- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #20.941
hımmmm ben karıştırdım ozaman neyse ya dün benim dogum günümdede aşkım askerde olmasına rağmen bana süpriz dogum günü düzenlemiş te onu anlatıodum burcununda sevgilisi dogum gününü kutlamamıs bile çok dokunmustu pişsman oldum sonra anlattıma
amınnn canımm amınn
bu zamanda okumak bı ıse yaramıyo
ya arkanda (kaba bı tabır olacak ama) dayın olacak yada sansın cok olacak
mesela ben askımın ne ıs yapacagını herkesten cokkk merak edıyorum :bbo:
fala ınanma falsızda kalma demısler kaydirigubbakcemile3 eskıden berı ona her fal bakan fıncanı kaldırdıgında cıglık atarmıs aklinialirimsmile cokkk zengın olacaksın hep altın falan gorunuyo cok yuksek mertebede bırı olacaksın derlermıs hatta bende duydum bı kac kezz
heheh aslında o kadar ıyı ıs bulacagı potansıyel yok bu cevrede ama fal ıste :lepi:
ya canım aslında anlamak lazım onlar orada gerçekten çok zor durumdalar unutması bence çok normal Allah bilir nelerle uğraşıyorlar ...:sm_confused:
ama erkek her zaman erkek işte ne denebilirkibenneyaptımki
valla öyle canım bugün bi arkadaşımla konuşuyodum ya dayı ya dayı yanii şans zaten bize pek uğramıyor bu konuda...
Allah'ım hayırlısı ile güzel bir iş nasip etsin herkese bizde çok geçmeden kavuşalım aşkımla...
hadi bakalım siz şimdi zengin olunca kaçarsınız uzak diyarlara sosyete semtlerine o kadar altınla burda ne işin var laelaelaelaelae
mehser sakin sakin
valla bende cokk kzıyorum bazende kasımı bozuyolar falanklava:
bı kız buldum o guzel alıyo sureklı artık ona gıdıyorum ama kas alındıktan sonra yolda yurumek de ıgrenc oluyoo kıpkırmızı ıyyyyyyyyy delikafadulden
benimkini biraz bozdular zaten dökülürde benim kaşlarım yarın azcukun boyarım bende aşkım anlamaz kaydirigubbakcemile3
benimde sürekli gittiğim yer bize epey uzak bu defa gidemedim mecbur evin yakınında bir yere gittim bi daha mı asllaaaalmaz:
mehser sakin sakin
hehe kız allah ıyılıgını versın para kım bızz kımmm :roflol: allah herseyın hayrlısını versın
parayıda az verıp aratmasın cok verıp azdırmasın kaydirigubbakcemile5
eniştemi gelio yokse mehser
slm nasılsınız kızlar
slm nasılsınız kızlar
valla yarın büyük gün hayatta sakin olamam normalde sessiz sakinimdir ama yarın için kimse durduramaz beni valla yıkarım ortalığı uleeynnndelikafadulden
benimkini biraz bozdular zaten dökülürde benim kaşlarım yarın azcukun boyarım bende aşkım anlamaz kaydirigubbakcemile3
benimde sürekli gittiğim yer bize epey uzak bu defa gidemedim mecbur evin yakınında bir yere gittim bi daha mı asllaaaalmaz:
yaa sen sımdı askım anlamaz deyınce aklıma bırsey geldı :roflol:
bı gun nısanlımla bulusucam kuagorede gıdemedım evden de tam apar topar cıkarken bakım kaslarımın boyu uzamıs dur dedım makasla bı kesım uclarını neyse kestım cabuk cabuk gıttım
tabı yuzume hıc bakmadım meger yuzumde kırpık kırppık kıllar kalmıs :kedi:
neyse askımla oturuyoruzz
yaa sana bırsey dıcem dedı ne oldu dedım
hayatım bu ne hal yaa trasmı oldun yuzunde hep kıllar var deyıp basmıstı kahkahayı :roflol: :roflol: terbıuesız canım benım :asigim:
tam bı rezıllıkdı :))))))))
selam arkadaşımmopuyorumnanaktan
evet canım teskere sonrası ilk görüşmemiz olacak inşallah
çok heyecanlıyım kalbim kuş gibi çırpınıyor :dance:
ayyyyyyyy kutlarım ya çok sevindim yaaa gerçekten daha şafak 169 ama Allah hepimize nasip etsin kızlar
yaa sen sımdı askım anlamaz deyınce aklıma bırsey geldı :roflol:
bı gun nısanlımla bulusucam kuagorede gıdemedım evden de tam apar topar cıkarken bakım kaslarımın boyu uzamıs dur dedım makasla bı kesım uclarını neyse kestım cabuk cabuk gıttım
tabı yuzume hıc bakmadım meger yuzumde kırpık kırppık kıllar kalmıs :kedi:
neyse askımla oturuyoruzz
yaa sana bırsey dıcem dedı ne oldu dedım
hayatım bu ne hal yaa trasmı oldun yuzunde hep kıllar var deyıp basmıstı kahkahayı :roflol: :roflol: terbıuesız canım benım :asigim:
tam bı rezıllıkdı :))))))))
ayyyyyyyy kutlarım ya çok sevindim yaaa gerçekten daha şafak 169 ama Allah hepimize nasip etsin kızlar
tamam canlarr hadınn ıyı geceler o haldee
bende varım gıdım gunlugumu yazımmm :))
tekrardan kandılınız mubarek dualarınız kabull olsunnn
ruyamızda da askerlerımızı gorelım ınsallahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?