- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.381
safak sormannn bılmyıorum sırnaşık şeyne kadar şafak kaç ki cnmmmm:uhm:
yok be ne geçmesi benim 6 ay kaldı hiç geçmedi günler arkaya baktında aaaaaaaa ne kadar cabuk geçti diosun ama o günler ne kadar zor geçti bi Allah bide ben bilirim :çok üzgünüm:
safak sormannn bılmyıorum sırnaşık şey
askımla karar verdık saymıyorum guya ama 34 gun oldu işte :gitme: daha cok yenı anlayacagın :gitme:
yaa ewet gunler hıc gecmıyo daha benımkı gıdelı 34 gun ama bazen dusunuyorumda az bı gun olsa bıle o kadar olmuya dıyorum bilmiyorumkismile
yaa benim ki daha bgün teslim oldu ama 3 gün düştü şafaktannn yaniii 457 acıyan allah bana acısın en berbatı benm şuan yaaaa senağlama
ahhh ahhh zor be guzelımmmm :gitme:
nere gıttı senınkı
şafagımız atarsa 345..bazen çok zor geliyo beklemek çok özledim çokkkk offfffmafoldumben sizin şafak kaaaç kızlar
şafagımız atarsa 345..bazen çok zor geliyo beklemek çok özledim çokkkk offfffmafoldumben sizin şafak kaaaç kızlar
gözdecim öle deme ya bak ben şafak 1 ken ilk günü karaladım hali bilirim kendinizi öle üzmeyin emin olun 1 aya kadar alışıosunuz benim şafak 170 kaldı bakın zaman öle yada böle geçio kızlar siz üzülsenizde üzülmesenizde eniştelere morel verin öle yapıcanıza ailesinden sizden uzakgülün bakim aaaaaaaaaaaaa
karanlıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :gitme::gitme::gitme:
canım bennde giresunluyum ALLAH kavuştursun nerde asker
şafak 170 mrb hoş geldin turkbayragi
eevettt yaaa bugün teslim olmadan 3 kere fln aradı beniiiii sonra nette konuştukkk sesi biraz endişeli idi ama ben gülmeye baslayınca baktım aşkımda bnmle bereber neşelendiii canım o benim yaaa:asigim:
kırklarelı canım senınkı nerde
vanda canım ilk zamanlar çok korkmuştum ama çok şükür şmdi rahat ..
canım vraya telefonda bıle olsa bızlerın gulmesı onalra cokkkkkkkkkk ıyı gelıo
askım aksam aramıstı bırdey dedı bende bastım kavhayayı askım valla keyfım yerıne geldı ya dıyo opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?