- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.701
evet yeniyim cane, bi garibim ilk gunler.. peeh ...mafoldumben
moral olur kardeş ama, uğraşmayın yaa.zaman kaybı olmasın mafoldumben
Bak benimde 89 gün oldu sevdiğim gideli ilk zamanlar dağıtıma geliceği günün hayalini kuruyodum şimdi izne geleceği günün hayalinii bile kuramıyorum daha 6 ay sonra gelicek..sen şanslısın bak 1 ay sonra sevdiğini görüceksin canım onun hayalini kur ben öyle yapıyodumopuyorumnanaktan
sorun olmaz canım ya yaparız hergün bı bakmısız 200lerdeyız:lepi:
İnşallah canım uyanıp uyansak 01 ADANA olsa di mi negüzel olurdu boshayallersmile
ümmüm bız gıremıyomuyuz lıstelere ya bilmiyorumkismile
susumm canım nasılsın sevdiğin gitti alıştın mı benimde 1 hafta oldu izinden gideli alıştım sayılır alışmaktan başkada çare yok ki:sinifsinif:
diddooşşşş hoşgeldin canımmmmm naberr...
kızlar ben bi tıkınıyıp geliyorum ok...
iyiym dıdemımm çok şükür dün kötuydum ama tam alısmısken tekrar gidişi kötü oldu ama napalım alısmak zorundayı oyle boyle gecıcekk bu zamanakannehir
iyiym dıdemımm çok şükür dün kötuydum ama tam alısmısken tekrar gidişi kötü oldu ama napalım alısmak zorundayı oyle boyle gecıcekk bu zamanakannehir
aynı anda birbirimize yazmışız yavrummopuyorumnanaktan
iyiym canım 2 gün oldu işe başladım fakat sevdiğim biraz tavırlı bana karşı iş konusunda çıkış saati sınırlaması koydu ama işler uzayabiliyo bu yüzden sorun yaşıyoruz..inşallah gelene kadar şu iş konusunda sorun yasamayız..iş yerinde arıyo 2 3 kere acıyorum ama rahat konusamıyom ki sonrada yalnıs anlıyo offf bu askerlık bütün hayatımızı etkılıyo vallah bacım böyle işte
canımm benim sağol darısı başına olsun inşallah...
yeni işin hayırlı olsun canım..bende çok sorun yaşadım benim iş saatlerimde uzayabiliyodu ve uzuyoduda aşırı derecede sinirleniyodu eve sarvis bırakıyodu iş yerini servisi vardı ama çok kızıyodu girmemi başta zaten hiç istememişti bide saatler geçe uzayınca daha çok sinirleniyodu aramız inanılmaz derecede bozulmuştu çıkıyım deseme çalışmaya ihtiyacım vardı çekindiğim içinde söleyemiyodum açık açık,askere gitti 2 ay sonra kadar ayrıldım orda içi rahat olsun die ama gerçekten iş aramızda çok büyük sorunlara ve soğukluğa neden olmuştu ne yaptıysam düzeltemedim ama şimdi çıktım ve iyiyiz çok şükür de o günlerin yaraları duruyo tabi şimdi gelcek bi kaç eksiğim var çalışıyım iki üç aylık diyorum lafını bile ettirmiyo bi daha o strese giremem ben dio evlendikten sonra tamamlarız falan dio girmiom bende ama girsem çooook ii olcak aslında...
safak:81 duzceye selam opuyorumnanaktan
Canım evlenincede çalışmam gerekicek çalışma demiyo ama trip yapıyo kim var erkek var mı ne giydin şu bu gün içinde bir sürü soru işemi bakıyım onumu idare ediyim patronumu valla şaşırdım..çalışmam lazım çeyiz almam lazım inşallah aramızda problemlere neden olmaz..
yok canım 81 daha yeni oldu iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?