- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.521
hımmm olsun cnm
valla kızlar bnde kandilin bugün olduğunu unutmuştum yaf zaten tutamazdım sanırım o kadar çk acıkıorumki sürekli yiyiorum işyerinde çalışmadan önce hiçböle deildim boğazım bisaniye durmuo napcam bilmiorum
kıss sorma yaa acayip kilo aldım bu kış bilmiyorumkismile off nasıl vericem napıcam bilmiyorum hiç..
ben geldm kızlarrr :))))) şafakkk 429 :) ama iizin kullanırsaa 456(((((
yaza doğru verilr merak etme canım stresten sıkıntıdan yenilio ya bnde öleyim tartılmak istemiorum ya
Kıss iziin mecbur kullanıcak zatenn dağıtım izinine gelicek ustabirliğine geçmeden önce 7 gün =)))
Aynenn kıs ama kesin bi 5 kilo aldımm zaten balık etli bi yapım vardı şimdi balina oldu kafamçokkarıştı
ben geldm kızlarrr :))))) şafakkk 429 :) ama iizin kullanırsaa 456(((((
kızlar acemideee eğitimlerrr kaç saat oluyor acaba bilen var mı ????:uhm:
Aynenn kıs ama kesin bi 5 kilo aldımm zaten balık etli bi yapım vardı şimdi balina oldu kafamçokkarıştı
slm canım bu şekilde sayma istersen tatlımbüyük ihtimla kullanıcaklardır dayanamıolar çünnkü
eğer kullanmamış olursa birden sayılar düşer ve baya rahatlamış olursun şimdiden böle saymaya başlarsan izin kullanmadığı sayılar bile yavaş yavaş sıkıntı verir sana
ilerde mutlu olmazsn yane çünkü öle bölede sayıyosun şafağı tatlım
öle değil bebeğimmmm şu 30 günlük izin var ya acemşden sonraaa ondan bahsediom ben =)))))
Canımm öncelikle sabh koşusu 5km, daha sonra yemin törenine hazırlık , atışlar zamanla gelicek bi 10gün sonra faln, en sonda geceleri yapıcaklar eğitim fazla sürmüyo onlar, ama şuanda pek yorulmuyodur sağa dön sola dön olayları vardır..
Onun iiçine dahil zaten bu 7günlük tatilde, değilmi yaww :uhm:
kilolarını bana ver canım ben alabilirimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?