Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk canım saolasın hepimizi allah kavuştursun inşallah :Saruboceq:

:QUOTE=susu_;11836394]inş. arar bıran once tatlım ya bilmiyorumkismile sana hiç bahsettımı onceden gıdıcem goreve falan diye [/QUOTE]

bahsettide cumartesi günü gidicez dedi bu yüzden çarşıya çıkamıcaz dedi ama ne perşembe nede cuma aramadı ben aradım ama görevde dediler prşmbeden beri anlamadım yaaa ortada bişeyler dönüo ama offffffffffffff gelsin kafasını kırıcamklava: valla 3 günden beri bi rahat yatamadım

opuyorumnanaktankız sen ne tatlı şeysin yaa varya yazdıklarını okuyunca mutlu ettın ben:asigim: daha iiyi oldu böyle gerçi ızne geldıkten sonra az kalmış oluyo artık çok özlersem ben giderimmkaydirigubbakcemile3 4saatlık yol

ınsallah tatlım bnmkının acemılık balık esırdeydı atıs fln yapıolardı hıc merak etmem tatlım sen balıkesırdeyse

yaa zaten görev dediysem tehlikeli bişey değil ama işde bu bana cumartesi günü gidicem dedi ama ne prşb nede cuma aramadı ben aradım 2 gün hep görevde dediler bugünde aradım gene görevde dediler sinir oldummmm bari öle dedi nie aramıon be herif benide meraktan kudurtuon demi ama

askerin nerdeydi:CüvCüv:

hadi be ordan oraya göreve mi gitti:1shok: ne görevi herkes gidiyomukafamçokkarıştı

canım balıkesırde aramz zor oluo bnımkı 6 gun arayamadıgı bıle oldu hıc merak etme ıcını rahat tut cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…