- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.961
selam kızlar kandılınızz mubarek olsunn
slm bn tugba daha yenı uye oldum buraya tanısmak cevre edınmek ıstıyorum ama zor bu sıte sanırım
ayyyyyyy yaşasın akşam üzeri gene aradı askerimmmm 20dk fln konuştuk öle mutluyum ki yaaaaa.D aşkım seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm .D şafak 457 daha çok ama geçecek bu ayrılık son olacak
rabbim bu mübarek günün hatrına kolaylıkla bitirmenizi nasip etsin.biz bitirdik bitireli 4 ay olacak haftaya inşallah sizin içinde zaman çabuk geçsin:Saruboceq:
ayyyyyyy yaşasın akşam üzeri gene aradı askerimmmm 20dk fln konuştuk öle mutluyum ki yaaaaa.D aşkım seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm .D şafak 457 daha çok ama geçecek bu ayrılık son olacak
amin cnm yaaa ama bnm ki daha yeni gittiii 10 dk sora şafak 456((( alışamıo insan yokluğunu bugn 2 kere konuştum askımla 20 dk flnnn aman nazar değmesinn acemide 20 dk bile mucize pazartesi eğitimleri başlıcakmışşşş kıyamm ben askıma (( çok üzgünüm:
canım allah kavustursun ınsallah zaman cok cabuk gecer de herkez kavusur sevgılısıne
teşekkür ederim tatlım sabır sadeceee napalım her genç kıza nasip olmaz asker yolu beklemek onu 460 gün deillll yıllarca beklerim bennn maşallah diyin lütfen:kedi:
cnm ya erken de gırdım ama anlamadım pek daha dogrusu beceremedım herkeze yazıyorum da pk cevap alamıyorumçevre edinmek içiin daha iyi bi site bulabileceğini sanmıyorum zira 100bini aşkın üyesi var birçok arkadaş edinebilirsin burda.ama ziyaretçi mesajınada yazdım biraz daha erken girebilirsen daha çok kimse olur burda canımmkaydirigubbakcemile5
bilmiyorum ümmü bugün listeleri yapmışmıdır .aslında bakmak istedim fakat çok sayfa olduğundan bakamadım ben genede yapayım dedim.eksiğiyle yanlışıyla yaptım şimdilik kabul edin hatalar varsa söyleyin ziyaretçi mesajıma yazın.kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzdeki herşeyi elinize versin inşallah. iyi geceler
bilmiyorum ümmü bugün listeleri yapmışmıdır .aslında bakmak istedim fakat çok sayfa olduğundan bakamadım ben genede yapayım dedim.eksiğiyle yanlışıyla yaptım şimdilik kabul edin hatalar varsa söyleyin ziyaretçi mesajıma yazın.kandiliniz mübarek olsun rabbim gönlünüzdeki herşeyi elinize versin inşallah. iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?