• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte özgecanın katillerinin göreceği muamele. okuyun içiniz sogusun

yalan mıymış kız ben anlamadım ki ne doğru ne yalan karıştırıyolar ortalığı :KK43:
Aynen hastane yalanlamış o haberi. Ama keşke olsaymış. İçimiz azda olsa soğurdu.
Olay bütün Türkiye'de gündemde olduğu için malesef asılı olmayan bir sürü haber çıkar şimdi.. Hangisi doğru hangisi yanlış kim bilir.

Aynen hastane yalanlamış o haberi. Ama keşke olsaymış. İçimiz azda olsa soğurdu.
Olay bütün Türkiye'de gündemde olduğu için malesef asılı olmayan bir sürü haber çıkar şimdi.. Hangisi doğru hangisi yanlış kim bilir.
aynen bende kestiremiyorum okuduğum her haberi acaba gerçek mi diye sorgulayarak okuyorum. Dediğin gibi umarım gerçektir..

idam geri gelsin assinlar meydanda ibretlik olsun en azindan aza iner bu suclar halkin cogu idami destekliyor bin oyum olsa idama EVET derim.....

Bin beter olsunlar.. af kesinlikle bunlara ugramicakmis zaten. Ömür boyu dua etsinler ölmek icin ama ölmesinler

Ben sanmıyorum bu kadarını yapacaklarına sadece tek hücreli bir yerde Ömür boyu kalırlar o kadar

Back
X