- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.861
Yukarıda dedim ya istihare namazı kılmak istiyorum hani sevgilimin benim için hayırlımı hayırsızmı olduğunu öğrenmek için ama çıkan sonuçtan Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum....
Ah kızlarr bunlar için kılmayın namaz,dua etmek için falan kılın ama bunlar için kılmayın.aklımız mantıgımız duygularımız var onlarla karar verebılırız neyın ne olduguna dogrumu yanlıs mı karar dıye,bız 2 senedır beraberız,bana evlenme teklıfı ettıgınde 3 ay dusundum hemen hemen nerdeyse,her ınce ayrıntısına kadar dusundm ama hem mantıgıma hem kalbıme uygun geldı,ewlenırsem onunla ewlenırım baskasıyla ewlenemem ztn dedım ve oyle kabul ettım smdı nısanlıyız ınsallah eylul de dugunumuz var ve ben ne olursa olsun bırgun bıtse bıle(Allah korusunda) yınede verdıgım kararda pısman olmam
ulaaaaaaaaaa
perüüüüüüü karusu nerdesun sn yaaaaakafamçokkarıştı
ama canım bana o kadar çk koyduki ablası buna sölüo ve o hala bnim doğum günümü kutlamıo bn sorduğumda söleyip kutluo ne anlamı varki
koyması normal be tatlım,onlar orda askerlık yapıyorlar ama bızlerde onlar kadar yapıyoruz psıkolojık acıdan..ne oldu da neden boyle bır tepkı verdı sormadın mı canım?
ben onun için kılmadım sevdiğim konusunda değildi olamazda zaten
ben verdiğim kararı biliyorum canımcımboshayallersmile
burdayım delüüü sen nerdesin sen bana çok sorma dedin kabuğuma çekildim:roflol::roflol:
koyması normal be tatlım,onlar orda askerlık yapıyorlar ama bızlerde onlar kadar yapıyoruz psıkolojık acıdan..ne oldu da neden boyle bır tepkı verdı sormadın mı canım?
anlam veremediğim şu ablası buna sölüo burcu kızmış sana die bikaç gün sonra bn buna soruoprum bnim d.günüm ne zaman die oda söledi yani bilmesine rağmen(ablası sölediği halde)arayıpda kutlamaması çk tuhaf deil mi canım hiç umursamıo gibime geldi
ama bnde onunkii kutlamıcam bu cumartesi d..günü hatta mektubu yazdım resimleride çıkartıp bugün alıcam ama şimdi vazgeçtim bana değer vermeyene bn nie değer verim haksız mıyım
sn olsan böle durumda naparsın superiside sana soruorum tatlım
ben onun için kılmadım sevdiğim konusunda değildi olamazda zaten
ben verdiğim kararı biliyorum canımcımboshayallersmile
burdayım delüüü sen nerdesin sen bana çok sorma dedin kabuğuma çekildim:roflol::roflol:
ya burcucum ben olsam senin yerinde kutlardım belki utanır:tomato:
bence unutmuştu ablası söledikten sonra tarhi farketti. sonrada kutlamaya yüzü tutmadı.
sende mesafeni koy bakalım ne yapıcak asker psikolojisi olmasa.
bence siz mutlaka izin kullanmalısınız.
canım burcum merak etme bu psikoloji ile mutlaka gelir....
bnmkide gelmicem diyordu sonra dayanamadı bi iznini kullandı 6ay ara ile diğerini kullanmadı diğer 6 ayda geldi erkenden...
diğer mesele ne bilmiyorum bişi yazamıyorumbilmiyorumkismile
inşallah gelir canım bak bakalım bi siz daha birbirinizi tanıma aşamasında gitmiş askere.
bilmem ki tatlım bak bakalım yani içinden geliyosa gönder ama bununda kıymetini anlamıcak dersen gönderme.
canım meseleyi yarın nalatırım veya superisi anlatır snde yotrumunu eklersin bn yarın okurum
ama dediğim gibi kızlar şafak saymayı bıraktım saymıorum artık günler geçmek bilmio hayatımda yokmuş gibi davranıcam derslerime vericem kendimi
yaa kızlarr gecmıs yazdıklarınızı okudumda dogum gunu konuları falan gecmıs bilmiyorumkismile
bırden beynım dank ettı resmenn :1ninca:
yaww ben o kadar askerelıge kabdırmısım kı kendımı askımın dogum gununu unutmusum kötükedihüso
3 mart dogum gunu :sinifsinif: 7 mart yıl donumumuz :gitme: mafoldumben
off ama yapacak hıcbırseyım yok anlasılan sadece telefon ıle konusacagım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?