Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne kadar şafak kaç ki cnmmmm:uhm:
safak sormannn bılmyıorum sırnaşık şey
askımla karar verdık saymıyorum guya ama 34 gun oldu işte :gitme: daha cok yenı anlayacagın :gitme:
yok be ne geçmesi benim 6 ay kaldı hiç geçmedi günler arkaya baktında aaaaaaaa ne kadar cabuk geçti diosun ama o günler ne kadar zor geçti bi Allah bide ben bilirim :çok üzgünüm:

yaa ewet gunler hıc gecmıyo daha benımkı gıdelı 34 gun ama bazen dusunuyorumda az bı gun olsa bıle o kadar olmuya dıyorum bilmiyorumkismile

yaa benim ki daha bgün teslim oldu ama 3 gün düştü şafaktannn yaniii 457 acıyan allah bana acısın en berbatı benm şuan yaaaa senağlama

kızlar kusura bakmayın pc kendine reset attı oyüsden yazamadım hem aşkım aradı hemde bugün benim dogum günümde bana süpris hazırlamıs aşkım benim ya ark konuşmuslar bana süpriz hazırlamıs şok oldum acayip mutluyum ya

gözdecim öle deme ya bak ben şafak 1 ken ilk günü karaladım hali bilirim kendinizi öle üzmeyin emin olun 1 aya kadar alışıosunuz benim şafak 170 kaldı bakın zaman öle yada böle geçio kızlar siz üzülsenizde üzülmesenizde eniştelere morel verin öle yapıcanıza ailesinden sizden uzak gülün bakim aaaaaaaaaaaaa

eevettt yaaa bugün teslim olmadan 3 kere fln aradı beniiiii sonra nette konuştukkk sesi biraz endişeli idi ama ben gülmeye baslayınca baktım aşkımda bnmle bereber neşelendiii canım o benim yaaa:asigim:

eevettt yaaa bugün teslim olmadan 3 kere fln aradı beniiiii sonra nette konuştukkk sesi biraz endişeli idi ama ben gülmeye baslayınca baktım aşkımda bnmle bereber neşelendiii canım o benim yaaa:asigim:

canım vraya telefonda bıle olsa bızlerın gulmesı onalra cokkkkkkkkkk ıyı gelıo
askım aksam aramıstı bırdey dedı bende bastım kavhayayı askım valla keyfım yerıne geldı ya dıyo opuyorumnanaktan

yaaa bak en isi öle ühü dieiyip alamaya başlarsan karşındakininde halini düşün senin yanında rahatlasın bari ayrıcada askerlik bu sonuçta ben sevgilimle gurur duyuorum asker kaçagı olan var ismini vermek istemedim insan var bizim kiler paşa paşa gitti paşalar gibide döncek

ayyyyyyyy kıyamm onlar mutlu olsun daaaa sonuçta biz üzülsek bile sıcak evimizdeyiz onlar hem ailelerinden hem sevgililierinden hem evlerinden uzaktalar onlarla ilgilenmeliiiii yüzlerini güldürmeliyizzzzz yaaamirmirmirmir

nilüfer cim bak daha bu ilk günler hele bi ay falan geçsin tmm üzülüosun özlüosun genede ama bu kadar değil ama şimdi eminim kötü durumdasındır bol bol derdini birilerine anlat öle çok rahatlıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…