- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.041
hem de büyük haksızlık!!!
okuabilen var,okuyamayan var belli sebeplerle..
bu insan ayırımı da neyin nesi!!!
mesela sinemaya gidiyosun; o zaman 4 sene okuyanlar en ön ortada izlesinler,2 yıllıklar daha arkada,hiç okuyamayanlar hiç izlemesinler filmi!!!
böyle mi olmalı? Asla!!
tek tip olmalı,ayrım olmadan!
Ben rahatlığı o yönden demiorum terörist gibi bir tehlikeleri varmı acaba :S :S :S Neyse boşver ne desem boşuna ama bu saatten sonra tartışıp kalp kırmakta boşuna...
Ben rahatlığı o yönden demiorum terörist gibi bir tehlikeleri varmı acaba :S :S :S Neyse boşver ne desem boşuna ama bu saatten sonra tartışıp kalp kırmakta boşuna...
ayrıcaaa bu ülkede hallolunması gereken okadar çooookk haksızlık varkii
bana fırsat verseler şu an askere hiç göndermem sevdiğimi yada herhangi bi yakınımı şu an yapılan askerlik birilerinin koltuklarını korumak amaçlı yapılıo ülke için kimse kımıldatmıyor kılını
birbirmizi üzmeye gerek yok herkezin görevi zor ve güç BEKLEMEK
tatlıkis doğru sölüosun benimkide hatay iskenderunda yapıo ama kaç günden beri görüşemioruz hiç bi şekilde ulaşamıorum ona sürekli gözüm telde yarın dogum günüm belki arar ama çok özledim ben onu ya
yok ama onların onlara göre bi dertleri vardır bilemezsinki ama tehlikkeleri uzun dönemdekiler yaşıo tartışmıoz şu anda sadece konuşuoz yani.
parıltı nerde yapıo askerlini Allah yardımcımız olsun bütün askerlerin ve bizim turkbayragiturkbayragi
bencede katılıyorum..ayrım yapılmadan tek tip olmalı 12 ay olucaksa okuyanda okumayanda 12 ay askerligini yapmalı..
Ben size anlamıyorum demedimki bizde göremioruz sevdiğimizi kısa dönem olması bizim suçumuzmu burada sadece uzun dönem olanların deil bizimde yaramız kanıor bizde konuşamıoruz günlerdir duyamıyoruz sesini sizi çok iyi anlıyabiliyorum ama sizde beni anlayabilseniz keşke...:S:S:S
canım evet şanslıyız ama sana yönelik demiyorum tamamen kendi şahsıma
mesela benim abilerim 18 ay yaptı bu okuma hakkı sadece kısa dönem gidenlere verilmedi okuma ihtimalleri vardı azcık sıkıp okusalardı bizimkiler okulda çürürken onlarda askerde çürüdüler hep diyorum abilerime onlarda dio bizimki askerlik o deil die
okudunuzda kitabınızı elinizdenmi aldık diyorum
Moon'um,bu gerçekleşicek ama bizimkiler faydalanamıycaklar sanırımm..
olsun,eşitlik olsun da,varsın bizimkilerden sora olsun.. ama olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?