- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.921
Allah'ın izni ile göreyim o günleride ama bırakıp gitmicem işte düğünümü bile bu topikten yapıcamkaydirigubbakcemile3:dance::teytey:
annat bakalım duyguş gerçi ablamdan az biraz bişiler duydum ama olsun:jeyyar:
aman tırt bir sonmuş yahu zaten iyice ahlaksızlığa bağladılar sinirlerimm geriliyor
bende bugün kuaföre gittim yoldurdum kaşlarımı yarında erken kalkar fön için giderim sonra aşkım gelir mutlu son böyle olur opuyorumnanaktan
mehserrrr
yanı serapp sızın dugun ne zaman olacak allah ızın verırse?
bende bugün kuaföre gittim yoldurdum kaşlarımı yarında erken kalkar fön için giderim sonra aşkım gelir mutlu son böyle olur opuyorumnanaktan
canım önce benim ki iş bulacak Allah'ın izni ile...
sonra isteme nişan inşallah bir arada olur...
2011 yazında da düğün olur inşallah yani bizim planımız öyle Allah'tan bir mani çıkmaz ise:Saruboceq:
valla kitapa bakılırsa bunlar resmen +18 yani sölim gerçekten asırı abartarak ahlaksızlıklarla diziyi çeviriolar böle değil yani ayrıcada hilmi önal falan değil ilk eski şoför sonra bihterin annesi durumu çakıo kitapta annesi geri cevrmiye çalışıo ama yok bihter kuduruk anam çocu bırakmıosonra işde nihal unları konuşurken duyuo babasına anlatıo olan oluo
ayy allah ıyılıgını versın kaydirigubbakcemile3
hımmm pek bıseyde yokmus o halde sırnaşık şey saol canım kaydirigubbakcemile2
ya bugün keşke burcunun(tatlıkızın) yanında anlatmasaydım kötü oldu dogum günü meselesinden
edepsiz kitap ahlaksız senaristler valla dizilerden nefret geldi artık hepsinde bir ahlaksızlık yaalmaz:
ya ben bi kaşlarımı aldıraYIM DEDİM bende fazla çıkmıo alttan kadına 10 kere söledim altını almıcan die bi aldı iple sinir olmustum kadına ya bidada töbe ettim ben alıorum artık
edepsiz kitap ahlaksız senaristler valla dizilerden nefret geldi artık hepsinde bir ahlaksızlık yaalmaz:
ama yalan mı canım yaa tavuk gibi yoluyorlar insanı gözümden yaş geldi valla kadında sinirli sanki sinirini benden alıyodu
hart hart yoldu beni :gitme:
eminimmm,biz de şafak doğan güneşe kavuşalım arkadaşımmmopuyorumnanaktan ööle bırakıp gitmek yoookk:sinifsinif:[/QUOTslm kızlr
[/COLOR][/B]
ohh ne güzellllboshayallersmile
maşallah Allah ayırmasın inşallah sevenleri:Saruboceq:
anamm senınkınınde mı ısı yokkk
off benımkınde de ıs yokkk bilmiyorumkismile
ınsallah ıyı bı ıs bulur canımda tez zamanda bı yuva kurarsınız opuyorumnanaktan
nasıl yanı canım ben bugun yoktum gecmısede pek bakmadım
bazen bende öldurmek ıstıyorum kuaforlerı ama bu hormanlarla ılgılı bı durum bazen canın cok acıyo bazen hıc hısetmıyosun adet gunu yakın olunca mı ne cok acırmıs
aminn aminnn cümlemizi ayırmasın rabbim inşallah sevdiklerimizden:Saruboceq:
maalesef yok canım benim.:sinifsinif:
aminn aminn canım Rabbim hepimize hayırılı kapı açsın inşallah...:Saruboceq:
bu zamanda çok zor ya okuyana da okumayanadabenneyaptımki
ya ben bi kaşlarımı aldıraYIM DEDİM bende fazla çıkmıo alttan kadına 10 kere söledim altını almıcan die bi aldı iple sinir olmustum kadına ya bidada töbe ettim ben alıorum artık
bende kırk kere tembih ediyorum az az az diye ama çıldırmış gibi daliyor deli manyaklar yaa...saçımıda aynı yapıyorlar nasıl sinir oluyorum anlatamam...
yarında kesin ben derim saçıma dalgalı fön yap o anlar maşa mı yapılacak gırtlaklarım onu oracıktaklava:
bazen bende öldurmek ıstıyorum kuaforlerı ama bu hormanlarla ılgılı bı durum bazen canın cok acıyo bazen hıc hısetmıyosun adet gunu yakın olunca mı ne cok acırmıs
valla ben o dönemdeyim ilk defa bu kadar çok acıdı gözümden yaş geldi normalde hiç hissetmem yada bu kadın gerçekten hırçın davrandı aman sinir geldi gene
bende kırk kere tembih ediyorum az az az diye ama çıldırmış gibi daliyor deli manyaklar yaa...saçımıda aynı yapıyorlar nasıl sinir oluyorum anlatamam...
yarında kesin ben derim saçıma dalgalı fön yap o anlar maşa mı yapılacak gırtlaklarım onu oracıktaklava:
valla ben o dönemdeyim ilk defa bu kadar çok acıdı gözümden yaş geldi normalde hiç hissetmem yada bu kadın gerçekten hırçın davrandı aman sinir geldi gene
valla bende cokk kzıyorum bazende kasımı bozuyolar falanklava:
bı kız buldum o guzel alıyo sureklı artık ona gıdıyorum ama kas alındıktan sonra yolda yurumek de ıgrenc oluyoo kıpkırmızı ıyyyyyyyyy delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?