Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aaa selam canım benimopuyorumnanaktan
gülceksin tabe,afferim sana,şafak azalıyo bak her geçen dakika:lepi:

aradı mı aşkın?

aradı cnm bnmmmm yaaaa sabah 8:30 da sora msn de konuştuk tam 3 kere aradı bugün simdi sinemaya gitti arkadaşı ileee sinemadan sonra tekrar beni arıyacak sonra da teslim artıkkkk şafak 457 izn kullanmazsa 431 :lepi:

kıslar bu forumda sürekli sayfa yenilemeniz lazım,yazılan mesajları takip edebilmek için,unutmayına.s

ayy yazık ya aynen bnde çk üzüldüm şimdi gerçekten ne uyuz oluorum şunlara varya tekken vursa bişey olmazda bütün askerlerin önünde vurması öle dokunmuşturki ona(

aradı cnm bnmmmm yaaaa sabah 8:30 da sora msn de konuştuk tam 3 kere aradı bugün simdi sinemaya gitti arkadaşı ileee sinemadan sonra tekrar beni arıyacak sonra da teslim artıkkkk şafak 457 izn kullanmazsa 431 :lepi:

ohh ne güzel konuşmuşsun askerinle bak maşallahh
başlasın da bitsin şu askerlik dimi ama tatlımmolumunekankayizsmile

ayy ne güzel canım okadar üzülmeye değmez miş dimi canım bak hemde 3 kere aramış bu çk ii yani

ayy ne güzel canım okadar üzülmeye değmez miş dimi canım bak hemde 3 kere aramış bu çk ii yani

eevet cnm ama bilmediğiim bişiydi sonuçta nein nasıl olacağını gitmeden bilemio ki insannn oda rahattııı kasmıo çok kendini ben ondan dahha gergindim vaallaaaaa ama bugün iyiyimmm dünnnn çok tatlı bi arkadaşımmmmm bnmleeee dertleştiiii içimdekiii acıya merhem olduuuu vallaaaaa o da benim gibi şafak sayıyı napsın bi şafakçının halinden bi şafakçı anlarrrr alkisalkisalkis

opuyorumnanaktankim ki o arkadaşyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…