Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Belki askerden dönünce izin verir canım belli mi olur..Ya çalışmak hem maddi hem manevi yönden çok iyi evde insanın canı sıkıyo..Maşallah canım hem kendine hem ailene ciciler almışsınopuyorumnanaktan..Benimde isteme olayına en fazla 15 ay var o zamana kadar eksiklerimi tamamlamalıyım zaman çok çabuk geçiyo nişanlılıkta en fazla 5 6 ay sürer yani 2 yıla kadar evlenmiş oluruz allah izin verirse..bende evlenince hiçbişeyim eksik olmasın istiyorum rabbim veririr kolaylıgını canım önce sıra sende sen evlencenhihoyyyt

evet canım çok haklısın aynen senin gibi düşünüyorum bende ama yok kesin kararlı sen çaloşırsan ben adamım die ortada gezmem dio manyak yaa ikimizde çalışıp gül gibi geniş geniş geçinmek varken zora sokuyo hayatımızı hiç olmazsa bi iç. çamaşırı yada tuhafiye gibi bişi açalım başkasının yanında çalışmamı istemiyosan diorum onada yok dio belki geçim sıkıntısı çekerse(ki Allah kimseye çektirmesin ama çekicez gibi gözüküyo) belki o zaman izin verir...ama hiiiiç sanmıyorum...bilmiyorumkismile

Evlenince 2 kişinin çalışması çok güzel bişey ya rahat rahat her istdiğini yapar insan..bakalım benımkı evlenınce calısmaya karsı degıl inşallah karsı cıkmaz çok üzülürüm..evet kendi dükkanın olsa 3 5 ne kazansan karın olur canım inşallah enişte razı gelir..ümmüm ben cıkmalıyım uyucam sabah erken kalktım..öptüm hayatım Allaha emanet ol..

canımm hoşgeldinn nasılsın... artık listedesin canım haberin olsun ve hayırlı olsun...yerimseniben
inşallah tatlımm...ii geceler hayatım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet ol tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
selam canım naber hihoyyyt

mel_ay canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun...
benımkının ıznını ekım yazmıslar didoş ya ekime kadarr offfakannehir

canımm benim ekime kadar göremiceksin evet ama üzülme bak izinden dönerken ne kadar kaldığı çok önemli her ikiniz içinde çünkü ayrılırken tek avuntunuz az kalmış olması olcak onun zaten aklı hep askeriyede olcak yarısı burda yarısı orda onunda en büyük avuntusu az kaldı diyebilmesi olcak bak ben 1 acemilikten sonra 10 ay görmedim nişanlımı 10 ay sonra bi daha izine geldi ama giderken 4 ay kaldı dedik öle avuttuk kendimize 10 aydan sonra 4 ay devede kulak gibi kaldı bizde ve ölede oldu bi baktıkki plakalardayız vay be dedik ikimizde...kaydirigubbakcemile

tesekur ederım cnm bnm ee nasılsın neler yapıyortsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…