Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canımm yaww kötü olmuş ama olsun, akşam ararsın. Bu arada iyi hatırlattın hee bende arıyım bekler kesinn sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Canımm yaww kötü olmuş ama olsun, akşam ararsın. Bu arada iyi hatırlattın hee bende arıyım bekler kesinn sempatiksalakcinni

ara ara tabi bekler allahtanki bn sevgilimin ailesiyle tanışmamış ayy bide aramak zorunda kalıcaktım üff bayramda felan

acaba ablasına mail atsam mı kız büşra ne dersin?

merhaba önce allah sağlıkla bir an önce kavuşmayı nasip etsin sizlere sanırım hepinizin sevgilisi asker eşi asker olan varmı tam bilemiyorum tüm sayfaları okumadım malum çok fazla bide ben yazayım sizlere 21 yıllık evliyim 2 çocuğum var ve gurbetteyim burda hiç kimsem yok çocuklarla yalnızım eşimle hiç böyle ayrı kalmamıştık bizi bilenler hep der zaten siz nasıl duruyonuz ayrı diye ama mecburiyet eşim yurt dışına gitti bende gidicem ama bu aradada ilgilenmem gereken sorunlar var oğlum öss ye girecek kazanırsa onu yerine yerleştirmek var evimi memlekete taşıycam öncesinde kiracıyı çıkartmam lazım tadilatı var evin taşınması var gidiyoruz diye arabamızı satışa çıkardık onunla ilgilenmem lazım daha bir sürü ufak tefek şeyler gerçi ben dert etmiyorum bunları benim içn sorun değil ama yapılması gerek hadi oğlum büyük ama kızım 5 yaşında babayada çok düşkün bide onun üzülmemesi gerek yani halinize şükredin bence sizlerden kötü durumda olanlar var bide böyle düşünün o zaman kendinizi daha iyi hissedersiniz allah ayrı olan herkesi sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Yaa öle tabii canımm herkeze kendi dertleri büyük gelirmişşş,Bu gibi durumlarda bile şükr etmesini bilmek gerekir. Allah Herkeze sabır versinn..

çok teşekkürler buraya yazdığınız için birazcık olsa insan kendini sizin yerinize koyuyor ve gerçekten çk zor allah yardımcınız olsun

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

kızlar bu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…