- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.441
kızlar test ettim onayladım şimdi aradım askeriye sabit vallaaaa ona göre yaniiii yanlış bilgi olmasınnnopuyorumnanaktan
:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:
:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:
alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)
♥ ♥82 TUĞBAÇABUK ♥ ♥
♥ ♥95 ASEVER ♥ ♥
♥ ♥96 MATMAZEL87 ♥ ♥
♥ ♥142 JELOO1981 ♥ ♥
♥ ♥154 MEG ♥ ♥
♥ ♥173 EBUŞŞ81 ♥ ♥
♥ ♥176 _MUCİZEM_ ♥ ♥
♥ ♥182 CHİMCHİME ♥ ♥
♥ ♥224 CANCUU ♥ ♥
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...
uffffff bizimki kaç günden beri aramıo umarım yarın çarşıya çıkar yaaa
sorunu cozdum galıba kötükedihüso
turkcelın sayfasına gırdım bakıyordum eger arama yaparken ev alanınızdan arama yapıyorsunuz uyarısnı dıymuyorsanız 8008 arayın dıyodu aradım bulundugunuz alan ev alanınız deıldır dıyo kötükedihüso yenıden tanımlamak ıstermısnız falan dedı neys eyenıden tanımladım sımdı ev alanımı kayda almıs
yanı sorun turkcellde ımıs kötükedihüso
sen neden aramıyorsun canım
ben bişey sorduummmm kimse bilmiyor muuuu :umursamaz:
ben bişey sorduummmm kimse bilmiyor muuuu :umursamaz:
sen arama dedi banada ondan bunlar bi yeremi gidicekler miş ne atış talimi yapmaya sen arama bu aralar ararsam ben seni ararım dedi çarşıyada çıkmama belki dedi çok merak ediorum ya arasammı die elim tele çok gidip gelio ama işde şimdi aradımıda öğrenirse ben sana arama demedimmi die kızar mızar saten hamile kadınlar gibi havadan nem kapar durumunda offffffffffffffff
hımmmm acemiliğini nerde yaptı ve özel timdemi ve piyadeci jandarma gibi hangi ünvanda sölersen belki yardımcı olabilirim sana tatlım
hehe hamıle kadınlar gıbı heee :roflol:
ayy benımkının hıc boyle huyları yoktur
hatta kızsa bıle ama askım merak ettım ne yapım falan desem hemen yumusarr opuyorumnanaktan
sen arama dedi banada ondan bunlar bi yeremi gidicekler miş ne atış talimi yapmaya sen arama bu aralar ararsam ben seni ararım dedi çarşıyada çıkmama belki dedi çok merak ediorum ya arasammı die elim tele çok gidip gelio ama işde şimdi aradımıda öğrenirse ben sana arama demedimmi die kızar mızar saten hamile kadınlar gibi havadan nem kapar durumunda offffffffffffffff
erzincan da yaptı topçu olarak.. geçtiğimiz pazar günü de izmit e usta birliğine teslim oldu.. yani izmit bi süre sonra başka bi yere gönderebiliyo dedilerde.. arkadaşımın askerine tekirdağdan şırnak'a gönderilince aklıma takıldı oluyomu orda da böyle bişey diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?