- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.741
hatay dada şimdi balıkesirde atış talimi mi ne yapçaklarmıs seninki nerde ohhhh konuşun konuşun nazar değmesin şafaklarını bol bol konuşarak eritirsiniz inş
canımm hoşgeldinn nasılsın... artık listedesin canım haberin olsun ve hayırlı olsun...yerimseniben
inşallah tatlımm...ii geceler hayatım yarın görüşürüz inşallah Allaha emanet ol tatlı rüyalar...opuyorumnanaktan
mel_ay canım hoşgeldin aramıza Allah kavuştursun...
canımm benim ekime kadar göremiceksin evet ama üzülme bak izinden dönerken ne kadar kaldığı çok önemli her ikiniz içinde çünkü ayrılırken tek avuntunuz az kalmış olması olcak onun zaten aklı hep askeriyede olcak yarısı burda yarısı orda onunda en büyük avuntusu az kaldı diyebilmesi olcak bak ben 1 acemilikten sonra 10 ay görmedim nişanlımı 10 ay sonra bi daha izine geldi ama giderken 4 ay kaldı dedik öle avuttuk kendimize 10 aydan sonra 4 ay devede kulak gibi kaldı bizde ve ölede oldu bi baktıkki plakalardayız vay be dedik ikimizde...kaydirigubbakcemile
hatay dada şimdi balıkesirde atış talimi mi ne yapçaklarmıs seninki nerde ohhhh konuşun konuşun nazar değmesin şafaklarını bol bol konuşarak eritirsiniz inş
canımm hoşgeldinn nasılsın... artık listedesin canım haberin olsun ve hayırlı olsun...yerimseniben
canımm benim ekime kadar göremiceksin evet ama üzülme bak izinden dönerken ne kadar kaldığı çok önemli her ikiniz içinde çünkü ayrılırken tek avuntunuz az kalmış olması olcak onun zaten aklı hep askeriyede olcak yarısı burda yarısı orda onunda en büyük avuntusu az kaldı diyebilmesi olcak bak ben 1 acemilikten sonra 10 ay görmedim nişanlımı 10 ay sonra bi daha izine geldi ama giderken 4 ay kaldı dedik öle avuttuk kendimize 10 aydan sonra 4 ay devede kulak gibi kaldı bizde ve ölede oldu bi baktıkki plakalardayız vay be dedik ikimizde...kaydirigubbakcemile
ınsallah tatlım bnmkının acemılık balık esırdeydı atıs fln yapıolardı hıc merak etmem tatlım sen balıkesırdeyse
457 oldu sırnaşık şey
yaa zaten görev dediysem tehlikeli bişey değil ama işde bu bana cumartesi günü gidicem dedi ama ne prşb nede cuma aramadı ben aradım 2 gün hep görevde dediler bugünde aradım gene görevde dediler sinir oldummmm bari öle dedi nie aramıon be herif benide meraktan kudurtuon demi ama
kızlarr
kızlarr
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
askerin nerdeydi:CüvCüv:
amaninn kımler gelmişş hoşgeldinnn datlummm:lepi: nbrsin
anammmmmmmmmmmmmm kız gideli 3 gün mü oldu amanda amanda tazecikmisiniz sizzzzzzAllah kavuştursun tatlım yaaaa nerde acemiliğii arayabildimi bari seni ilk günler biraz araması zor olabilio
askerimmmmmmmmmmmmm hatyda yapıodu askerliğini bunlar balıkesir e görevemi ne bişey yapmaya gitmişler bana cumartesi günü göreve gitcez dedi ama ondan önceki gün hiç aramadı bende aradımda hep görevde dediler ona kafam takıldı seninki nerdeydi
hoşbuldumboshayallersmileopuyorumnanaktan
yaa zaten görev dediysem tehlikeli bişey değil ama işde bu bana cumartesi günü gidicem dedi ama ne prşb nede cuma aramadı ben aradım 2 gün hep görevde dediler bugünde aradım gene görevde dediler sinir oldummmm bari öle dedi nie aramıon be herif benide meraktan kudurtuon demi ama
nasılsın bakalım dadlu
hadi be ordan oraya göreve mi gitti:1shok: ne görevi herkes gidiyomukafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?