Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet abla bende biliyorumda şey aşkım için yapıcam o bana hayırlımı diye ama bir kerede görmezsen 7 gün yapıcakmışsın ama yapmaktan ve çıkacak olan sonuçtan çok korkuyorumm.... :'( o yüzden biraz moralim bozuk

Allah büyük söyletmesin ordan farklı bi sonuç çıksa sevdiğini bırakıcakmısın hayır
o yüzden şimdi böyle şeylerle aklını bulandırma tatlım:teselli:
yada denemek istiyorum diyosan illaki yap bakalım ama hemen çıkarmı bilmiyorum:hulya:
annen filan biliyo mu erkek arkadaşınıboshayallersmile

Biz çıkalı 1 yıl 1 ay oldu Superisi ablacım onu çok seviorum ama biz sanaldan tanıştık geldi yanıma görüştük falan askerden sonra yine gelicek inşallah ama eğer o namazı kılıpta hayırsız olduğunu görürsem bitirmek zorunda kalıcam ve bu hiç kolay değil ne yapıcam bilemiorum... bilmiyorumkismile

Annem bilmiyor yengem biliyor oda yap dedi sonuçta çok seviorum ama benim için hayırsız olursa bunu bile bile nasıl devam ederim bilmiyorumki...

Ah kızlarr bunlar için kılmayın namaz,dua etmek için falan kılın ama bunlar için kılmayın.aklımız mantıgımız duygularımız var onlarla karar verebılırız neyın ne olduguna dogrumu yanlıs mı karar dıye,bız 2 senedır beraberız,bana evlenme teklıfı ettıgınde 3 ay dusundum hemen hemen nerdeyse,her ınce ayrıntısına kadar dusundm ama hem mantıgıma hem kalbıme uygun geldı,ewlenırsem onunla ewlenırım baskasıyla ewlenemem ztn dedım ve oyle kabul ettım smdı nısanlıyız ınsallah eylul de dugunumuz var ve ben ne olursa olsun bırgun bıtse bıle(Allah korusunda) yınede verdıgım kararda pısman olmam

korkuosan yapmıcaksın hem daha 16 yaşındaymışsın yani çk erken yaş deil mi hem daha niceleri çıkar nie korkuosunki o olmazsa başka biri olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…