Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

valla kızlar bnde kandilin bugün olduğunu unutmuştum yaf zaten tutamazdım sanırım o kadar çk acıkıorumki sürekli yiyiorum işyerinde çalışmadan önce hiçböle deildim boğazım bisaniye durmuo napcam bilmiorum

kıss sorma yaa acayip kilo aldım bu kış bilmiyorumkismile off nasıl vericem napıcam bilmiyorum hiç..

ben geldm kızlarrr :))))) şafakkk 429 :) ama iizin kullanırsaa 456 (((((

slm canım bu şekilde sayma istersen tatlımbüyük ihtimla kullanıcaklardır dayanamıolar çünnkü

eğer kullanmamış olursa birden sayılar düşer ve baya rahatlamış olursun şimdiden böle saymaya başlarsan izin kullanmadığı sayılar bile yavaş yavaş sıkıntı verir sana

ilerde mutlu olmazsn yane çünkü öle bölede sayıyosun şafağı tatlım

kızlar acemideee eğitimlerrr kaç saat oluyor acaba bilen var mı ????:uhm:

Canımm öncelikle sabh koşusu 5km, daha sonra yemin törenine hazırlık , atışlar zamanla gelicek bi 10gün sonra faln, en sonda geceleri yapıcaklar eğitim fazla sürmüyo onlar, ama şuanda pek yorulmuyodur sağa dön sola dön olayları vardır..

o zaman şafak 456 oldu mu şimdi :))))))turkbayragi

yaaaa bugün hiç aramadı daha beni de ondan sordummm ya gitmeden demişti gerçi bana bi kaç gün üst üste arayamazsam aklına bişiy gelmesin dedi orda 1200 kişi varmış sıra gelmeyebilir demişti ama gene de insan merak edio yaa ((kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…