- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #21.841
heeee evli çocuğuda var onun...:roflol::roflol:
sırnaşık şey manyak sadece evlimirmirmirmir
heee ei mademmmm yavvvvvvvbi an tuhaf oldum kaç yaşında evlendinkine sen bakemmmmm Allah analı babalı bütüysünnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
sırnaşık şey manyak sadece evlimirmirmirmir
neyse canım cocunuzda olurrr ozamana duam kalsın aktarmalı ossun hahaaynı yaştayız saten senlen kız zemuszemus
hepinize ıyı geceler kızlar uyuyum da askımı goreyım ruyamda
Aminnnnn haydi iii gecelerrrrr datlummmm
neyse canım cocunuzda olurrr ozamana duam kalsın aktarmalı ossun hahaaynı yaştayız saten senlen kız zemuszemus
evet canım zaten sen neden abla dion bende seni daha küçük sandım geçen 16 yaşındaydı ya kız :bbo:ya canım aslında net evli değilim hani kağıtta balım normal sizler gibi çeyiz yapıp ayrı ev kurmayı bekliyorum:1ninca:
yenide çocuğum filan yok sen bakma bunakaydirigubbakcemile
eiiii bakmıom ona:umursamaz:delikafadulden
yahu biz bu şafağı yarıladık listesinde çok az kalmışız beealkisalkisalkis hemen gerisini tamamlayın arkedeşler çabuk olun kalkıyooooorrrrrrrrrrrr:sm_cool:
evet canım zaten sen neden abla dion bende seni daha küçük sandım geçen 16 yaşındaydı ya kız :bbo:ya canım aslında net evli değilim hani kağıtta balım normal sizler gibi çeyiz yapıp ayrı ev kurmayı bekliyorum:1ninca:
hımmmmm haydi bakalım Allah yardımcınız olsun ozaman bu zamanda evlenmek ayrııı ev kurmak ap ayrı bi dert yavvv
heee ei mademmmm yavvvvvvvbi an tuhaf oldum kaç yaşında evlendinkine sen bakemmmmm Allah analı babalı bütüysünnn AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ebruuuuuu daha dün gibi aklımda o listeye girmek için son günlerini sayıyoduk yaa ne çabuk geçti bakk...vereliniortak
:roflol::roflol::roflol::roflol: amiiiiiinnnnnn....:sm_cool:
hımmmmm haydi bakalım Allah yardımcınız olsun ozaman bu zamanda evlenmek ayrııı ev kurmak ap ayrı bi dert yavvv
hepinize ıyı geceler kızlar uyuyum da askımı goreyım ruyamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?