- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.061
hem de büyük haksızlık!!!
okuabilen var,okuyamayan var belli sebeplerle..
bu insan ayırımı da neyin nesi!!!
mesela sinemaya gidiyosun; o zaman 4 sene okuyanlar en ön ortada izlesinler,2 yıllıklar daha arkada,hiç okuyamayanlar hiç izlemesinler filmi!!!
böyle mi olmalı? Asla!!
tek tip olmalı,ayrım olmadan!
Her neyse sonuçta hepimizin ortak bir yönü varki ONLARLA gurur duyuyoruz...Nice askerden kaçanlar var,adını anmak istemediğim bazı mahluklar var...Benim sevdiğim asker ve Onunla gurur duyuyorumm..... :) :) :) Sizlerde ölesiniz....
Ben size anlamıyorum demedimki bizde göremioruz sevdiğimizi kısa dönem olması bizim suçumuzmu burada sadece uzun dönem olanların deil bizimde yaramız kanıor bizde konuşamıoruz günlerdir duyamıyoruz sesini sizi çok iyi anlıyabiliyorum ama sizde beni anlayabilseniz keşke...:S:S:S
a.s a.s öLe diyenlere aldırma bizim tek yapacağımız şey beklemek..Eğer ucunda ona kavuşmak varsa seve seve bekliycem ağlayarak değil gülerek bekliycem...Her konuştuğumzda senin için buradayım rahat uyu diye buradayım diyip duruyor ben beklemiyimde biz beklemeyelimde kim beklesin yaoh beeee sonundaemin ol ki benim şu an çevremde okadar insan varki benim sevgilim asker die asker yolu bekliorum die bana kızanlar var bekleme diolar bu kadar şey içinde ben beni anlayanların yanına geldim beni en iyi siz anlarsınız başta aşkım ve bütün askerlerle guru duyuorum ikide asker sevgilisii olmusum ne olursa olsun beklicem turkbayragiturkbayragi
1 sene 3 ay asker yolu gözleyenlere,söylencek söz mü bu allah aşkına,okusalardı,kitaplarını zorla mı ellerinden aldılar diye yaaa..
1 sene 3 ay asker yolu gözleyenlere,söylencek söz mü bu allah aşkına,
'okusalardı,kitaplarını zorla mı ellerinden aldılar' diye yaaa..
umarım arar okadar zor oluoki ya şimdi bile içim titrio ondan bahsederken offf saol teşekkür ederim tatlıkiz seninki nerde yapıo
askerlikle okumak bir degil okuyan unvlileri goruyoruz curudukleri pek soylenemes:) ustelik okuma imkanı herkesin yokdu..
ama güzelim bak diosunki kısa dönemdekileri doğuya gönderiolar derdi neydi diosun yani bu mu anlaman senin herkes burda o kadar çk zor günler geçirioki sonuçta 15 ay az bi zaman mı yani lütfen anlayışlı ol canım biraz
burdakilerle beraber sölersek 81 günamin parıltı ne kadar kaldı senin şafak
1 sene 3 ay asker yolu gözleyenlere,söylencek söz mü bu allah aşkına,
'okusalardı,kitaplarını zorla mı ellerinden aldılar' diye yaaa..
burdakilerle beraber sölersek 81 günama 2 günleri yolda geçtiği için 79 gün senin?
laf olsun beri gelsin işteboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?