Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Her neyse sonuçta hepimizin ortak bir yönü varki ONLARLA gurur duyuyoruz...Nice askerden kaçanlar var,adını anmak istemediğim bazı mahluklar var...Benim sevdiğim asker ve Onunla gurur duyuyorumm..... :) :) :) Sizlerde ölesiniz....

herbir cümleye katılıyorum:1closedeyes:

oh beeee sonunda emin ol ki benim şu an çevremde okadar insan varki benim sevgilim asker die asker yolu bekliorum die bana kızanlar var bekleme diolar bu kadar şey içinde ben beni anlayanların yanına geldim beni en iyi siz anlarsınız başta aşkım ve bütün askerlerle guru duyuorum ikide asker sevgilisii olmusum ne olursa olsun beklicem turkbayragiturkbayragi

1 sene 3 ay asker yolu gözleyenlere,söylencek söz mü bu allah aşkına,
'okusalardı,kitaplarını zorla mı ellerinden aldılar' diye yaaa..

ama güzelim bak diosunki kısa dönemdekileri doğuya gönderiolar derdi neydi diosun yani bu mu anlaman senin herkes burda o kadar çk zor günler geçirioki sonuçta 15 ay az bi zaman mı yani lütfen anlayışlı ol canım biraz

a.s a.s öLe diyenlere aldırma bizim tek yapacağımız şey beklemek..Eğer ucunda ona kavuşmak varsa seve seve bekliycem ağlayarak değil gülerek bekliycem...Her konuştuğumzda senin için buradayım rahat uyu diye buradayım diyip duruyor ben beklemiyimde biz beklemeyelimde kim beklesin ya Allah hepimizie sabır versin ve onları korusun... :) :Saruboceq:

lafa bak-tatlicadiarzu-misal benim nişanlım üniyi bıraktı okusa okurdu ama dediki ben aslan gibi yapıcam 15 aykaçmak istese her türlüde kaçardı..mesela o değil..mesele bu lafı söylemedeki uslup:1closedeyes:

askerlikle okumak bir degil okuyan unvlileri goruyoruz curudukleri pek soylenemes:) ustelik okuma imkanı herkesin yokdu..

hiç konuşmadım bu konuda bugüne kadar..
'ama kitaplarını zorla mı ellerinden aldılar' lafı,çok yanlış çookk yanlış bi yaklaşım konuya..
hassas konudur,dokunulmaması gereken konudur..
çünkü komple yanlış bi uygulamadır,'insan ayrımı'..
askerdeki canların hepsi ana kuzusu,sadece kısa dönem yapanlar deil..
eşitlik olacak,olmalı!

Ablacım utanarak sölüorumki cümlemi yanlış kurmuşum :çok üzgünüm: farkına vardım.. 15 ay az değil tabikide ben şimdi haksızlıklar ortaya dökülmüşken batı doğu ayrımcılığınıda söleyim dedim ama beceremedim :$ İnsan sevgilisi olmadan 1 saati zor geçirirken bizler aylarca onlarsız oluoruz...Çooooooooook zor... Eğer kırdığım kişiler olduysa çok özür diliyorum.. Gitmem gerek kendinize iyi bakın Allah sabır versin...Saatlerimiz dakika gibi geçsin inşallah....

laf olsun işte gelde sinirlenme-tatlicadiarzu-
eşitsizlik var.. okumadı diye 2.sınıf mı olucak belki şartlar onu getirdi
çok büyük haksızlık:1closedeyes:!!
evet keşke gitmeseydi askerim haksızlık var millet 5 ay yaparken benim sevdiğim 15 ay yapıyosa sinir olurum tabi yani..!
yani tek tip olmalı okuyanda okumayanda:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…