Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bende bugün kuaföre gittim yoldurdum kaşlarımı yarında erken kalkar fön için giderim sonra aşkım gelir mutlu son böyle olur opuyorumnanaktan

aman tırt bir sonmuş yahu zaten iyice ahlaksızlığa bağladılar sinirlerimm geriliyor

valla kitapa bakılırsa bunlar resmen +18 yani sölim gerçekten asırı abartarak ahlaksızlıklarla diziyi çeviriolar böle değil yani ayrıcada hilmi önal falan değil ilk eski şoför sonra bihterin annesi durumu çakıo kitapta annesi geri cevrmiye çalışıo ama yok bihter kuduruk anam çocu bırakmıo sonra işde nihal unları konuşurken duyuo babasına anlatıo olan oluo

[/COLOR][/B]
bende bugün kuaföre gittim yoldurdum kaşlarımı yarında erken kalkar fön için giderim sonra aşkım gelir mutlu son böyle olur opuyorumnanaktan

ohh ne güzellllboshayallersmile
maşallah Allah ayırmasın inşallah sevenleri:Saruboceq:

anamm senınkınınde mı ısı yokkk
off benımkınde de ıs yokkk bilmiyorumkismile
ınsallah ıyı bı ıs bulur canımda tez zamanda bı yuva kurarsınız opuyorumnanaktan

edepsiz kitap ahlaksız senaristler valla dizilerden nefret geldi artık hepsinde bir ahlaksızlık yaa lmaz:

ayy allah ıyılıgını versın kaydirigubbakcemile3

ama yalan mı canım yaa tavuk gibi yoluyorlar insanı gözümden yaş geldi valla kadında sinirli sanki sinirini benden alıyodu

hart hart yoldu beni :gitme:

bazen bende öldurmek ıstıyorum kuaforlerı ama bu hormanlarla ılgılı bı durum bazen canın cok acıyo bazen hıc hısetmıyosun adet gunu yakın olunca mı ne cok acırmıs

[/COLOR][/B]

ohh ne güzellllboshayallersmile
maşallah Allah ayırmasın inşallah sevenleri:Saruboceq:

aminn aminnn cümlemizi ayırmasın rabbim inşallah sevdiklerimizden:Saruboceq:

anamm senınkınınde mı ısı yokkk
off benımkınde de ıs yokkk bilmiyorumkismile
ınsallah ıyı bı ıs bulur canımda tez zamanda bı yuva kurarsınız opuyorumnanaktan

maalesef yok canım benim.:sinifsinif:
aminn aminn canım Rabbim hepimize hayırılı kapı açsın inşallah...:Saruboceq:
bu zamanda çok zor ya okuyana da okumayanada
benneyaptımki

nasıl yanı canım ben bugun yoktum gecmısede pek bakmadım

hımmmm ben karıştırdım ozaman neyse ya dün benim dogum günümdede aşkım askerde olmasına rağmen bana süpriz dogum günü düzenlemiş te onu anlatıodum burcununda sevgilisi dogum gününü kutlamamıs bile çok dokunmustu pişsman oldum sonra anlattıma

amınnn canımm amınn
bu zamanda okumak bı ıse yaramıyo
ya arkanda (kaba bı tabır olacak ama) dayın olacak yada sansın cok olacak
mesela ben askımın ne ıs yapacagını herkesten cokkk merak edıyorum :bbo:
fala ınanma falsızda kalma demısler kaydirigubbakcemile3 eskıden berı ona her fal bakan fıncanı kaldırdıgında cıglık atarmıs aklinialirimsmile cokkk zengın olacaksın hep altın falan gorunuyo cok yuksek mertebede bırı olacaksın derlermıs hatta bende duydum bı kac kezz
heheh aslında o kadar ıyı ıs bulacagı potansıyel yok bu cevrede ama fal ıste :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…