- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.101
:roflol::roflol: deliiisırnaşık şeysırnaşık şeyya bende yapmayı tam beceremiyom işte o yüzden sana dedim ümmü meg yapabiliyo demişti
kıız delüü niye giymeyecen kocayı bulmuşun evleniyon bide giymeyecen heesempatiksalakcinni hemen everin beni bak ben nası giyiyorum çatır çatır:roflol:
naber bakalım dert ortaklarım kader arkadaşlarım uzun dönem askerlerini bekleyen güzellerim!!!!!!
ebuşum ben hiç yapmadım liste,nerden bilcem tatlım yaabilmiyorumkismile
kızlar bnm ki de gitti bu akşam 19:30 da bindi yarın teslim oluo yaaaa yaaa sağolsun meg bnm şafağııı hesaplamışşş eğer bir aylık izini kullanmazsa şafak 431 ama kullanırsa safak 458 az önce aradı beni otobüste imişşş askım seni çok seviyorum askım yaaa sen bnm herşeyimsinnnnn :asigim:
kızlar ne listesi bu ben anlamadımmm bişiyyyyy
1günümüz kaldı ıznımızden son ben nasıl göndericem onu yamafoldumben
offffff offfffffffff ne zor bı bılsennnnnnnnnnnn mafoldumben
düşünebılıyorumm canımm eyvahedigeldismile inş.rahat olurda yenı gıttgı yerde içim rahat eder
canım safak lıstesı opuyorumnanaktan her uyenın safagının kac oldugu yazıyo normalde hergun guncellenıyordu bayanssulusmile gecmıs sayfalara bakarsan ornerklerını gorebılırsın
canım kusuruma bakma beynım o kadar durgun kı senın askerın nereye gıdecektı unuttum bilmiyorumkismile
canım eksık yazmısım benbenimkini de yazarmısınız cnmm daha bugün gitti şafak 458 ama izine gelmezse 431
olabılır canım hepımız oyleyız aklımzda bınbir şey var:sinifsinif: eskişehire gidicek
canım eksık yazmısım ben
safak panosunda sadece saragı yarılayanlar ve daha az gunu kalanlar var bızım o lısteye gırmemıze daha cokkkkkkkkkkk var :gitme:
aaa dogru canım sımdı hatrladım
sanırım oralar rahat olur
en azından aklın kalmaz dogu gıbı olmaz bilmiyorumkismile
haklısın canım allah ordakılere sabır versin ümmüş nerelerde ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?