Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben rahatlığı o yönden demiorum terörist gibi bir tehlikeleri varmı acaba :S :S :S Neyse boşver ne desem boşuna ama bu saatten sonra tartışıp kalp kırmakta boşuna...

tatlıkis doğru sölüosun benimkide hatay iskenderunda yapıo ama kaç günden beri görüşemioruz hiç bi şekilde ulaşamıorum ona sürekli gözüm telde yarın dogum günüm belki arar ama çok özledim ben onu ya

bu konuda susulamaz arkadaşım..
keşke kanayan yaraya dokunmasaydınız..keşke...
1 senedir görmüyo insanlar sevdiklerini bu topikte..

ayrıcaaa bu ülkede hallolunması gereken okadar çooookk haksızlık varkii
bana fırsat verseler şu an askere hiç göndermem sevdiğimi yada herhangi bi yakınımı şu an yapılan askerlik birilerinin koltuklarını korumak amaçlı yapılıo ülke için kimse kımıldatmıyor kılını
birbirmizi üzmeye gerek yok herkezin görevi zor ve güç BEKLEMEK

bencede katılıyorum..ayrım yapılmadan tek tip olmalı 12 ay olucaksa okuyanda okumayanda 12 ay askerligini yapmalı..

Ben rahatlığı o yönden demiorum terörist gibi bir tehlikeleri varmı acaba :S :S :S Neyse boşver ne desem boşuna ama bu saatten sonra tartışıp kalp kırmakta boşuna...

yok ama onların onlara göre bi dertleri vardır bilemezsinki ama tehlikkeleri uzun dönemdekiler yaşıo tartışmıoz şu anda sadece konuşuoz yani.

benim eşim güneydoğuda sınırda asker..
15 ay yapıyor..
Allahım sen koru hepsini,sana emanetler:Saruboceq:

bizi korumak icin yapılıyor askerlik..neden boyle dusunuyorsunuz aslanlar gibi 15 ay askerlik yapıp gelecekler bu zamanda hele askerlik o kadar onemliki

yani canım sadece kısa dönemdekileri yollamıolarki bnim birçok tanııdğım kısa dönemdekiler yerlerinde kaldılar yani sinirlenmemek elde deil ya

duygucum eğer arıyamazsa bile sakın üzülme canım tamam mı emin olki bi sebebi vardır seni aramamasının ama umarım arar

Ben size anlamıyorum demedimki bizde göremioruz sevdiğimizi kısa dönem olması bizim suçumuzmu burada sadece uzun dönem olanların deil bizimde yaramız kanıor bizde konuşamıoruz günlerdir duyamıyoruz sesini sizi çok iyi anlıyabiliyorum ama sizde beni anlayabilseniz keşke...:S:S:S

yok ama onların onlara göre bi dertleri vardır bilemezsinki ama tehlikkeleri uzun dönemdekiler yaşıo tartışmıoz şu anda sadece konuşuoz yani.

canım herkezin derdi büyük tatlı tatlı konuşmayaı beceremeyiz belki içimizdeki canavar çıkar ben kimseyi üzmek istemem yapıcak gelicekler keşke dediğim gibi herkez3- 5 ay yapsa
haklı yönlerinizde var mesela özel üni okuyanlar param var askerlik kısa yaparım gibi oluyo ama tersini düşünmeyin 15 ay yapmasın hepsi hepsi 5 ay yapsın :)))

bencede katılıyorum..ayrım yapılmadan tek tip olmalı 12 ay olucaksa okuyanda okumayanda 12 ay askerligini yapmalı..

Moon'um,bu gerçekleşicek ama bizimkiler faydalanamıycaklar sanırımm..
olsun,eşitlik olsun da,varsın bizimkilerden sora olsun.. ama olsun!

ben seni çok iii anlayabiliorum merak etme benim dayı kızınında sevgiilisi hakkaride yaptı kafayı yiyodu kız hiç görüşemiodu sürekli korku iiçindeydi görevlere gidiodu hep ama beklemekten başka da bişey gelmio elimizden kırmayalım birbirimiziturkbayragiturkbayragi

bu mesaj dokundu bana çok..
böyle başladı konu..

Moon'um,bu gerçekleşicek ama bizimkiler faydalanamıycaklar sanırımm..
olsun,eşitlik olsun da,varsın bizimkilerden sora olsun.. ama olsun!

ya evet oyle olucak heralde..ya o 9 ay fazla askerlik yapmak okadar onemliki orda gecen birgun bile cok zor yani aman nolucak 9 ay fazla olsa denicek birsey degil..6 ay askerlik yapanlar daha farkına varamadan bitiyor askerlikleri bizimkiler birbucuk sene askerde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…