Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bnim bir tanıdık izmit yolcusu canım acemi birlik olarak

hımm.. ben bi akrabama sordum o da asker böyle böyle dedim. ilk 6 ay çektirirler orda dedi bilmiyorumkismile
bir başkası batıda daha çok eğitim yaptırırlar dayak daha çok olur dedi bilmiyorumkismile
doğudan farklı vs. vs. anlamadım valla :umursamaz:

hayır ama yani üstüne basarak sölüo ayy akşam akşam ne uyuz oldum ya tamam bnim sevgilim doğuda deil ama doğuda olan arkadaşlarımız ve sen uzun dönem olarak bekliosun ne kadar saçma allahım yarabbim

çıldırttı beni o konu dün yaaa sormayın

selamlar kızlaarropuyorumnanaktan

teşekkürler gamzeciim,eline sağlık arkadaşımma.s.

Kıss allah sizi napmasın hee kaydirigubbakcemile3 bi kıza yüklendinizmi yoksa hepbirlikte kız bidaha girmez heralde bu foruma :roflol::roflol:

valla canım k.bakmasın ama isteyende yok yani yaramızı daha çk deşio.herkes artık bıkmış vaziyette bitsin artık die sölenio kızn dediğine bak iden'de vardı yok işte elinizden alan mı oldu ne demek bu ayy hala sinirleniorum aklıma geldikçe yaa

meg selam canım nasılsın dünden sonra

hımm en bunları duyduğunda umarım canın sıkılmamıştır tatlım herşeyi olacağına bırak bellkide çk rahat olur bilemezsinki ii düşünkü ii olsun canım dayak olayına gelince bütük askerler bir tokat veya fazlasını yiyordur yok bna bi tkat bile atılmadı dese yalan olur yani

-tatlicadiarzu- eyii yapmışınız canımcımm...

bende iyi düşünmeye çalışıyorum. doğuda askerler zaten daha gergin oluyo diye dayak olmaz pek falan dediler de bilemeyiz tabii.. umarım iyi olur ya. :Saruboceq: her yerin bi zorluğu var tabikii

bütün işimiz gücümüz askerlerimiz oldu
boshayallersmile

o dayak olayı bazı yerlerde oluyomuş evet yaa

ewet canım gerçekten öle oldu bnim nisanın 3 ve 4 ünde sınavlarım var bn onu düşünmekten ders çalışamıorum sürekli aklım onda arasa konuşsak bile yinede hep onu düşünüorum napıam nasıl ders çalışıcam bilmiorum

yaa ben benmkine sordumm. Yook dedi ne dayağı bana vurucuklar faln -tatlicadiarzu- daha sonra yiyen olduda hiç bişeyden anlamıolar onlarda dedi sola dön diolarmış bunlar sağa dönüyolar dedi, 1değil 2değil sonunda vruyolaar falan dedii senağlama çok üzüldüm valla onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…