Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ÜMMMMÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM CANIM HOŞGELDİN BEBEĞİM BENİM ÖZLETTYİN WALLAHİ olumunekankayizsmilehihoyyyt

CANIM BENİM YAA BENDE SİZİ TOPİĞİMİ LİSTELERİMİ ÇOK ÖZLEDİM İNANIN ZAMAN GEÇMEDİ VALLA BEN AŞKIMA KAVUŞSAMDA BIRAKAMAM BURAYI SİZLERİ YAA...opuyorumnanaktan

teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hadi kızlar uyuma vakti rüyamda aşkımı görürümmmm inşşşşşş herkez amin dedin hahahahah hepinizi öpüorum bol muhabbetler boshayallersmileopuyorumnanaktan hadi bu şafakları hep beraber yicezzz merak etmeyin şekerlerim beni,m

ablacım ben nişanlyım nişanlandıktan 1 sene sonra gitti enişten benim 6 senelik sevdiğimm

ah canım yaa bende 5 seneliğim aşkımla,tam isteme nişan söz hepsi bi anda oldu bi hafta sonra gönderdim bitanemi doyamadan nişanlılığıma yaa zor olmadımı o kadar uzun nişanlı kalmak ben daha bi sene oldu nişalanalı evlenmeden soğudum bi çok şeyden ne yazıkki ...

yavrucum nişanlılığın tadını çıkardık biras bide hemen başvurduğu gibi almadılar askere eğer alsalardı nişandan 6 ay sonra gidicekti yerimseniben
biliyorum senin durumu şekercim gelince herşey yoluna girecek merak etme :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…