Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hadı gozun aydın tatlımm opuyorumnanaktan

sağol canım benim darısı başına inşallah olumunekankayizsmile

ayyyyyyy canımm yaaaaa ne güzellll :roflol:

ohh ohh oyna kız valla oyna oturma öleeeee

bn heyecandan duramazdım şahsen umarım onunn geleceği işyerinde olurum ewde olursam zaman geçmez:roflol:

yerimde zor duruyorum zaten kıpır kıpırım ağzım kulaklarımda şaşkın balık gibiyimi yaa
darısı hayırısı ile başınıza inşallah canlarım benim
olumunekankayizsmile

Canımm sana sevgilinle yeni hayatınızda mutluluklarr allah daha büyük ayrılıklar vermesinn turkbayragi

Canımm sana sevgilinle yeni hayatınızda mutluluklarr allah daha büyük ayrılıklar vermesinn turkbayragi

büşracım çok sağol canım benimm allah razı olsun güzel dileklerin için....olumunekankayizsmile
darısı kısa zamanda başınıza inşallah sağ sağlim... :Saruboceq:
Rabbim bundan başka ayrılık vermesim hiçbirimize inşallah

sağol canım benim darısı başınıza inşallah sağ sağlim olumunekankayizsmile:Saruboceq:
deli gibi oynayasım var yaa :dance::sm_cool:hihoyyyt

kız aç pcden babutsayı başla oynamaya ne zor duruosun valla bn oynardım oturmazdım bağıra bağıra şarkımı sölerdim yane

bakk sn

ya didemcim bak evlenince böle olmaz sölim sana şmdi askerde olduğu için sölüo böle bak burcu dedi dersin zaten düğün topiğide açıcam gelinler bölümüne ewlendiğimizde kaynatıoz kaynanalrı görümceleri çekiştitiririz

ya bn hep kaynanamla ii geçinirim ama görümce ii geçinemem diorum

valla sende peri dediydi dersin böle bekarkenki gibi konuşamıcaksın şekerm
ikiside çığrından çıkarıcaklar susucaksın susmazsan senin kocanda şimdiki olmazbayanssulusmile

aminn canım benmmm, ama unutma bizi buralardaa :a015:

unuturmuyum canım yaa zor günlerimizin en güzel destekçisi olduk birlikte...
sırada düğün şafaağı var onuda sayıcaz beraber nere gideyim unutayım sizi aklinialirimsmile

kız aç pcden babutsayı başla oynamaya ne zor duruosun valla bn oynardım oturmazdım bağıra bağıra şarkımı sölerdim yane

ben çalmadan oynuyorum kızz delirdim kafayı buldum içmeden akannehir

canım çok mutlu ol düğününün şafağını say artık çok mutlu olun:1hug:

sağol canım benimm hep beraber sayıcaz o günü de inşallah olumunekankayizsmile

içmişim dertliyim binbir snden ne haldeyim bn senszim nerelere gideyim böle bi şarkı vradı mehşercim tam snlik

Canım ya benimki askere gitmedende böyleydi tartıştığımızda falan ben haksızda olsam asla aramazdım benımkı küs kalamaz benımle hep arardı der zaten hep senden habersiz kalamam diye ne biliyim 1.5 senedir böyle inşallah değişmezzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…