Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ilk gün inanamadık zaten şaka gibi geliyordu ama bitti çok şükür...
çok sağol canım benim çok şükür bitti ama bende bittim valla artık şarj olma zamanı :kedi:

RAbbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah hayırlısı ile:Saruboceq:

Bitmeyecek gibi geliyo işte son kez konuştuk kim bilir birdaha ne zaman konuşucaz şimdiden çok özlüyorum çok kötü oldum inan yutkunamıyorum bile mafoldumben mafoldumben mafoldumben

duygucumm,ilk fırsatta arıcaktır seni..
şimdi ilk gün zor olur onun için,kayıt olayları var askeriyeye girişte vs..
bütün gün koşturcaktır..
ama acemilik biraz daha zor olsa da,1 ay sora ustaya geçtiğinde çookk rahatlıcaksın inşallah canımmm,üzülmemeye çalış olur mu..
şafak geri sayıyo artık unutma,kavuşmak içina.s

canım çok sağol inşallah sorunsuz mükemmel bir gün olur opuyorumnanaktan

sen nasıl oldun iyileştin mi??
:sm_confused:

İyiym canım çok şükürrr opuyorumnanaktan
mehsercim hadi darısı başımıza

herşeyi anltıcağını sölemişsin bn anvca pzrtesi o0kurum senin yazıları umarım güzel bigün geçirirsin sevdiceğinlee tatlımm

Sen bana selam vermeee hıhhh :dilcikar:

Sizlerden güç alıyorum zaten teşekkür ederim destekleriniz için :1hug:

mehsercim hadi darısı başımıza

herşeyi anltıcağını sölemişsin bn anvca pzrtesi o0kurum senin yazıları umarım güzel bigün geçirirsin sevdiceğinlee tatlımm

burcucummm amin bitanemmm...:Saruboceq:
evet canım anlatıcam herşeyi Allah nasip ederse...
olmadı ben sana özel msjda atarım fıstıkım merak etme sen...

sen nasıl oldun bugün daha iyimisin canım...:1hug:

amın canım benım ınsallah cok guzel zmn gecırırsınız allah herkeze askerlıgın bıttıgını gostermeyı nasıp eder ınsallah:Saruboceq:

Sizlerden güç alıyorum zaten teşekkür ederim destekleriniz için :1hug:

canım Allah kavuştursun ...:Saruboceq:
Rabbim hayırlısı ile sağ sağlim teskere aldığı günüde göstersin buraya yazmayı nasip etsin inşallah

amın canım benım ınsallah cok guzel zmn gecırırsınız allah herkeze askerlıgın bıttıgını gostermeyı nasıp eder ınsallah:Saruboceq:

çok sağol canımm güzel dilek ve duaların için...:1hug:

büşşş canım aman iyi ol valla salgın çok fena benim boğaz ağrılarım hala devam ediyor o kadar iğneye rağmen :gitme:

Aynenn canım yaa halsizlik gittide boğaz ağrısı devam ediyoo a.s
Şimmdii canım anlat bakalım saçını nasıl yaptın makyaj yaptınmıı ?? neler yaptın kendinee sevgilin için zemuszemus

Bitmeyecek gibi geliyo işte son kez konuştuk kim bilir birdaha ne zaman konuşucaz şimdiden çok özlüyorum çok kötü oldum inan yutkunamıyorum bile mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kız sakın üzülme bak bnm 4 gün oldu göndereliii senin gibiydm deli gibbiii hiç susmadan ağlıodum tabi ağlayacaksın sevdiğin sonuçta kimi zaman üzüleceksin arayamaz die düşüneceksin bak yemim ederim günde 4 kere arıo beniiii az önce konuştum 10 dk arar gene beni sen hiç üzülme hele ustada daha da rahat etcez ins bu son ayrılık olacak cnmmm:lepi:

kISS seninki gideli 4 gün mü oldu yaa, ne çabuk geçmişşş zamaan :1shok:

bugün birazdaha iiyiyim canım sabahleyin aradı yerimde deildim şimdi aradı konuştuka.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…