- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.841
hımmmmm Allah sabır versin ne diyim
ilk defa senden duydum beneger doruysa bana sölersin tmm ? ama ben bilmiorum
fıstığım evet var öle bi namaz 2 rekat kılınıyor sonrada duası var ama inanarak yapman gerek diye duydumBen sordum abla?
fıstığım evet var öle bi namaz 2 rekat kılınıyor sonrada duası var ama aşırı inanarak yapman gerek diye duydum ben denedim hiç bişey göremedim ayrıca bi kerede olucak diyede bi lkural yokmuş bide renkleri filan varöle yani tatlımkaydirigubbakcemile2
evet oluo öle şeyler bazende bunlar askeriyeden kart alıolar ya abla bazen kantinnde kart bitiomus onlar gelene kadar kaç gün geçiodu beklioduk yani haberde veremiodu ne oldu bişeymi oldu meraktan çatlıodum şimdide tel kullanıodu ispiyonlamıslar arkadaşları rahat tel kullanıo die 1 ay gibi tekrardan tel sokçak ozaman daha sık görüşçez ama şimdi haftada 3 kere bile değil okadar az ve kısa süreli konuşuoruz
Baskalarıyla konusmamı ıstemedıgı ıcın hemde arayıp ona haber bırakınca merak edıyormus bısey mı oldu dıye.bızımkısı cok rahat arıyor cok sukur.smdı telekomda bedava dıye ona kapattırıp ben arıyorum ama kart satılmasa bıle kredı kartı calısıyor kızlar,kart yerıne gecıyor alkisalkisalkis
Evet abla bende biliyorumda şey aşkım için yapıcam o bana hayırlımı diye ama bir kerede görmezsen 7 gün yapıcakmışsın ama yapmaktan ve çıkacak olan sonuçtan çok korkuyorumm.... :'( o yüzden biraz moralim bozuk
Annem bilmiyor yengem biliyor oda yap dedi sonuçta çok seviorum ama benim için hayırsız olursa bunu bile bile nasıl devam ederim bilmiyorumki...Allah büyük söyletmesin ordan farklı bi sonuç çıksa sevdiğini bırakıcakmısın hayır
o yüzden şimdi böyle şeylerle aklını bulandırma tatlım:teselli:
yada denemek istiyorum diyosan illaki yap bakalım ama hemen çıkarmı bilmiyorum:hulya:
annen filan biliyo mu erkek arkadaşınıboshayallersmile
fıstığım evet var öle bi namaz 2 rekat kılınıyor sonrada duası var ama inanarak yapman gerek diye duydum
ayrıca bi kerede olucak diyede bi lkural yokmuş bide renkleri filan varöle yani tatlımkaydirigubbakcemile2
burcucum sen onu 1 aylık çıkarken asker yolunu bekleyebiliosan onun bunu yapması lazımda ablasıda az değilmiş sanki he
Ne olur bana bi fikir verin çok kötü oluorum aklıma geldikçe...Ablalarım?
Konu ne ki tatlım?
Yaptığı hoş değil ama yinede üzülme tatlım ya onlar bazen çok tuhaflaşabiliyorlar.Bizimkisi sabah öğlen akşamüstü ve gece arayabiliyor,her aradığında telefonunu açıyorum.bikeresinde aksilik bu ya duymamışım neler neler dedi kapattı ve beni ertesi gün hiç aramadı bilerek,okadar sinirlenip üzülmüştm ki akşamdan sabaha kadar askeriyedeki tüm numaraları aramıştım sonunda o çıkana kadar.düşün yani ne kadar aradığımı..sonra sonra farkediyorlar hatalarını,o da anlıcaktır emin ol üzme kendini.
ama canım bana o kadar çk koyduki ablası buna sölüo ve o hala bnim doğum günümü kutlamıo bn sorduğumda söleyip kutluo ne anlamı varki
Yukarıda dedim ya istihare namazı kılmak istiyorum hani sevgilimin benim için hayırlımı hayırsızmı olduğunu öğrenmek için ama çıkan sonuçtan Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook korkuyorum....
korkuosan yapmıcaksın hem daha 16 yaşındaymışsın yani çk erken yaş deil mi hem daha niceleri çıkar nie korkuosunki o olmazsa başka biri olur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?