- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.721
İNŞALLAH CANIM AMA ERKEKLER HEP BÖLE HER ERKEK KABULLENMİYO EŞİNİN ÇALIŞMASINI.BENDE ÇALIŞMASAM ÇEYİZİMİ YAPAMAZDIM İNANKİ HEM ÇEYİZİMİ DÜZDÜM HEM ANNEME YENİ KOLTUK TAKIMI ALDIM PERDELERİ YENİLEDİM BULAŞIK MAKİNASI ALDIM VE DAHA Bİ ÇOK IVIR ZIIVR ŞEYLER...ÇALIŞMASAM YAPAMADIM BUNLARI...İNŞALLAH İİ OLUR CANIM BEN ÇOK İSTERİM ÇALIŞMAYI YAA EVLEDİKTEN SONRADA ÇALIŞSAM KEŞKE AMA YOK İZİN VERMİYO BENİM HASBAM...:çok üzgünüm:
Belki askerden dönünce izin verir canım belli mi olur..Ya çalışmak hem maddi hem manevi yönden çok iyi evde insanın canı sıkıyo..Maşallah canım hem kendine hem ailene ciciler almışsınopuyorumnanaktan..Benimde isteme olayına en fazla 15 ay var o zamana kadar eksiklerimi tamamlamalıyım zaman çok çabuk geçiyo nişanlılıkta en fazla 5 6 ay sürer yani 2 yıla kadar evlenmiş oluruz allah izin verirse..bende evlenince hiçbişeyim eksik olmasın istiyorum rabbim veririr kolaylıgını canım önce sıra sende sen evlencenhihoyyyt
evet canım çok haklısın aynen senin gibi düşünüyorum bende ama yok kesin kararlı sen çaloşırsan ben adamım die ortada gezmem dio manyak yaa ikimizde çalışıp gül gibi geniş geniş geçinmek varken zora sokuyo hayatımızı hiç olmazsa bi iç. çamaşırı yada tuhafiye gibi bişi açalım başkasının yanında çalışmamı istemiyosan diorum onada yok dio belki geçim sıkıntısı çekerse(ki Allah kimseye çektirmesin ama çekicez gibi gözüküyo) belki o zaman izin verir...ama hiiiiç sanmıyorum...bilmiyorumkismile
off susu ya tam alıştık geldiler 1 hafta durdular gittiler...şimdi 6 ay sonra ancak gelebilirler Allah sabır versin bize..
iiii tatlım sen nasılsın kankı cooooselam canım naber hihoyyyt
TUBYY ve NELY kızlar sizide ekledim listeye haberiniz olsun...kaydirigubbakcemile5
hopsssssssssssssss slm kızlar nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
iyi tatlım sen nasılsın
AŞKIM SENİ ÇOK ÖZLEDİMMMMMMMMM
turkbayragiSAFAK 167turkbayragi
duyguş aradımı senınkı canımm
İyi napim valla uyku sarmadı ya aklım hep onda meraktan kuduruorum ne yapıo acaba die sen nasılsın bakalım bugün burdaydında ben pek duramadım soramadım hatrını
slmm kızlarrr
inşallah tatlımm...ii geceler hayatım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet ol tatlı rüyalar...opuyorumnanaktanEvlenince 2 kişinin çalışması çok güzel bişey ya rahat rahat her istdiğini yapar insan..bakalım benımkı evlenınce calısmaya karsı degıl inşallah karsı cıkmaz çok üzülürüm..evet kendi dükkanın olsa 3 5 ne kazansan karın olur canım inşallah enişte razı gelir..ümmüm ben cıkmalıyım uyucam sabah erken kalktım..öptüm hayatım Allaha emanet ol..
selam canım naber hihoyyyt
benımkının ıznını ekım yazmıslar didoş ya ekime kadarr offfakannehir
canımm hoşgeldinn nasılsın... artık listedesin canım haberin olsun ve hayırlı olsun...yerimseniben
inşallah tatlımm...ii geceler hayatım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet ol tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
mel_ay canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun...
canımm benim ekime kadar göremiceksin evet ama üzülme bak izinden dönerken ne kadar kaldığı çok önemli her ikiniz içinde çünkü ayrılırken tek avuntunuz az kalmış olması olcak onun zaten aklı hep askeriyede olcak yarısı burda yarısı orda onunda en büyük avuntusu az kaldı diyebilmesi olcak bak ben 1 acemilikten sonra 10 ay görmedim nişanlımı 10 ay sonra bi daha izine geldi ama giderken 4 ay kaldı dedik öle avuttuk kendimize 10 aydan sonra 4 ay devede kulak gibi kaldı bizde ve ölede oldu bi baktıkki plakalardayız vay be dedik ikimizde...kaydirigubbakcemile
yok aramadı ya ben aradım askeriyeyi sürekli görevde diolar bilgide vermiolar kafayı yicem valla içim içimi yiyo 3 gün oluo ya
ıyı tatlım aynı bnm az once konustuk bnımkıyle sımdı uyudu senınkı nerde askerdı cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?