- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.821
hmmm tmm tmm bende 19 um büyükmüşüm senden kıyamam ya sen bu yaşta asker yolumu bekliosun
kıyamam sana ya valla ne yalan sölim bende olsam bende yollamazdım ama belki hatırlamamktan değilde asker sonuçta arayamamıs olabilir o gün daha sonra söleidnde unuttum mu dedi ne bilim sonra kutlamadımı[/QUOTE
facede yazdıydım duvarıma yaı ablasıda bunu görmüş buna sölemiş d.günüm olduğu gün aramadı ertesi günde aramadı ondan sonraki gün aradı bn bekliorum sölücek die bn kapatıorum dedi ve kapattık bn şok oldum varya ertsi gün bn onu aradım d.günüm ne zamandı dedim 8 aralıktı madem öle nie aramadın dedim sn isyan bayrağını çekmişsin ablam söledi seninki kızmış sana die dedi sonra d.günümü kutladı ama hiçbir şekilde mutlu olmadım yane bn sölemeseydim yinede kutlamıcaktı yani
bu bana ne kaar değer verdiğini gösterio 1 aylık konuştuğun insan ne kadar değer verebilirki
görüorum işte verdiği değeri
Yaptığı hoş değil ama yinede üzülme tatlım ya onlar bazen çok tuhaflaşabiliyorlar.Bizimkisi sabah öğlen akşamüstü ve gece arayabiliyor,her aradığında telefonunu açıyorum.bikeresinde aksilik bu ya duymamışım neler neler dedi kapattı ve beni ertesi gün hiç aramadı bilerek,okadar sinirlenip üzülmüştm ki akşamdan sabaha kadar askeriyedeki tüm numaraları aramıştım sonunda o çıkana kadar.düşün yani ne kadar aradığımı..sonra sonra farkediyorlar hatalarını,o da anlıcaktır emin ol üzme kendini.
Evet napıyım seviorum...
ayyyy abla nasıl aradın ben hiç cesaret edemezdim ya :d
hımmm ne kadar kaldı peki ii bakalım inş şafak çabuk biter Allah bol sabr versin turkbayragi
Buradaki kısa dönemlerle aynı sayıyoruz 79 şafak ya inşallah cümlemize... =) =)
ayyyy abla nasıl aradın ben hiç cesaret edemezdim ya :daa nie cesaret edemionki bende arıorum askeriyeyii arada bi fırsat bulduğumda ama şimdi ankesör kartımın kontörü bitmek üzere arayamıyorum ya o arada bi telefonunu gizlice açıp arıo ne hikmetse onunda kartta kontör bitti ve karakol dağda kantindede satılmıyomuş cepten aramaya çalışıo işte..
Amin inşallah...o şafakları Allah bütün şafa fazla olanlara çok çabuk gösterir inşbenim şafakta 169 yaklaşık 6 aymı ne kaldı işde
ayyyy abla nasıl aradın ben hiç cesaret edemezdim ya :d
Ki bana sakın arama ben seni ararım diyordu öyle gözüm dönmüştü ki tatlım ona söyleyecek 2 cift sozum vardı o hırsla aradım kaydirigubbakcemile3
aa nie cesaret edemionki bende arıorum askeriyeyii arada bi fırsat bulduğumda ama şimdi ankesör kartımın kontörü bitmek üzere arayamıyorum ya o arada bi telefonunu gizlice açıp arıo ne hikmetse onunda kartta kontör bitti ve karakol dağda kantindede satılmıyomuş cepten aramaya çalışıo işte..
evet oluo öle şeyler bazende bunlar askeriyeden kart alıolar ya abla bazen kantinnde kart bitiomus onlar gelene kadar kaç gün geçiodu beklioduk yani haberde veremiodu ne oldu bişeymi oldu meraktan çatlıodum şimdide tel kullanıodu ispiyonlamıslar arkadaşları rahat tel kullanıo die 1 ay gibi tekrardan tel sokçak ozaman daha sık görüşçez ama şimdi haftada 3 kere bile değil okadar az ve kısa süreli konuşuoruz
parıltı sen kaçlısın tatlım:)
Sen yine iyi biz daha kısa süreli....evet oluo öle şeyler bazende bunlar askeriyeden kart alıolar ya abla bazen kantinnde kart bitiomus onlar gelene kadar kaç gün geçiodu beklioduk yani haberde veremiodu ne oldu bişeymi oldu meraktan çatlıodum şimdide tel kullanıodu ispiyonlamıslar arkadaşları rahat tel kullanıo die 1 ay gibi tekrardan tel sokçak ozaman daha sık görüşçez ama şimdi haftada 3 kere bile değil okadar az ve kısa süreli konuşuoruzSize bişi sorucam istihare namazı diye birşey duydunuzmu??
parıltı sen kaçlısın tatlım:)
Sen yine iyi biz daha kısa süreli....Size bişi sorucam istihare namazı diye birşey duydunuzmu??
yok valla duymadım bi lisede öretmişler di ona benzer edebiyatta istiharemi ne sanatı öle bişeydi sanırımona benzettim ilk defa senden duyuorum
yok valla duymadım bi lisede öretmişler di ona benzer edebiyatta istiharemi ne sanatı öle bişeydi sanırımona benzettim ilk defa senden duyuorum
Hmm boşverin ozaman
çok var duygum:umursamaz: daha 371:hulya:pericimm sen nasılsınsın senin ne kadar kaldı
Kaçlısın derken doğum tarihim oluor galiba 94 lüyüm
Yaaaaaaaatelefon çalmadığı halde pc ekranı titreşim yaptı normalde telefon çalınca yapıo ya O'dur die çok heyecanlandm sölemem gereken bişiler var oysa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?