- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.361
Canım ya benimki askere gitmedende böyleydi tartıştığımızda falan ben haksızda olsam asla aramazdım benımkı küs kalamaz benımle hep arardı der zaten hep senden habersiz kalamam diye ne biliyim 1.5 senedir böyle inşallah değişmezzemuszemus
içmişim dertliyim binbir snden ne haldeyim bn senszim nerelere gideyim böle bi şarkı vradı mehşercim tam snlik
susmazsan başın çok ağrır susunca latta kalmıyosun merak etme:1closedeyes:
Kıslarrr bugnlük benden bu kadarr daha fazla kalamıcam eve gdip yatmak istiyorum
Yarın görüşürrzz kendinizee çok iyi bakınnn. Sakın hasta olmayınn !
bybyyyy
kıss sen bana soru soruyon sonra cevabı gelmiyyy kafamçokkarıştı
mehşer kavustunmu canım bugundü dimii.çok sevındımm senın için darısı bizim başımıza bitanemm
aman canım ohh çk ii o zaman
kıçını kaşı sempatiksalakcinni o zaman erkekler haksız olsada aramıolar artık
Kaşıdım yavrum sağolsun benimki çok düşkün inşallah değişmezopuyorumnanaktan
iyi akşamlar burcucum yarın görüşürz sanda iyi aksamlar büşümmŞeniz
askerden önce bu kadar düşkünse gelinceye kadar daha düşkün olur canım merak etme örnek kendimi vereyim kaydirigubbakcemile3:kedi:
ama herkeste bir olmuyor o ayrı ama büyük ihtimalle daha düşkün olur...
Mehsercim inşallah öyle olur canım rabbim iyi yönlerde değiştirsin hepsini:asigim:
Kızlar bende çıkıyorum yarın görüşürüz allaha emanet olun canlaropuyorumnanaktan
pişttttttttttttttttttttt teskereci güzeller meraba çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaiçim içime sığmıo
pişttttttttttttttttttttt teskereci güzeller meraba çok mutluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaiçim içime sığmıo
sayılı gun dedılerrr yerimseniben
cabuk gecer dedıler a.s
eeeeeeee nıye gecmıyooooklava: klava:
sırnaşık şey
sayılı gun dedılerrr yerimseniben
cabuk gecer dedıler a.s
eeeeeeee nıye gecmıyooooklava: klava:
sırnaşık şey
yok be ne geçmesi benim 6 ay kaldı hiç geçmedi günler arkaya baktında aaaaaaaa ne kadar cabuk geçti diosun ama o günler ne kadar zor geçti bi Allah bide ben bilirim :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?