Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya canım aslında anlamak lazım onlar orada gerçekten çok zor durumdalar unutması bence çok normal Allah bilir nelerle uğraşıyorlar ...:sm_confused:
ama erkek her zaman erkek işte ne denebilirki
benneyaptımki

valla öyle canım bugün bi arkadaşımla konuşuyodum ya dayı ya dayı yanii şans zaten bize pek uğramıyor bu konuda...
Allah'ım hayırlısı ile güzel bir iş nasip etsin herkese bizde çok geçmeden kavuşalım aşkımla...
hadi bakalım siz şimdi zengin olunca kaçarsınız uzak diyarlara sosyete semtlerine o kadar altınla burda ne işin var laelaelaelaelae

hehe kız allah ıyılıgını versın para kım bızz kımmm :roflol: allah herseyın hayrlısını versın
parayıda az verıp aratmasın cok verıp azdırmasın kaydirigubbakcemile5

mehser sakin sakin

valla yarın büyük gün hayatta sakin olamam normalde sessiz sakinimdir ama yarın için kimse durduramaz beni valla yıkarım ortalığı uleeynnndelikafadulden

hehe kız allah ıyılıgını versın para kım bızz kımmm :roflol: allah herseyın hayrlısını versın
parayıda az verıp aratmasın cok verıp azdırmasın kaydirigubbakcemile5

para bizde olaydı zaten ohooooooooo :1closedeyes:
aminn canım aminn güzel sağlıklı mutlu huzurlu yuva kuralım aşkımla gerisi olur Allah'ın izni ile inşllah
:Saruboceq:

Allah'ım yaaaa kaydirigubbakcemile3:roflol:
Mübarek gecede sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün inşallah
:Saruboceq::roflol:

ayyyyyyyy kutlarım ya çok sevindim yaaa gerçekten daha şafak 169 ama Allah hepimize nasip etsin kızlar

sağol canım benimm darısı hayırlısı ile tez vakitte başınıza inşallah...:Saruboceq:
hiç anlamadan bitsin askerliğiniz inşallah
mümkünse öyle birşey tabii
benneyaptımki

tamam canlarr hadınn ıyı geceler o haldee
bende varım gıdım gunlugumu yazımmm :))
tekrardan kandılınız mubarek dualarınız kabull olsunnn
ruyamızda da askerlerımızı gorelım ınsallahhhhhhhhhhhhhh

tamam canlarr hadınn ıyı geceler o haldee
bende varım gıdım gunlugumu yazımmm :))
tekrardan kandılınız mubarek dualarınız kabull olsunnn
ruyamızda da askerlerımızı gorelım ınsallahhhhhhhhhhhhhh

bende özellikle yarını yazıcam sabırsızlıkla bekliyorum aklinialirimsmile
seninde kandilin mübarek olsun canım...
gönlünüzden geçen tüm dualarınız kabul olsun inşallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…