- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.481
desene ben cok guzel bı pot kırdım kaydirigubbakcemile3
az evvel kaynanam aramıstı yarın bızı oturmaya cagırıyormus bende annem evde yok ona sorar oyle cevap verırm falan deıdm neyseeeee
kadın telefonu kapatırken eee bırsey dıyon mu dedı normelde hıc oyle bırsey demezdıde
yoo ne dıcem dedım kapattım :roflol: neyse aksam flan ararım barı :1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canımm yaww kötü olmuş ama olsun, akşam ararsın. Bu arada iyi hatırlattın hee bende arıyım bekler kesinn sempatiksalakcinni
ara ara tabi bekler allahtanki bn sevgilimin ailesiyle tanışmamış ayy bide aramak zorunda kalıcaktım üff bayramda felan
acaba ablasına mail atsam mı kız büşra ne dersin?
merhaba önce allah sağlıkla bir an önce kavuşmayı nasip etsin sizlere sanırım hepinizin sevgilisi asker eşi asker olan varmı tam bilemiyorum tüm sayfaları okumadım malum çok fazla bide ben yazayım sizlere 21 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve gurbetteyim burda hiç kimsem yok çocuklarla yalnızım eşimle hiç böyle ayrı kalmamıştık bizi bilenler hep der zaten siz nasıl duruyonuz ayrı diye ama mecburiyet eşim yurt dışına gitti bende gidicem ama bu aradada ilgilenmem gereken sorunlar var oğlum öss ye girecek kazanırsa onu yerine yerleştirmek var evimi memlekete taşıycam öncesinde kiracıyı çıkartmam lazım tadilatı var evin taşınması var gidiyoruz diye arabamızı satışa çıkardık onunla ilgilenmem lazım daha bir sürü ufak tefek şeyler gerçi ben dert etmiyorum bunları benim içn sorun değil ama yapılması gerek hadi oğlum büyük ama kızım 5 yaşında babayada çok düşkün bide onun üzülmemesi gerek yani halinize şükredin bence sizlerden kötü durumda olanlar var bide böyle düşünün o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz allah ayrı olan herkesi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
merhaba önce allah sağlıkla bir an önce kavuşmayı nasip etsin sizlere sanırım hepinizin sevgilisi asker eşi asker olan varmı tam bilemiyorum tüm sayfaları okumadım malum çok fazla bide ben yazayım sizlere 21 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve gurbetteyim burda hiç kimsem yok çocuklarla yalnızım eşimle hiç böyle ayrı kalmamıştık bizi bilenler hep der zaten siz nasıl duruyonuz ayrı diye ama mecburiyet eşim yurt dışına gitti bende gidicem ama bu aradada ilgilenmem gereken sorunlar var oğlum öss ye girecek kazanırsa onu yerine yerleştirmek var evimi memlekete taşıycam öncesinde kiracıyı çıkartmam lazım tadilatı var evin taşınması var gidiyoruz diye arabamızı satışa çıkardık onunla ilgilenmem lazım daha bir sürü ufak tefek şeyler gerçi ben dert etmiyorum bunları benim içn sorun değil ama yapılması gerek hadi oğlum büyük ama kızım 5 yaşında babayada çok düşkün bide onun üzülmemesi gerek yani halinize şükredin bence sizlerden kötü durumda olanlar var bide böyle düşünün o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz allah ayrı olan herkesi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Atabilrsin canımmm bence iyi olurr ama tabi karar seninn aklinialirimsmile
ben ablasına mesaj attım valla.. annesini falan arayamam samimi değiliz henüz kaydirigubbakcemile3
acaba kendi mail adresine mi atsam yoksa işyerindeki adresine mi geçen gün işyerindeki mailden bana mail atmış hıı napim kızlar
bn daha ablasıyla tanışmadım ama nette felan konuşuoz öle annesiylede tanışmadım ama kadın bni görmüş çk beğenmişler ailesi felan:)
Ozaman ona at canımm =))) Ordan mail attıysa sana sende oraya at bence =)fisfisfis
Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.
kızlar bu nasıl
Kızlar hepİnİzİn mevlİt kandİlİ mÜbarek olsun....
Kızlar hepİnİzİn mevlİt kandİlİ mÜbarek olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?