Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlaarr benim aşkımın usta birliği izmit'e düştü ama başka yere gönderebilirlermiş çevremde 1-2 kişi öyle dediii kaydırma birlik mi oluyomuş neymiş.. aşkıma sordum bende öyle duydum ama öyle değil galiba dedii...

bi arkadaşımın da askerini tekirdağ dan şırnak'a göndermişler..

sizin bilginiz var mı izmit le ilgilii

kızlar test ettim onayladım şimdi aradım askeriye sabit vallaaaa ona göre yaniiii yanlış bilgi olmasınnnopuyorumnanaktan

sorunu cozdum galıba kötükedihüso
turkcelın sayfasına gırdım bakıyordum eger arama yaparken ev alanınızdan arama yapıyorsunuz uyarısnı dıymuyorsanız 8008 arayın dıyodu aradım bulundugunuz alan ev alanınız deıldır dıyo kötükedihüso yenıden tanımlamak ıstermısnız falan dedı neys eyenıden tanımladım sımdı ev alanımı kayda almıs
yanı sorun turkcellde ımıs kötükedihüso

:hooray:turkbayragiŞAFAK 14 BOLU'YA SELAMturkbayragi:hooray:
ŞIRNAK/SİLOPİ 88/4

TEZKERECİ SON İMPARATOR

:Saruboceq:ALLAHIM SENİ KORUSUNNNN:Saruboceq:
:asigim::asigim::asigim:
BİTSİN ARTIKKKKK!!!!!!!!
:teytey::dance:BAŞKA YOKKKKKKKK:teytey::dance:

:lepi:hihoyyyt:dance::sm_cool:delikafadulden:lepi:

ama ben burda gene yokum fisfisfis​

eeddd cnmmm artık rahat rahat konuş askerinleeeeeee :)

sen neden aramıyorsun canım

sen arama dedi banada ondan bunlar bi yeremi gidicekler miş ne atış talimi yapmaya sen arama bu aralar ararsam ben seni ararım dedi çarşıyada çıkmama belki dedi çok merak ediorum ya arasammı die elim tele çok gidip gelio ama işde şimdi aradımıda öğrenirse ben sana arama demedimmi die kızar mızar saten hamile kadınlar gibi havadan nem kapar durumunda offffffffffffffff

hehe hamıle kadınlar gıbı heee :roflol:
ayy benımkının hıc boyle huyları yoktur
hatta kızsa bıle ama askım merak ettım ne yapım falan desem hemen yumusarr opuyorumnanaktan

hımmmm acemiliğini nerde yaptı ve özel timdemi ve piyadeci jandarma gibi hangi ünvanda sölersen belki yardımcı olabilirim sana tatlım

erzincan da yaptı topçu olarak.. geçtiğimiz pazar günü de izmit e usta birliğine teslim oldu.. yani izmit bi süre sonra başka bi yere gönderebiliyo dedilerde.. arkadaşımın askerine tekirdağdan şırnak'a gönderilince aklıma takıldı oluyomu orda da böyle bişey diye

:dance:ŞAFAĞI YARILADIK:dance:

:teytey:ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI:teytey:

alkisalkisalkisDİYENLERalkisalkisalkis
(230/81 ARASI)

♥ ♥82 TUĞBAÇABUK ♥ ♥

♥ ♥95 ASEVER ♥ ♥

♥ ♥96 MATMAZEL87♥ ♥

♥ ♥142 JELOO1981 ♥ ♥

♥ ♥154 MEG ♥ ♥

♥ ♥173 EBUŞŞ81 ♥ ♥

♥ ♥176 _MUCİZEM_ ♥ ♥

♥ ♥182 CHİMCHİME ♥ ♥

♥ ♥224 CANCUU ♥ ♥

BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK...

hehe hamıle kadınlar gıbı heee :roflol:
ayy benımkının hıc boyle huyları yoktur
hatta kızsa bıle ama askım merak ettım ne yapım falan desem hemen yumusarr opuyorumnanaktan

yok ya bizimkinde her insan da olmıcak kadar bi kıskançlık oldu için o bana çağrı atıo genelde ben arıorum öle yani normalde bi kere aradım aboooooooooo aramaz olaydım dedirtti bana onların orda pisikopatlar çok oldu için genelde ya bağlamıolar orda olsa bile yada cıvıtıolar buda bunu bilio aramamı istemio

dağlara falan çıkıyolarsaa 2 hafta falan sürebiliyomuş ve kimseyi arayamıyolarmışş

:lepi:son 3 ayda poposuna depüğü yiyenler:lepi:

tezkereyi almış tezkere güzellerim

2 ocak 2010 jeloo1981(mehtap)turkbayragi

10 ocak 2010 ebuş81(mehtap)turkbayragi

16 ocak 2010 charm:lepi:

17 ocak 2010 bsbirkin:lepi:

17 ocak 2010 dirim:lepi:

17 ocak 2010 gulsum:lepi:

17 ocak 2010 alınyazımsın:lepi:

17 ocak 2010 hayran:lepi:

17 ocak 2010 kk-delisi:lepi:

18 ocak 2010 gnydın64:lepi:

18 ocak 2010 extreme:lepi:

18 ocak 2010 kara_sevdam:lepi:

18 ocak 2010 efsanee83:lepi:

18 ocak 2010 denizM:lepi:

19 ocak 2010 dlkltn:lepi:

19 ocak 2010 sersa_24:lepi:

19 ocak 2010 chemist89:lepi:

20 ocak 2010 coralblue:lepi:

20 ocak 2010 cemre81:lepi:

22 ocak 2010 izmirim_:lepi:

24 ocak 2010 arora:lepi:

5 şubat 2010 özlemofof:lepi:

10 şubat 2010 dsh :lepi:

12 şubat 2010 haandaan :lepi:

14 şubat 2010 jeloo1981(mehtap)turkbayragi

14 şubat 2010 lady25(mehtap)turkbayragi

15 şubat 2010 azkaldı:lepi:

17 şubat 2010 evergreen:lepi:

19 şubat 2010 didem_evo(mehtap):lepi:

19 şubat 2010 susu_(mehtap):lepi:

26 şubat 2010 meltemre:lepi:

GELECEK SİZİN OLSUN..BU AYRILIK SON OLSUN..

hımmmmm bi olay olursa göreve gidip gelme ihtimalleri var ama buda öle belli olucak gibi bişey değil ki ama olabilirliğide var sen genede endişelenme ama çünkü göreve gidiceklerini genelde bi kaç gün önceden diolar hazırlık yapılsın die senin kesinlikle haberin olur yani ozamana kadar kafanda büyütmen gereken bi durum yok yani şimdilik çünkü ailesine falan haber verdirtiriolar bizimkindede öle ondan biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…