Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ben kendi fikrimi söylüyorum sana canım,sana çok seviyorsun gibi gelebilir seviyorsundur da bir sey diyemem ama bence 16 yasını bunlarla ugrasarak gecırme,ilerde neler neler degısıcek sen degısıceksın fıkırlerın degısıcek,olayları akısına bırak bence bıtanem

ben onun için kılmadım sevdiğim konusunda değildi olamazda zaten
ben verdiğim kararı biliyorum canımcımboshayallersmile

ulaaaaaaaaaa

perüüüüüüü karusu nerdesun sn yaaaaakafamçokkarıştı

burdayım delüüü sen nerdesin sen bana çok sorma dedin kabuğuma çekildim:roflol::roflol:

ya kızlar değişicek filan ama biz tanıştığımızda ben parıltıdan küçüktüm ama kötü örnek olmim seninki değişebilir seni tanımıyorum çünkü:tomato:

ben senın için konusmadım kı zaten,bunlardan bahseden palırtıydı ve ben onun için konustum.kızlar dediysem senide katmak için degıl genelleme için dedim tatlım opuyorumnanaktan bu gece kandıl bol bol namaz kılıp dua edelimmm

oy oyyy valla bugün bn bunalımdayım gördüğün gibi yazdım zaten şafak saymayıda bıraktım bugünden itiaren

ilişkinizi tam bilmediğim için şimdi soylıceklerım cok saglıksız olur canım ya, yaptıgı gercekten hos degıl kırıcı ama neden yaptı boyle bırsey durup dururken yapmıs olamaz eger oyleyse gercekten umursamıyordur.ben olsam yınede kutlardım ılıskımız bunu kaldıracagı ıcın affederdım bıle buyuklugum olsun derdım cunku bana deger verdıgını degerımı bılıyorum bu yuzden ben kutlardım

ya burcucum ben olsam senin yerinde kutlardım belki utanır:tomato:
bence unutmuştu ablası söledikten sonra tarhi farketti. sonrada kutlamaya yüzü tutmadı.
sende mesafeni koy bakalım ne yapıcak asker psikolojisi olmasa.
bence siz mutlaka izin kullanmalısınız.

telefonda bn öle diyince kutladuoı ama bnim için pek anlamı kalmadı be canım seneye telafisini ederim dedi napim mektupla resimi yollim mi yollamıyım mı

dün konuştuğumuzdA bi gelmek istiorum bi gelmek istemiorum dedi gelmezsem 1 ay daha erken gelmiş olucam dedi ama büyük ihtimal gelir die düşünüorum

canım burcum merak etme bu psikoloji ile mutlaka gelir....
bnmkide gelmicem diyordu sonra dayanamadı bi iznini kullandı 6ay ara ile diğerini kullanmadı diğer 6 ayda geldi erkenden...
diğer mesele ne bilmiyorum bişi yazamıyorum
bilmiyorumkismile

inşallah gelir canım bak bakalım bi siz daha birbirinizi tanıma aşamasında gitmiş askere.
bilmem ki tatlım bak bakalım yani içinden geliyosa gönder ama bununda kıymetini anlamıcak dersen gönderme.

canım meseleyi yarın nalatırım veya superisi anlatır snde yotrumunu eklersin bn yarın okurum

ama dediğim gibi kızlar şafak saymayı bıraktım saymıorum artık günler geçmek bilmio hayatımda yokmuş gibi davranıcam derslerime vericem kendimi

inşallah gelir canım bak bakalım bi siz daha birbirinizi tanıma aşamasında gitmiş askere.
bilmem ki tatlım bak bakalım yani içinden geliyosa gönder ama bununda kıymetini anlamıcak dersen gönderme.

gelir veya gelmez kendi keyfi biliri perim hiç dert tasa edemem bu saatten sonra

bilemiorumki ayy ne zormuş asker beklemek be bu ikinci asker bekleyişim ama bundan öncekinde böle olmamıştım yahu

periii anlat bakim bana meseleyi neymişş dicem ama o daç çıkmışş bilmiyorumkismile

cnm çok takılma hiçbirşeye ders çalışman gerekiyorsa çalış yada ne yapman gerekiyorsa onu yap ama çok fazla takılıp olaylara kendini yıpratma...olumunekankayizsmile

yaa kızlarr gecmıs yazdıklarınızı okudumda dogum gunu konuları falan gecmıs bilmiyorumkismile
bırden beynım dank ettı resmenn :1ninca:
yaww ben o kadar askerelıge kabdırmısım kı kendımı askımın dogum gununu unutmusum kötükedihüso
3 mart dogum gunu :sinifsinif: 7 mart yıl donumumuz :gitme: mafoldumben
off ama yapacak hıcbırseyım yok anlasılan sadece telefon ıle konusacagım :gitme:

senin onun içten bi sesle dogum gününü kutlaman yeter en iyi bu ona ii gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…