- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.161
bnim bir tanıdık izmit yolcusu canım acemi birlik olarak
hayır ama yani üstüne basarak sölüo ayy akşam akşam ne uyuz oldum ya tamam bnim sevgilim doğuda deil ama doğuda olan arkadaşlarımız ve sen uzun dönem olarak bekliosun ne kadar saçma allahım yarabbim
çıldırttı beni o konu dün yaaa sormayın
selamlar kızlaarropuyorumnanaktan
:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:
:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:
alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)
♥ ♥KIBRIS 82 KBRO6 ♥ ♥
♥ ♥BAYBURT 82 NAZCOY ♥ ♥
♥ ♥82 AYAZZ ♥ ♥
♥ ♥82 HATİCE_42 ♥ ♥
♥ ♥83 DELFİN ♥ ♥
♥ ♥ERZURUM 84 MOON ♥ ♥
♥ ♥ŞIRNAK 84 BET_ ♥ ♥
♥ ♥85 TUĞBAÇABUK ♥ ♥
♥ ♥98 ASEVER ♥ ♥
♥ ♥99 MATMAZEL87 ♥ ♥
♥ ♥145 JELOO1981 ♥ ♥
♥ ♥157 MEG ♥ ♥
♥ ♥176 EBUŞŞ81 ♥ ♥
♥ ♥179_MUCİZEM_ ♥ ♥
♥ ♥185 CHİMCHİME ♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
Kıss allah sizi napmasın hee kaydirigubbakcemile3 bi kıza yüklendinizmi yoksa hepbirlikte kız bidaha girmez heralde bu foruma :roflol::roflol:
Kıss allah sizi napmasın hee kaydirigubbakcemile3 bi kıza yüklendinizmi yoksa hepbirlikte kız bidaha girmez heralde bu foruma :roflol::roflol:
hımm.. ben bi akrabama sordum o da asker böyle böyle dedim. ilk 6 ay çektirirler orda dedi bilmiyorumkismile
bir başkası batıda daha çok eğitim yaptırırlar dayak daha çok olur dedi bilmiyorumkismile
doğudan farklı vs. vs. anlamadım valla :umursamaz:
valla canım k.bakmasın ama isteyende yok yani yaramızı daha çk deşio.herkes artık bıkmış vaziyette bitsin artık die sölenio kızn dediğine bak iden'de vardı yok işte elinizden alan mı oldu ne demek bu ayy hala sinirleniorum aklıma geldikçe yaa
meg selam canım nasılsın dünden sonra
-tatlicadiarzu- eyii yapmışınız canımcımm...
merhaba kızlarrr =) meg bak artık gülüyorummmm =)
iyiyim kıslar,sizler de iyisiniz inşallahhhzemuszemus
merhaba kızlarrr =) meg bak artık gülüyorummmm =)
hımm en bunları duyduğunda umarım canın sıkılmamıştır tatlım herşeyi olacağına bırak bellkide çk rahat olur bilemezsinki ii düşünkü ii olsun canım dayak olayına gelince bütük askerler bir tokat veya fazlasını yiyordur yok bna bi tkat bile atılmadı dese yalan olur yani
bende iyi düşünmeye çalışıyorum. doğuda askerler zaten daha gergin oluyo diye dayak olmaz pek falan dediler de bilemeyiz tabii.. umarım iyi olur ya. :Saruboceq: her yerin bi zorluğu var tabikii
bütün işimiz gücümüz askerlerimiz oldu boshayallersmile
bende iyi düşünmeye çalışıyorum. doğuda askerler zaten daha gergin oluyo diye dayak olmaz pek falan dediler de bilemeyiz tabii.. umarım iyi olur ya. :Saruboceq: her yerin bi zorluğu var tabikii
bütün işimiz gücümüz askerlerimiz oldu boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?