- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.041
canım bnım ınan cok ıyı anlayabılıyorum senı ızne gelecegı zmn nasıl sevınmıstım heyecanlanmıstım sımdı teskere alıp belmesını beklemek nasıl bırsey allah bızede nasıp eder ınsallah bu arada gozun aydın canım bıtırdın valla askerlıgı
Bitmeyecek gibi geliyo işte son kez konuştuk kim bilir birdaha ne zaman konuşucaz şimdiden çok özlüyorum çok kötü oldum inan yutkunamıyorum bile mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım çok sağol inşallah sorunsuz mükemmel bir gün olur opuyorumnanaktan
sen nasıl oldun iyileştin mi??:sm_confused:
mehsercim hadi darısı başımıza
herşeyi anltıcağını sölemişsin bn anvca pzrtesi o0kurum senin yazıları umarım güzel bigün geçirirsin sevdiceğinlee tatlımm
ne zaman konuşuruz kimbilri demişsiniz belki bugün arar ve yarın arar yani hiç aramıcak die bi kaide yok aramasalarda burdakiler böle rahat konuşabilir mi emin ol günler geçio
bide çalışıon zaten hiç anlamazsın tabi bu 1 hafta zor geçicektir senin için ama birazcıkda olsa alışmış olcaksın canım
mehsercim hadi darısı başımıza
herşeyi anltıcağını sölemişsin bn anvca pzrtesi o0kurum senin yazıları umarım güzel bigün geçirirsin sevdiceğinlee tatlımm
ilk gün inanamadık zaten şaka gibi geliyordu ama bitti çok şükür...
çok sağol canım benim çok şükür bitti ama bende bittim valla artık şarj olma zamanı :kedi:
RAbbim bu güzel duyguyu herkese tattırsın inşallah hayırlısı ile:Saruboceq:
Sizlerden güç alıyorum zaten teşekkür ederim destekleriniz için :1hug:
amın canım benım ınsallah cok guzel zmn gecırırsınız allah herkeze askerlıgın bıttıgını gostermeyı nasıp eder ınsallah:Saruboceq:
büşşş canım aman iyi ol valla salgın çok fena benim boğaz ağrılarım hala devam ediyor o kadar iğneye rağmen :gitme:
Bitmeyecek gibi geliyo işte son kez konuştuk kim bilir birdaha ne zaman konuşucaz şimdiden çok özlüyorum çok kötü oldum inan yutkunamıyorum bile mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kISS seninki gideli 4 gün mü oldu yaa, ne çabuk geçmişşş zamaan :1shok:kız sakın üzülme bak bnm 4 gün oldu göndereliii senin gibiydm deli gibbiii hiç susmadan ağlıodum tabi ağlayacaksın sevdiğin sonuçta kimi zaman üzüleceksin arayamaz die düşüneceksin bak yemim ederim günde 4 kere arıo beniiii az önce konuştum 10 dk arar gene beni sen hiç üzülme hele ustada daha da rahat etcez ins bu son ayrılık olacak cnmmm:lepi:
burcucummm amin bitanemmm...:Saruboceq:
evet canım anlatıcam herşeyi Allah nasip ederse...
olmadı ben sana özel msjda atarım fıstıkım merak etme sen...
en iisi canım sn bana özelden at bn okim de mutlu olim dimi ama tatlım
sen nasıl oldun bugün daha iyimisin canım...:1hug:
kISS seninki gideli 4 gün mü oldu yaa, ne çabuk geçmişşş zamaan :1shok:
Selaaam kızlarrr =)) ben geldimm
Şafak = 398 :lepi:
aslında 3günde bi gün de yol yaaa oda sayıılıo cnmmm ondan dört şafak 456 :) geçio kız geçio vallaaa
büşüm sana darılmış mı
oy oyy meeğim nasılsın ii oldun mu biraz hasta=?
Allahım yaa kızlar şafağımı yanlış yazmışım beenn.. Kafam nirdeee benm =)))
ŞAFAK: 368 :lepi:
Allahım yaa kızlar şafağımı yanlış yazmışım beenn.. Kafam nirdeee benm =)))
ŞAFAK: 368 :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?