- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.181
aaa selam canım benimopuyorumnanaktan
gülceksin tabe,afferim sana,şafak azalıyo bak her geçen dakika:lepi:
aradı mı aşkın?
yaa ben benmkine sordumm. Yook dedi ne dayağı bana vurucuklar faln -tatlicadiarzu- daha sonra yiyen olduda hiç bişeyden anlamıolar onlarda dedi sola dön diolarmış bunlar sağa dönüyolar dedi, 1değil 2değil sonunda vruyolaar falan dedii senağlama çok üzüldüm valla onlara
aradı cnm bnmmmm yaaaa sabah 8:30 da sora msn de konuştuk tam 3 kere aradı bugün simdi sinemaya gitti arkadaşı ileee sinemadan sonra tekrar beni arıyacak sonra da teslim artıkkkk şafak 457 izn kullanmazsa 431 :lepi:
aradı cnm bnmmmm yaaaa sabah 8:30 da sora msn de konuştuk tam 3 kere aradı bugün simdi sinemaya gitti arkadaşı ileee sinemadan sonra tekrar beni arıyacak sonra da teslim artıkkkk şafak 457 izn kullanmazsa 431 :lepi:
kıslar bu forumda sürekli sayfa yenilemeniz lazım,yazılan mesajları takip edebilmek için,unutmayına.s
ohh ne güzel konuşmuşsun askerinle bak maşallahh
başlasın da bitsin şu askerlik dimi ama tatlımmolumunekankayizsmile
nasıl yani
nasıl yani
yeni gelen arkadaşlar için söyledim canım ben..
sayfa yenile yapmayınca,olmuyo ya,onu dedim.
eevetttttt dio kiiii ben seni ihamal edermiyim hiç annemden önce seni aradımmmm :teytey:
hımm anladım canım
neyse kızlar bn yemeğe çıkıorum saat 1 gibi görüşürzopuyorumnanaktan
hımm anladım canım
neyse kızlar bn yemeğe çıkıorum saat 1 gibi görüşürzopuyorumnanaktan
kıss ne kadar erken çıkıonuz yemeğe =) nese canım afiyet olsunn... görüşrz
ayy ne güzel canım okadar üzülmeye değmez miş dimi canım bak hemde 3 kere aramış bu çk ii yani
şafak karanlıkmafoldumben dün gece otobüse bindimafoldumben
bugün teslim olcakmafoldumben
eevet cnm ama bilmediğiim bişiydi sonuçta nein nasıl olacağını gitmeden bilemio ki insannn oda rahattııı kasmıo çok kendini ben ondan dahha gergindim vaallaaaaa ama bugün iyiyimmm dünnnn çok tatlı bi arkadaşımmmmm bnmleeee dertleştiiii içimdekiii acıya merhem olduuuu vallaaaaa o da benim gibi şafak sayıyı napsın bi şafakçının halinden bi şafakçı anlarrrr alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?