Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benimki cepten arıyo opuyorumnanaktan ama ankesorluden aramıstı onceden sorun yokdu

Kıss son tertipler rahatmış sizinkiler yanii ondan bi önceki bile tel. kullanamıyomuş öle dedi benmki ama şuan onbaşı olarak gitti, ama bişeye yaradığı yok sanıırm 2 ay sonra çavuş yapcaklarmış dedi öle mi oluyoo ???

benimkide onbası suan valla rahat allah sukur..ama zamanla seninkide rahatlar ya ilk gittiginde oyle oluyordu 1-2 ay sonra telefon kullanmaya baslıyorlar..benimkide uzun donem bu arada

Kıss bende gribim diye tutamadım yawww, boğazlarım kuruyo faln.. Offf aslında çok sevaptı kaçırdık.

kocaman geçmiş olsun canım benim...
dikkat et kendine çok fena salgın var ben hala tam olarak iyileşemedim 6 tane iğneye rağmen :sinifsinif:
valla öyle canım yaa mübarek günde gitti büyük sevapmafoldumben
nasılda hazırlamıştım kendimi aylar öncesinden hatta oruç tutucam diye aşkımla görüşemedim bile ama işte şu özel günler beni böyle mübarek günlerde buluyor hemde zamanına daha 15 gün olmasına rağmen

Saoll canım yaa öle valla bende tutucam dedim ama nasip olmadı maaleseff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…