- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.341
İzmir'den YARİM geliyor bende bir bayram havası lay lay lay layyyyyy opuyorumnanaktanhihoyyytdelikafadulden:sm_cool::dance:
yaaa teslim olduktan sora daha aramadı beni acaba vakit mi bulamadı yaaaaa çok özledimmm ben aşkımı =(((((
hadı gozun aydın tatlımm opuyorumnanaktan
ayyyyyyy canımm yaaaaa ne güzellll :roflol:
ohh ohh oyna kız valla oyna oturma öleeeee
bn heyecandan duramazdım şahsen umarım onunn geleceği işyerinde olurum ewde olursam zaman geçmez:roflol:
İzmir'den YARİM geliyor bende bir bayram havası lay lay lay layyyyyy opuyorumnanaktanhihoyyytdelikafadulden:sm_cool::dance:
sağol canım benim darısı başına inşallah olumunekankayizsmile
yerimde zor duruyorum zaten kıpır kıpırım ağzım kulaklarımda şaşkın balık gibiyimi yaa
darısı hayırısı ile başınıza inşallah canlarım benim olumunekankayizsmile
Canım gözünaydın rabbim bizede göstersin bugünleriopuyorumnanaktan
Canımm sana sevgilinle yeni hayatınızda mutluluklarr allah daha büyük ayrılıklar vermesinn turkbayragi
büşracım çok sağol canım benimm allah razı olsun güzel dileklerin için....olumunekankayizsmile
darısı kısa zamanda başınıza inşallah sağ sağlim... :Saruboceq:
Rabbim bundan başka ayrılık vermesim hiçbirimize inşallah
sağol canım benim darısı başınıza inşallah sağ sağlim olumunekankayizsmile:Saruboceq:
deli gibi oynayasım var yaa :dance::sm_cool:hihoyyyt
Kızlar neediyonuz benim net bi koptu 1.5 saattir ancak halledebildim uyuz oldum çıkmak zorunda kaldım kusura bakmayın canlarımmopuyorumnanaktan
Laaa suu benımkı bişeye kızsada bikaç saatte siniri geçmesede arar heleki çalışırsam kızsada arar benden haber alamayınca kötü oluyomuş öyle diyokaydirigubbakcemile3
bakk sn
ya didemcim bak evlenince böle olmaz sölim sana şmdi askerde olduğu için sölüo böle bak burcu dedi dersin zaten düğün topiğide açıcam gelinler bölümüne ewlendiğimizde kaynatıoz kaynanalrı görümceleri çekiştitiririz
ya bn hep kaynanamla ii geçinirim ama görümce ii geçinemem diorum
safak:84
aminn canım benmmm, ama unutma bizi buralardaa :a015:
kız aç pcden babutsayı başla oynamaya ne zor duruosun valla bn oynardım oturmazdım bağıra bağıra şarkımı sölerdim yane
canım çok mutlu ol düğününün şafağını say artık çok mutlu olun:1hug:
valla sende peri dediydi dersin böle bekarkenki gibi konuşamıcaksın şekerm
ikiside çığrından çıkarıcaklar susucaksın susmazsan senin kocanda şimdiki olmazbayanssulusmile
unuturmuyum canım yaa zor günlerimizin en güzel destekçisi olduk birlikte...
sırada düğün şafaağı var onuda sayıcaz beraber nere gideyim unutayım sizi aklinialirimsmile
ben çalmadan oynuyorum kızz delirdim kafayı buldum içmeden akannehir
sağol canım benimm hep beraber sayıcaz o günü de inşallah olumunekankayizsmile
bakk sn
ya didemcim bak evlenince böle olmaz sölim sana şmdi askerde olduğu için sölüo böle bak burcu dedi dersin zaten düğün topiğide açıcam gelinler bölümüne ewlendiğimizde kaynatıoz kaynanalrı görümceleri çekiştitiririz
ya bn hep kaynanamla ii geçinirim ama görümce ii geçinemem diorum
valla bn bn susamam pericim susma gibi bi huyum yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?