Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olumunekankayizsmile hee iyi canım iyi ol tabi yaa, aramış bugn seninkii ne konuştunuzz boshayallersmile anlat bakiim

ewet canım şaşırdım normalde bir defa arar konuşamazsk bidaha aramazdı

nese bn konuma dönim pek bişe konuşmadık napıosun işler nasıl felan dedi ii felan dedim bugün durgunluğun üstünde normlade pek neşeli açardın teli ve efendim aşkım derdin dedi noldu felan dedi yok bişey ya dedim bnde balıkesire gidio muusn dedim yok pazartesiye kaldı dedi bişe dio musun dedi yok demiorum aman deme sakın aslında bugün şey ee günü dedi sölemedi by deim ve kapattık

bu kadar tatlım doğum gününü mü sölücekti acaba:uhm:

hoşbuldum tatlım fikrim ve ıyum doğum gününü kutlamandan yanasempatiksalakcinni
haberin olsun:hulya:
ne zaman bugün mü yoksaguclubacismile

dayanamadım dün resimleri zarfa koydum bugün kargoyla gidicek yarın elinde olucak yarın d.günü canm hiçbirşeyde almadım hediye olarak o bana ne yaptıki ewet yaptığı bişey var o gün üzüntü ve hayal kırıklığı 8 aralıktan beri kimi zaman aklıma gelio sinirleniorum üüzlürum

umarım askerliği bitince aynı durum olmaz ama zaen dedi seneye telafisini ederim dedi bilmiorum canım yinede

:lepi: iyi yapmışsın canım:ecrin_bebek:
hm hediye senin biliceğin iş ama sen böle her olayda takılırsan işi çok zor demedi demeakannehiryani bunalırsın ilişkinizide kendinizide yorarsın:kedi::
bekle artık önündeki doğum gününe odaklan bakma öncekine zaman geri dönmez nasılsa:kedi:

ewet canım malesef bnim böle bir huyum var çk taj-kıntılı bir insanımdır

doğru zamanı döndürsem bile elime bişe geçmiceği için eskiler silip atmam lazım ama biraz zor

ewet canım malesef bnim böle bir huyum var çk taj-kıntılı bir insanımdır

doğru zamanı döndürsem bile elime bişe geçmiceği için eskiler silip atmam lazım ama biraz zor

tatlım akıl veriyo konumuna gelmek istemem:gitme:
bende çok takıntılıyımdır delirtirim kendimisırnaşık şey
ama şöyle sevdiğin söz konusu oldumu biraz yutucaksın yani sonuçta bu gelecekte telafisi olabilicek ama yaşadığını düşünürsen zaman dönmez
silip atman lazım hiç mi iyi huyu yok bu adamın ya onları düşün:ecrin_bebek:

aşkımı öğretmen yapmışlaropuyorumnanaktan
ermenice öğretecekmiş
kendiside bilmiyor ama:))
kitap vermişler oradan çalışacakmış
neden ermenice derseniz tam ermenistan sınırındaboshayallersmile
herkes en az 45-50 kelime bilmek zorundaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…