- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.021
Ben halime şükrediorumki kısa dönem yapıor yaa burda 120 gün 300 gün diyenler var ya :S Allah cümlemize sabır dayanma gücü versin... 79 gün 12 hafta 3 ay az kaldı ya Mart'ıda hayırlısıyla bi atlatsak... boshayallersmile opuyorumnanaktan :hulya: :Saruboceq:
ya bende 82 diorum ona o dedi hayır 79 oluo onun hesaba göre çünkü 2 gün yolda geçiormuş bide atma falan varmış ama ben hiç öle şylerdn anlamadığm içn bilmiyom atmayı falane asker olan o o daha ii bilr
benim eşim 2009 mayısta başladı askerliğe..
Hala devam ediyo ve 158 günümüz varmafoldumben
yüksek okul mezunu.. Bence çok büyük haksızlık çoookkkk!
Kısa dönem yapanlar ve yakınları çok çok çok şanslılar..
atmamı bilmiorum öle bişi dedide unuttum normalde 81 gün kaldı ama 2 günleri yolda geçior 79 oluovan başkalede karakolda asker
ewet canım ya sorma ama napalım çok şükür bugünlerede gelebildik
hala devam ediyo ve 158 günümüz varmafoldumben
yüksek okul mezunu..
bence çok büyük haksızlık çoookkkk!
kısa dönem yapanlar ve yakınları çok çok çok şanslılar..
Sizinde kısa dönem galiba ya işte bizimde öle bişi bi eksiklikler var arada çok fazla konuşamadığımız için konuşma fırsatı buldğmzde bunları çok konuşmuoruz ya hani daha çok özlem giderme sesini daha çok duyabilmeye çalşyrm...Çok zor gerçekten beklemek...özlemek...gerçekten çok zor...İlk zamanlarda çok ağlardım aklıma geldikçe ama artık ister istemek alışıyoruz...Belki senin aşkın iyi bir yerde askerlik yapıyor..Ama benimki doğuda van başkalede yapıor...Hakkariye yakın.... :'( Allah'ım zalim kalbi mühürlü pisliklere fırsat vermesin hepsi ona emanetler hayırsıyla dönsünler inşallah... :çok üzgünüm:allah hepsinin yardımcısı olsun canım ama bugün 17 mayıs çıkışı için 82 gün kalmış oluyo benim aşkımın kütük tokat doğum yeri mardin sanırım 1 gün eksik çıkıcak ama biz şimdi eksiltmiyoruz kesinleşince eksiltiriz diyoruz.
canım evet şanslıyız ama sana yönelik demiyorum tamamen kendi şahsıma
mesela benim abilerim 18 ay yaptı bu okuma hakkı sadece kısa dönem gidenlere verilmedi okuma ihtimalleri vardı azcık sıkıp okusalardı bizimkiler okulda çürürken onlarda askerde çürüdüler hep diyorum abilerime onlarda dio bizimki askerlik o deil die
okudunuzda kitabınızı elinizdenmi aldık diyorum
Sizinde kısa dönem galiba ya işte bizimde öle bişi bi eksiklikler var arada çok fazla konuşamadığımız için konuşma fırsatı buldğmzde bunları çok konuşmuoruz ya hani daha çok özlem giderme sesini daha çok duyabilmeye çalşyrm...Çok zor gerçekten beklemek...özlemek...gerçekten çok zor...İlk zamanlarda çok ağlardım aklıma geldikçe ama artık ister istemek alışıyoruz...Belki senin aşkın iyi bir yerde askerlik yapıyor..Ama benimki doğuda van başkalede yapıor...Hakkariye yakın.... :'( Allah'ım zalim kalbi mühürlü pisliklere fırsat vermesin hepsi ona emanetler hayırsıyla dönsünler inşallah... :çok üzgünüm:
sevgili iden,
ben tercihen bu konuya girmeyi hiiçç istemiyorum,zira alınabilecek arkadaşlarım olabilir,kalpler de kırılabilir..
ama bu konuda çok kızgınım ve büyük haksızlık diye düşünüyorum!!!
kısaca,herkese 'tek tip' askerlik olması gerekli,ki bu tasarı halinde mecliste şu an..
12 ay yapmalı herkes askerliği,kısa-uzun dönem olmamalı..
hala devam ediyo ve 158 günümüz varmafoldumben
yüksek okul mezunu..
bence çok büyük haksızlık çoookkkk!
kısa dönem yapanlar ve yakınları çok çok çok şanslılar..
haksızlık tabi ne oluyor yani 4 sene okuyınca vatani gorevini 6 ay yapmasımı gerekiyor..cok goruyorus ya erkeklerde bu basladı 4 sene okıyım askerlik kısa donem olsun bu hak alınmalı..benim erkek arkadasım erzurumda sogugunda bir sene geciriyor digerleri 6 ay haksızlık tabi
Uzun dönemler tabiki haklısınız ama benim aşkımın derdi neydide doğuda yapıor ozaman...batıda yapanlar rahat tehlikesiz yapıolar ama ya doğudakiler...Yapılan haksızlıkları şimdi sölemeye kalksak zaten bu Türkiye'deki var olan bu kurallarla yaşanmaz burada...Kaderde beklemek varmış bekliycez mecburen az da olsa çokta olsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?