz kalacak olsa daha beter. Bende kendimi mi rahatlatmaya çalışıyorum bilmiyorum allak bullak oldumBenim içim soğumuyor maalesef, onlara ne olursa olsun ama o 20 yaşındaki kız asla geri gelmeyecek..
Kim bilir neler yaşadı son anlarında, neler düşündü.
Bu adamlarım ne olcağını düşünmüyorum bile..
Tövbe Allahimeski bir tanıdıktan biliyorum.tecavüzden içeri girmiş o da.yapmış ya da yapmamış bilemem.ama adam şimdi 60 yaşında millete para veriyormuş yaptırmak için töbe estağfurullah.Allah daha nasıl bela verir ki errkekliği ile çok övünen bir insana.dahası da vardır mutlaka.yapmış olanlara az bile.
Biliyorum evet yakin sahidiyimde ama yaptıklarının cezasiz kalma ihtimali daha fazla daha fazla üzüyor sevenlerini. Dediğim gibi sadece bi nebze..
Ben pek mutlu olmadim okuduklarim ile. Içimizdeki hayvansal duygularin hakim olmasi o kadar kolay ki. Linç etmek, linç etmek istemek o kadar kolay ki,..
Oysa o yazidaki seyler harbiden yapiliyorsa bizde insanligimizi kaybediyoruz. Özgecani öldüren psikopat hayvanlarin ve bizim arasinda pek fark kalmiyor. Ki diyelim bu katiller hak ediyor bu muameleyi, çizgi nerede çekiliyor? Herkes bir sekilde o hapise giriyor. Kim belirliyor kim, neyi hak ettigini? Hapiste böyle muameleri ben onaylayamiyorum. Neticide birçok suçsuz var hapiste. Türkiyenin tarihi hep böyle muamele görmüs gençler ile dolu. Birçok genç sirf ideallerin pesinde kostu diye, iskence görerek öldü.
Ha ben ideallerin pesinde kosan gençleri ve Özgecanin katillerini ayni kefeyemi koyuyorum? Asla! Ama iskence eger suçsuza bile uygulaniliyorsa, iskence ortadan kalkmali.