- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.461
dağlara falan çıkıyolarsaa 2 hafta falan sürebiliyomuş ve kimseyi arayamıyolarmışş
hımmmmm bi olay olursa göreve gidip gelme ihtimalleri var ama buda öle belli olucak gibi bişey değil ki ama olabilirliğide var sen genede endişelenme ama çünkü göreve gidiceklerini genelde bi kaç gün önceden diolar hazırlık yapılsın die senin kesinlikle haberin olur yani ozamana kadar kafanda büyütmen gereken bi durum yok yani şimdilik çünkü ailesine falan haber verdirtiriolar bizimkindede öle ondan biliorum
ohhhhhhhhhhhh bee sonunda oldu kızlarr yaa sımdı tekrar askerıyeyı aradım ev turksel ındırım dedı :dance:
anladım.. yani askerliğine izmitten gönderildiği şehirde devam ediyo oluyomuş taa off inşallah gönderilmez..
işte sadece bi söylentiydii bendeki de merak :asigim:
oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şapak panosu yapıcaksan benimki168 sölim bu arada hoş geldin
sonunda geldın datluuumm nerelerdesınn yaaa gozumuz senı arar oldu hepp:asigim:
h.b cnmmmm sizin teskere yaklaşmış artıkkk darısı bnm başıma yaaaa nasıldı cnm çabuk geçiyor mu zaman biraz anlatsanaaaa :)
Çok Sağolll Canım
kızlarrrr ŞİmÖdİ lİstelerİ elden geÇİrİcem ve mÜmkÜnse ÜÇÇ lİsteyİ yapana kadar bİŞİ yazmayın İkİ dakka bÖlÜndÜ lİsteler ne nerde bellİ deİl hemen yapİm tekrar ÜÇÜnÜ peŞpeŞe sonra devam edelİm olurmu hepİnİzİn okluduĞundan emİn olıyım bunu sonra yapıcam ok...
OHHHH BEEEEE LİSTELERİMİDE YAPTIM İÇİM ŞENLENDİ VALLA HAHHAYYTTT...:dance:
DUYGUCUMMM EKLEDİM HAYATIM SENİDE BAK HADİ GÖZÜNAYDIN HAYIRLI OLSUN TATLIMM...opuyorumnanaktan
KIZLAAARRRR ATIŞ SERBEST YAZABİLİRSİNİZ ARTIK...ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN CANLARIMM BEKLEDİĞİNİZ İÇİNN...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?