- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.141
hımm anladım canım =)) verdiğin linkteki anketi yaptım bende
NE ÇIKTI PEKİ:dd
bn bu listeye girebilior muyum acaba şafağımız:237
şafağı yarılayanlar listesi 230-81 arası olanlar 230 olmana 7 gün var sanırım haftaya senide listemize alırız..
Mektup şekerim =))) komk bişeyy
Yaa grip oldumm çok fenayımmm senağlama
bn koptum buna ya sakın ha mezarıma gelme:roflol:
ayy canım geçmiş olsun havalar çk tuhaf tam hasalık havası
dikkat et kendine tatlım
Saoll canımcımm aynenn öle valla tam hastalık havası, ben geçiricem artık da sen dikkat et kendine burdan bulaştıramamda sana=) etrafda çok vardır hasta insan kaydirigubbakcemile3
:roflol:ewet canım doğru sölüosun ya özellikle mart ayında dşikatt etmeliyiz aman ne kadar dikkat etsekde olucağı varsa oluo bişekilde
evet canımcımmm, bugn yine kimse yok yada birazdan gelirler, topiği sen açıosun arkandan ben geliyorumm zemuszemus
ewet canım ya öğleden sonra başlıolar gelmeye dünkü konuşmalarda sn varmıydın dün o kadar çk sinirlendimki işyerine gelir gelmez çayımı alıp geçiorum pc nin başına hemen burayı açıorum:))bn gidince bakalım ilk kim açıcak bu topiği
Neoldu canım hiç geçmişe bakmadım vallabilmiyorumkismile
KIzın biri tutturmuş bnim sevgilim kısa dönem yapıo ama onun doğuda yapıo onun derdi neydi demez mi bn bir sinirlendim ne demek istiosun sn ya dedim bitek kısa dönemdekiler mi doğuya gönderilio uzun dönemdekilerde doğuda yapıolar yok batıdakiler rahatmış ne rahatlığı allah aşkına heryerin kendine göre bi zorluğu var yani kimse rahat askerlik yapıpda gelmiş deilim dedim ama varya öle sinirlendim ki
Canım bu şans meselesi bi örneklemi yola çıkılıo kendinde başkalarına da bi baksın benmki uzun dönem ve doğuda şuan hiç belli olmaz o valla
üstelik dedğin gibi heryerin kendine göre zorlukları tabikide vardırr.. amaan boşwer takma bile
izmit nasıl acaba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?