- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.061
tatlımkısımmm naber şekercimmmopuyorumnanaktan
aslında 3günde bi gün de yol yaaa oda sayıılıo cnmmm ondan dört şafak 456 :) geçio kız geçio vallaaa
olumunekankayizsmile İyiyim şekerim sen nasılsınnn ??? opuyorumnanaktan darılmak mümkün müü sana yaww =)))
iyiyim çk şükür sn nasılsın badem sekerim
amanınnn hemide bayaa bi yanlış yazmışsın büşşşşsempatiksalakcinni
olur öle vakalar büşümmmmmmm
Geçiceek canımm bayanssulusmile hiç merak etmeyin...
bnde iyiyim dün pek fazla eser yok bende tatlım
ayy yanlış yazmıyım eyy allahım:roflol:
geçio tabi kız bak bu sabah gene aradı beniiiii çok sevindimmmm sık sık arıo acemide yarım saat konuşuom nerdeyseeee çok iii öle deil miii maşallah diyin lütfen amayerimseniben
ALLAH NAZARDAN SAKLASINN CANIMM
olumunekankayizsmile hee iyi canım iyi ol tabi yaa, aramış bugn seninkii ne konuştunuzz boshayallersmile anlat bakiim
ne oluyo burda:icecream:
h.g perimmmmm
hoşbuldum tatlım fikrim ve ıyum doğum gününü kutlamandan yanasempatiksalakcinni
haberin olsun:hulya:
ne zaman bugün mü yoksaguclubacismile
dayanamadım dün resimleri zarfa koydum bugün kargoyla gidicek yarın elinde olucak yarın d.günü canm hiçbirşeyde almadım hediye olarak o bana ne yaptıki ewet yaptığı bişey var o gün üzüntü ve hayal kırıklığı 8 aralıktan beri kimi zaman aklıma gelio sinirleniorum üüzlürum
umarım askerliği bitince aynı durum olmaz ama zaen dedi seneye telafisini ederim dedi bilmiorum canım yinede
:lepi: iyi yapmışsın canım:ecrin_bebek:
hm hediye senin biliceğin iş ama sen böle her olayda takılırsan işi çok zor demedi demeakannehiryani bunalırsın ilişkinizide kendinizide yorarsın:kedi::
bekle artık önündeki doğum gününe odaklan bakma öncekine zaman geri dönmez nasılsa:kedi:
ewet canım malesef bnim böle bir huyum var çk taj-kıntılı bir insanımdır
doğru zamanı döndürsem bile elime bişe geçmiceği için eskiler silip atmam lazım ama biraz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?