Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

şafak 456 offfffffffffffffffffffff

canım benım hıc uzme kendını safagın cok dıe ınan nasıl gectıgını sen bıle anlayamıcksın gecmıo gıbı gelıo ınsana ama aslında zmn bı sekılde gecıo bı bakmıssın gelmıs o yuzden kendını hıc uzme tatlım hersey dıledıgın gıbı olsun ınsallah askerıne sag salın kavusursun

:hooray: ŞAFAK:80 OSMANİYE'YE SELAMMMMMM :hooray:
89/1 GİRNE/DİKMEN
ALLAHI'IM SENİ KORUSUN :Saruboceq:
BİR GÜN GELECEK
BİR GÜN KALACAK turkbayragi
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

gunaydın canım senınle safagımız aynı sayılır bnımkı 78 ınsallah bır an once kavusuruz askerlerımızekaydirigubbakcemile5

tesekkür ederim hepinize az önce teslim oldu canım benim mafoldumben

duygucumm,beklemek çookk zor evet:sinifsinif:
ama insan bi süre sora alışıyo beklemeye..
bazı gün çabuk geçer,bazı gün daha zorrr..
ama sağ salim bitirip gelmeleri için dua edelim,önemli olan bu dimi canım benim..:Saruboceq:
şafaklar yenilerek biterrr:lepi:
bak geriye saymaya başladın bile sende:teselli:

kızlarrrr biraz sonra aşkım gelecek ölüyorum heyecandan giyindim süslendim püslendim bekliyorum
kalbim yerinden çıkacak sanki yaa
opuyorumnanaktaneyvahedigeldismile:dance:

kızlarrrr biraz sonra aşkım gelecek ölüyorum heyecandan giyindim süslendim püslendim bekliyorum

Allahım bize de nasip et yarabbimm:Saruboceq:
çok seviniorum mehsercim senin için tatlımmmopuyorumnanaktan

Bitmeyecek gibi geliyo işte son kez konuştuk kim bilir birdaha ne zaman konuşucaz şimdiden çok özlüyorum çok kötü oldum inan yutkunamıyorum bile mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Allahım bize de nasip et yarabbimm:Saruboceq:
çok seviniorum mehsercim senin için tatlımmmopuyorumnanaktan

canım benim çok sağoll sevincimi paylaştığın için...olumunekankayizsmile
Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
:Saruboceq:

canım benım bıttı mı askerlıgı

evet canım 25 şubatta bitti askerlik çok şükür opuyorumnanaktan
darısı başına inşallah:Saruboceq:

Hadii canımm inşallah çok güzel bi gün geçirirsinzz sevgilinlee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
hoşgeldin büşümmopuyorumnanaktan

Hoşbuldukk canımcımm nasılsınn ??

canım bnım ınan cok ıyı anlayabılıyorum senı ızne gelecegı zmn nasıl sevınmıstım heyecanlanmıstım sımdı teskere alıp belmesını beklemek nasıl bırsey allah bızede nasıp eder ınsallah bu arada gozun aydın canım bıtırdın valla askerlıgı

tesekkür ederim hepinize az önce teslim oldu canım benim mafoldumben

ne zaman konuşuruz kimbilri demişsiniz belki bugün arar ve yarın arar yani hiç aramıcak die bi kaide yok aramasalarda burdakiler böle rahat konuşabilir mi emin ol günler geçio

bide çalışıon zaten hiç anlamazsın tabi bu 1 hafta zor geçicektir senin için ama birazcıkda olsa alışmış olcaksın canım

mehsercim hadi darısı başımıza

herşeyi anltıcağını sölemişsin bn anvca pzrtesi o0kurum senin yazıları umarım güzel bigün geçirirsin sevdiceğinlee tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…