- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.501
yazdım yolladım kızlar bakalım bana geri dönücek mi hiç sanmıorum ama
Görürse döner canım bencee =)))) facede eklemiş yazmış sana heralde kandilini de kutlar yaniii boshayallersmile
benimkiyle msnden konustum..sonrada kıslaya gitti cumartesi yine cıkcak carsıya
fıstıklarım hepinize hayırlı kandiller...olumunekankayizsmile
Hafta içide çıkabiliyolar mı canımm ?? Bide usta birliğindeki ilk haftasında çıkartırlarmı hemen canım çarşıya
is olunca cıkıyor canım..ilk hafta cıkmamıstı benimki 2. hafta cıkmıstı ama hafta ortasına denk geldi usta birligine gidisi belki ondandır
saol tatlım sanada hayırlı kandiller oruçlu musun?
benimki cepten arıyo opuyorumnanaktan ama ankesorluden aramıstı onceden sorun yokdu
sağol canım benim...
maalesef kızsal durumlar oruç tutmamı engelledi
Kıss son tertipler rahatmış sizinkiler yanii ondan bi önceki bile tel. kullanamıyomuş öle dedi benmki ama şuan onbaşı olarak gitti, ama bişeye yaradığı yok sanıırm 2 ay sonra çavuş yapcaklarmış dedi öle mi oluyoo ???
şafak 265 :)
Kıss bende gribim diye tutamadım yawww, boğazlarım kuruyo faln.. Offf aslında çok sevaptı kaçırdık.
benimkide onbası suan valla rahat allah sukur..ama zamanla seninkide rahatlar ya ilk gittiginde oyle oluyordu 1-2 ay sonra telefon kullanmaya baslıyorlar..benimkide uzun donem bu arada
sağol canım benim...
maalesef kızsal durumlar oruç tutmamı engelledi
kocaman geçmiş olsun canım benim...
dikkat et kendine çok fena salgın var ben hala tam olarak iyileşemedim 6 tane iğneye rağmen :sinifsinif:
valla öyle canım yaa mübarek günde gitti büyük sevapmafoldumben
nasılda hazırlamıştım kendimi aylar öncesinden hatta oruç tutucam diye aşkımla görüşemedim bile ama işte şu özel günler beni böyle mübarek günlerde buluyor hemde zamanına daha 15 gün olmasına rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?